Informatii despre Proctoline
Raspunsuri - Pagina 2
claujro spune:
Am fost eu azi! Am facut colonorectoscopia (sper sa fi scris corect) care a fost neasteptat de usoara, am avut doar o senzatie de balonare. Apoi ecografia abdominala si apoi am intrat si mi-am "rezolvat" primul hemoroid... Toate la 3 doctorii diferiti, foarte draguti, tineri, la eco era o tipa. A fost foarte simplu, usor, fara dureri, ca ma speriasera unii si altii... Urmatorul peste 3 saptamani, pana atunci mi-au dat niste creme si niste pastile. Acum ma simt excelent. Sincer, merita banii.
Apropo de revenirea lor, desigur ca daca exista facori favorizanti reapar (constipatie, sarcina, mai stiu eu ce). Si mi se pare normal, ca ei ii trateaza pe cei existenti dar nu iti confera "imunitate" la altii...
Daca vreti amanunte, scrieti-mi pe PM!
Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei
Oani spune:
Si prietenul meu a trecut de prima "operatie" la Proctoline. Insa, spre deosebire de problemele despre care s-a discutat, aici a fost vorba de un papilom. Acum asteptam rezultatul la biopsie, apoi se vor "rezolva" si hemoroizii.
In acest caz, de indepartare a papilomului, operatiunea nu a fost asa de simpla, in sensul ca s-a desfasurat ca o adevarata operatie, iar durerile post-operatorii au tinut cateva zile.
Speram ca procedura pentru hemoroizi sa nu fie tot asa de complexa si refacerea sa fie mai rapida.
Oani
adair spune:
Si eu am fost pacienta la un medic de la ei, dupa nastere prin 2001. Acum am vrut sa revin la medicul la care m-am tratat, dar cand am sunat la ei mi s-a spus ca nu mai lucreaza acolo, am intrebat de un alt medic la care am fost o data cand medicul meu a avut o problema si nu a venit, dar nici acela nu mai este la ei. Norocum meu a fost ca am gasit cartea de vizita a respectivului medic si am aflat ca echipa medicala s-a mutat la o alta clinica de pe Mosilor, cu acelasi specific. Si se pare ca la Proctoline au angajat medici cu experienta de cateva luni asa ca vedeti ca "Afara e vopsit gardul, inauntru leopardul"