Din Republica Moldova cine mai e? (partea 13)
Raspunsuri - Pagina 10
lia_c spune:
aaa, stiu de ce nu e nimeni pe aici azi...
faceti cu toate prajituri de-ale Nataliei ...
we placut
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard
Crinia spune:
Buna la toti
Cornelia vad ca azi stai de garda. Cu parere de rau nu fac nici o prajitura acuma.
Ce ai hotarit cu robot?
Fetelor ce fel de modele de razatoare Borner aveti?
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
lia_c spune:
acus iti transmit tie garda Corina, ca eu trebuie sa ma duc in ospetie. Deja e mult mai clara imaginea a ce vreau... uite osciles intre www.domo.ro/produs.php?id=P:1759" target="_blank">Siemens, www.domo.ro/produs.php?id=P:3234" target="_blank">Braun, www.domo.ro/produs.php?id=P:3284" target="_blank">Philipssi mai astept sa gasesc ceva de la Bosch. Mie imi place sa am multe accesorii la tot ce cumpar si sa aiba si putere mare. Gratie la ce mi-ai sugerat, am facut diferenta dintre marcile mai de incredere in roboti...
Razatoarea mea, nu am reusit inca sa ma uit cum se numeste , e ca www.borner.fr/" target="_blank">cea de 50 Eu (prima, doar ca e alba)
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard
Crinia spune:
Cornelia eu de acuma am fost prin ospete si am venit sa iti dau tie garda .
De unde ai cumparat razatoarea si cit ai dat pe ea?
Eu m-am uitat prin modelele astea si parca mi-ar fi placut sa aiba si functia de tocat carnea ca cea de la Philips, insa vad ca nu are alte functii ca razatoare si storcator.
Intradevar sunt multe si e greu sa te decizi. Daca gasesti ceva de la Bosh sa ne arati.
Oare cit avem?
Crinia spune:
Buna la toti.
Oameni bunei ce-i cu linistea asta? Sau ati dat de zapada si sunteti la sanius?
Oare cit avem?
Balbina spune:
Salutare,
Nu a venit zapada la noi, ci o mare LENEEEEEEE...
Chiar si in subiectul cu deserturi scriu cu mare greu.
Simbata Vlad a avut febra si a vomitat, iar ieri a avut si un pic de diaree . Nu stim ce a avut, probabil cu dintii, pt. ca azi e super ok.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
lia_c spune:
salutare,
vad ca nimeni n-a venit la schimb Corina... Dar parca n-a nins ca sa fuga toti la sanius... Am citit aseara ce scrie pe razatoarea mea "Wonderfull Cutting Set", mai are o emblema "as seen on tv", e austriaca, dar n-am gasit nicaieri sa scrie "Borner", sotul a dat vreo 6-7 $ pe ea...
Si n-am mai apucat io sa-mi iau robot, ca duminica a venit Mos Craciun (cu intirziere ca s-a inzapazit ) si mi-a adus www.gsm.md/Details.aspx?pid=0&model=640" target="_blank">asta (atunci cind a trebuit sa vina mosul, nu s-au mai gasit nici un fel de modele care sa-i placa - toate se vindusera! si de aia a intirziat mosul atit de mult...) Cica s-au dat in urmarire generala citeva modele la cei mai mari importatori de mob... si de abia acum au sosit noile stocuri...
hey, unde sinteti?
lia_c
William Dempster Hoard
Balbina spune:
Cornelia, dragut cadoul, sa-l stapinesti cu placere! Iar robotul poate vine la 8 martie, cine stie.
Faze recente cu Vlad:
La intrebarea "unde a avut baiatul febra?", pune mina pe frunte si spune ceva pe limba lui, cu o fetisoara foarte serioasa.
De curind l-a zigiriat pisica si cind il intrebi unde l-a zgiriat, iti arata degetul cu pricina si ti-l da sa-l pupi.
Daca il intrebi "cum il/o iubeste Vlad pe tati/mami?" vine si ne cuprinde strins strins de dupa git.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Crinia spune:
Norocel
Credeam ca va distrati si profitati de iarna , insa vad ca iarna adevarata cu multa zapada inca nu a sosit pe meleaguri.
Cornelia frumos cadou ti-a adus Mos Cracin, pai si trebuia ca doara Mosul ti-a luat mobilul tau cel bun si cred ca i s-a facut jale cum te lupti cu mobilul lui. Plus ca cred ca nu auzeai intotdeauna ceea ce vroia sa-ti spuna mosul prin mobil...
Natalia poate intradevar dintisorii. Sau poate a mincat ceva si avut un pic de intoxicatie. Dar bine ca se simte ok.
Da ce e cu lenea? Cred ca ai obocit un pic sa faci prajituri sau savurezi din ele si ti s-a facut lene sa mai apari pe aici.
Bravo daca isi exprima sentimentele Vladuts chiar aratindule si altora cum iubeste el mamica si tati. Un pupic la cel micut.
Oare cit avem?
Lucia_B spune:
Salut fetelor
Io ca si Natalia am o mare lene la scris. Bintui pe net si ma uit la recete, imi face cu ochiul tortul "Double Chocolate Marble Cheesecake". Cred ca de 8 Martie o sa-l si fac.
Cornelia - he, s-a lasat mult asteptat cadoul, da cred ca a si meritat. Sa-l stapinasti sanatoasa si sa-ti aduca numai vesti bune.
Corina - cum se mai simte Lucian, ia trecut raceala? Cum ai tratat-o? Mai ai multe bagaje de facut, cind plecati?
Natalia - ce dulce e Vladutu. Astept si eu acele momente de duiosie, insa pina atunci savurez ce am. Ma bucur ca acum sunteti bine si sper sa nu sa se mai repete faza cu febra si restu.
Laura creste de pe zi ce trece. Aseara a ris in hohote fara ca sa o gidel, ii facem mutrite si ea ridea. Am reusit sa facem si un filmulet. E atit de dragalas cum ii suna vocea. Am visat toata noapte cum ridea.
Lilia - ce ma face princesa Amelia? te asteptam cu impresiile sotului referitor la torta. Cum ti-a venit asa ideie de ornare?
Da unde s-au pierdut restu fetelor: Rodica, Alina, Davinia, Aliona, Olga, Violeta, Elena, Tatiana?
O saptamana usoara pentru toti.
-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)