Din Republica Moldova cine mai e? (partea 13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

eu am fost cam ocupata si dupa ce am trimis mesajul nu m-am mai uitat ca tu postaserasi inainte ceva...
Nati, ma bucur ca Vladut se simte bine azi. Tare m-a amuzat inchipuindu-mi cum face el... Si eu am avut in we si inca mai am si azi un bolnav, care e mai rau decit un copil: pastile nu vrea, pina bea ceaiul se si raceste... Sper si eu la 8 Martie sa nu intirzie "mosu"...
Corina, sint sigura ca tocmai ce era mai important, eu nu puteam auzi si se mai simtea si mosu vinovat
Multumesc pentru urari

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Lucia ma bucura sa aud faptul ca Lauras ride si mai ales reactioneaza cu ris la mimici. Poate ne faci si niste poze cum ea ride sau ne trimiti filmul (secvente cu risul bb).
Noi o parte din bagaj am facut si de acuma l-am si trimis. Sotiunea azi dimineata a plecat cu masina in care am incarcat o parte din bagaj. Am ramas noi doi singurei. Tata va veni pe la sfirsitul lui februarie sa ne ia si de asemenea va lua si a doua parte din bagaj.
Spre mirarea mea Lucianca s-a tratat numai cu Salinex. Ai mei din MO cind il auzeau cum tusea se temeau sa nu treaca in bronsita (deci avea o tuse ingrozitoare). Acuma discutind cu ei ei zic ca sa fi fost la MO medicii ii dadeau numaidecit antibiotice, insa aici in Ca s-a dat numai Salinex si vad ca a trecut. Abia acuma imi dau seama cum ii calesc si trateaza pe copii lor canadienii ca sa aiba imunitate. Fara antibiotice.
Lilia despre ce tort vorbea Lucia? Poate ne spui mai multe si ne arati si poze.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Karina, Lilia vorbea despre acest tort, a fost facut de mine pentru ziua lui Vali.
Am dat ieri link-ul in subiectul cu deserturi, probabil a trecut neobservat.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Saluti gagicutelor! Eu nu ca am lene,dar acum am umblat pe la dentist am schimbat medicul ca uite dupa ce am nascut un an intreg am mers la unul si acum tot ce alucrat a cazut si hai la altul,dar e OK azi am terminat 2 dinti trebue sa fac si o lucrare adica sa pun doi ce-mi lipsesc,dar asa mi-i frica. Am trimis pasapoartele la Bucuresti abia astept sa vad cum arata Viza pentru Canada.Si acum fac reclama la mobila si tot ce am in casa sa le vind repede.
Meircuri mergem cu Amedeo sa facem un vaccin se face la 2 ani jumate am asa emotii sa nu plinga si acum ii lamuresc,ca vom merge si doctorita i-i va face tic si gata.Cam asa stau lucrurile la noi.
Pupici gagalicilor si multa sanatate la toti!

Mergi la inceput

Natalia tortul arata super. Si e tare provocator

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare fetelor!
Nici mie nu mi-a fost lene dar am fost pe la dentisti saptamana trecuta si de aceea nu am avut timp sa intru pe aici .Plus ca Deanna a devenit mai smecherita si nu o pot lasa din ochi .Unele nabatii pe care mi le-a facut mai recent :mi-a farmat niste farduri scumpe ,a scos aparatorile de priza ,a rupt 2 carti de povesti si a trebuit sa le lipesc paginile cu scotch bucatica cu bucatica si nici nu mai zic ca de fiecare data cind mananca arunca masa joc cu mancare de la scaunul inalt pentru copii..
Lucia am vazut si eu pozele cu Lauras ,aia cu lingura mi-a placut cel mai mult ,e tare hazlie .
Lilia super tort si eu ma gindeam sa-i fac sotului un asa tort cadou pentru ziua lui care se apropie .Ce reactie i-a stirnit sotului ?
Crinia bine ca i-a trecut raceala si fara medicamente .Aici e la fel ca si in Ca . ii lasa sa se lupte cu boala pe bebelusi.
Cornelia felicitari pentru cadou.Al meu e la fel numai ca un model mai vechi .M-am uitat pe site-ul pe care l-ai dat si o tava in forma de inima e la 192 lei si la Wilton se vinde cu 8 $ .Stiu ca in Bucuresti au magazin Wilton si poate e la acelas pret .
gazea numaidecit sa-ti faci dantura acolo ca e scump pe continentul american .Succese la vanzare.
Nati felicitari pentru progresele lui Vladut .Imi inchipuiam cum te cuprinde cu manutele de git ...cred ca e tare dulce .

