Pui pe sticla
![](images/user_woman.png)
fetelior va rog sa ma ajutati si pe mine...ca de cand v-am descoperit numai aici intru pentru orice nelamurire am referitoare la mancaruri
imi puteti spune si mie cum faceti puiul la cuptor pe sticla?
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Deanny spune:
Uite ca am vrut sa-ti raspund si Adela mi-a luat-o inainte. Exact asa il fac si eu, in plus il ung cu ulei inainte de a-l pune pe sticla si eventual cu ceva condimente.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
Corect fetelor, asa se face..vaaaai ce pofta mi-ati facut!!!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
O recomandare. Pune 2(doi) pui, nu 1(unul), ca o sa te enervezi ca nu ti-a ajuns sa mananci.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
Si mie imi place puiul preparat in acest fel, numai ca eu nu-l pun pe sticla, ci pe un astfel de suport, pe care il asez tot intr-un vas cu apa. Altfel, procesul este identic celui descris de Adela.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andora spune:
Si eu tot ca Adela.. si bebe il adora fiindca iese ffff patruns.dovada aici....
Dar pui cu bere neagra ati facut? E asa bun cum se aude?
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carmenici spune:
E minunat la gust puiul facut pe sticla!Metoda e aceeasi ca cea descrisa de Adela..dar eu pun in apa din sticla oregano..se pot pune si alte ierburi aromatizante...cind apa din sticla se incalzeste aburii ies "aromatizati" in interiorul puiului!...Puiul il frec bine cu lamiie..iar compozitia cu care ung puiul inainte de a-l pune pe sticla este :ketch-up,putin mustar,iaurt,sare,(cine doreste piper),oregano,maghiran sau rozmarin...tot felul de combiantii de condimente...Crestez cite un pic puiul,pe piept,pe copane si cu pasta obtinuta il ung bine pe dinafara si dinauntru..Dau focul intii tare..apoi la f.mic....Il las aproape 3 ore...iese o minunatie!
Pupici si spor la treburi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Stinu spune:
Ai mare grija la sticla !
Si eu fac de multi ani ,reteta e aceeasi ca si a celor de mai sus ,cu unele modificari de condimente dupa gustul fiecaruia si cu mult mujdei de usturoi servit ,dar ultima oara am patit-o cu sticla de bere care mi s-a spart ,norocul meu ca s-a crapat in doua bucati mari ,dar tot mi-a fost frica sa nu cumva sa existe vreun ciob.Era o sticla mai veche ,e drept .
Mama punea in tava bere blonda ,nu apa si avea grija sa o completeze cand se evapora.
Iustina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
otis41 spune:
Duminica, am facut pui la cuptor, dar nu pe sticla ci pe niste sarmulite prinse intr-o farfurioara cam ca cele din poza aratata de Balbina. Am pus pe pui condimente pentru friptura, si usturoi. A iesit crocant si moale inauntru. Foarte foarte bun!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alayna/alayna.jpg)
alayna spune:
Si eu am incercat puiul la sticla si mi-a placut foarte mult.Intr-adevar trebuie stropit cu zeama din tava.
Dar eu nu puneam niciodata apa in sticla,o lasam goala.Tot timpul mi-a fost frica sa nu se sparga sticla,dar am avut noroc.
Cu mujdei il stropeam mai pe la sfasit,inainte de-al manca.
N-am incercat niciodata sa-l dtropesc cu bere,data viitoare voi incerca.
Imi place mai mult decat friptura la tava.
Merita sa incerci.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)