Noi sarbatorim Sf. Valentin dar asa simplu cu dulciuri ,felicitari,flori .O sa fac si eu un tort in forma de inima ca am tava deja .
O zi buna .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Felicitari Nati pentru tort eu abia acum am vazut ca tu ai facut de fapt tortul .Imi place foarte mult cum ai facut cornelli lace ,adica sutienul:-)

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Natalia ce-i asta pandispan?

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
SI eu am fost cam ocupata.

Ziua sotului si niste treaba prin casa

duminica am fost la un local cu prietenii, ieri au venit socrii la noi iar azi vine fratele lui cu sotia.. asa ca treaba, treaba!
Trebuie sa ii multumesc Nataliei pentru tort! Ea a fost cea care a muncit la el! Din pacate nu au putut sa vina si ei( atunci i-a fost rau lui Vladut) sa vada cat de entuziasmati au fost toti, in special baietii, care atunci cand s-a servit tortul se uitau daca le-a nimerit sfarcul Tare mi-a parut rau ca nu au putut veni.. dar important este sa fie Vladut bine.

Ideea mi-a venit de pe un site. Reactia lui Vali: tortul l-a vazut cand a fost sa il ia de la Natalia, i-am zis sa i-l arate, sa vada si ea reactia macar daca nu poate sa vina sa vada ce reactie are Vali la tort :)

Plus la asta a fost si ffffff bun tortul, toata lumea l-a laudat.
Of, revin mai tarziu ca Amelia plange cu foc...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Helou, helou!
Hop si eu dupa o pauza cam indelungata. Am avut parte de mai multe evenimente, mai nopti nedormite, ca i-au iesit la Paula 2 masele, ziua de nastere a sotului, laptop nou... V-am mai citit, am si incercat sa raspund, dar s-a incapatinat calcul vechi, iar de joi nici nu am avut timpul sa-l deschid. Am avut perepetii cu cadoul sotului (i-am luat o hainuta care era cam mare, nu stiu la ce mi-o fost capul cind am luat-o), asa ca joi am cautat alt cadou, vineri facut curatenie si ceva mincare si simbata am avut musafiri. A fost totul fain, am facut niste retete noi, tuturor le-a placut.
Atit am lipsit ca nu mai stiu ce sa zic.
Am vazut tortul facut de NAti si nu incetez sa ma mir cit de iscusita esti
Karina si Aliona, spor la impachetat.
Karina, ati ramas singurei? Eu nu stiu cum m-as descurca, atunci cind sotul a fost plecat pt 2 saptamini in China, am crezut ca nu mai rezist si Paula tot mergea la usa si intreba Tata? Tata?
Davina, e asa de scump tratamentul cum ne-ai spus? Pupici pt mica nazbitioasa!
Cornelia, acum incarc niste poze pt tine. Tava pe care i-am luat-o mamei e de fapt "vas din sticla termoizolant" am facut o poza din Ofertele Metro ca sa-ti faci idee. Eu fac pizza pe tava de la aragaz, iar prajituri sau ce o mai fi in asa vas cum va aparea in poza, pun linku' mai tirziu.
Robot am unu Braun de care sint foarte multumita. Nu are decit un singur bol, dar mie mai mult nu-mi trebe, ca stiti voi ce talent sint in bucatarie. L-am adus din Germania, acum multi ani, era la un pret super, daca nu gresesc 50 de marci am dat pe el.
Asa, mi-am adus aminte! Am tuns-o pe Paula, e asa hazlie, ca un baietel.
Mai revin!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput