Naturiste si homeopate (15)
Raspunsuri - Pagina 6

SilvanaPopovici spune:
Fetelor,
Am o mare problema in familie si o spun fara false pudori: tatal meu este alcoolic. Sunt constienta ca aici se vorbeste despre cu totul altceva, dar am ajuns la disperare.
Ma gandesc ca poate imi puteti da voi, (ca doar sunteti naturiste si homeopate) o indrumare, un leac, un sfat, orice pe PM (ca sa nu plicitisesc intrucat aici se asteapta bebei, nu leacuri pentru parinti).
In alta ordine de idei, Adimercedes, te rog sa ma treci si pe mine pe lista naturistelor intrucat de 2 sapt iau propolis pentru endometrioza (si voi continua 9 luni) si voi incepe si cu Vitex Agnus Castus imediat ce il voi primi din strainatate.
Silvana

mioritaus spune:
Arrina....mi s-au descoperit nodulii de la tiroida in urma ecografiei, insa analizele ATPO si TSH sunt bune, de aceea nu mi-a dat tratament.Eu iau Vitex din Periodin si am inteles de la dr fitoterapeuta ca actioneaza si asupra tiroidei.Dr.Dan Pereteanu mi-a spus ca este bine ca am noduli, unii sunt calcifiati.Am mai pus eu o intrebare Marrinei in legatura cu "de ce este mai bine sa te doara sanii decat sa nu te doara in cazul unei afectiuni"....acum vin din nou si intreb"care o fi oare logica de este bine ca am noduli?"
Arinul alb l-am luat asociat cu coacaz negru si zmeur, pt chist si fibroame.Bineinteles ca am baut in acelasi timp si amestec de ceaiuri:coada soricelului si a calului,cretisoara,galbenele,dragaica.Arinul alb il recomanda si Livia.Mie mi-a facut trat personalizat dr. fitoterapeuta.
Numai bine,
Miorita

Bianca B spune:
Fetelor, bine v-am regasit, nu am uitat de voi, Doamne fereste.
RAPORTEZ: sunt in a 18 zi a trat naturist si deja m-am saturat de atatea ceaiuri. Si fiind ca vreau sa beau tot ce spune reteta, cam putin loc mai ramane si pt mancare in burtica mea, de fapt mi-a cam scazut pofta de mancare. Se pare ca am ovulat tot in ziua 15 CM, zi in care m-a durut burta rau de tot vre-o 3 ore dimineata, iar spre seara au inceput sanii sa ma doara, dar in limite normale.
TB pana la ovulatie nu a fluctuat prea mult: 36.3C - 36.5C, abia dupa ovulatie a depasit 36.6C.
Acum sunt curioasa in a cata zi vor veni rusii, caci sigur vor veni luna asta, e CM in care ovuleaza OV STG, cel fara trompa, numai daca a fost vre-o minune.
Faptul ca nu am o trompa ma face sa ma simt doar jumatate femeie si ca sansele mele de a avea un bebe si asa mici sau injumatatit si ele.
Vinerea trecuta am facut toate analizele la sange dar tre sa astept 7-10 zile pentru rezultate, abia astept sa le vad.
Dupa criza pe care am avut-o pe 1 ian mi-am impus sa nu ma mai gandesc la sarcina pierduta, ma fortez sa nu ma gandesc si sa nu vorbesc despre asta, sa nu plang si sa nu urlu ca lupii la luna. Oare cand o sa-mi treaca furia asta!
Imi ocup gandurile cu planificarea concediului pe care il vom petrece in Romania in iunie, dupa 3 ani de "exilare" mai de voie mai de nevoie si daca bebele nu vrea sa apara pana atunci voi merge la Sovata, incercarea moarte n-are.
Sper ca nu v-am plictisit.
Va cu mare drag si
pt fiecare
Bianca

arinna spune:
Miorita,
...unde e dr ta cu fitoterapia? Eu nu cunsoc pe nimeni si ma intereseza ...
Parca iti raspunsesem eu de ce e bine sa te doara sanii, ca e dovada unui proces inflamator si nu a vreunei boli mai grave cum e cancerul, care nu doare, de regula decat in ultima faza...
Da asta cu nodulii pe tiroida nici eu nu am inteles-o...poate ca e mai bine sa ai noduli decat o disfunctie a ei,ce sa zic...
Eu abia reusesc sa iau 3 tincturi pe zi plus alte medicamente...nu mai iau si ceaiuri, sa nu fie prea mult...

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by elliy
Am si eu o intrebare la voi.Tocmai am inceput niste investigatii la medic deoarece au trecut 8 luni si bebele intarzie sa apara.La o ecografie trasvaginala mi-a spus ca ovarul stang este destul de marit si ca poate fi ovar polichistic.M-a intrebat daca am probleme cu pilozitatea, etc iar in final cand a terminat consultatia mi-a spus ca a exlus aceasta posibilitate de ovare polichistice..insa m-a lasat in ceata.Nu mai mi-a zis nimic..a zis ca totul este bine.
Acum eu nu stiu ce sa cred. Ce poate insemna faptul ca ovarul este marit?
Astept si eu raspunsurile voaste.Multumesc
Elliy, mie mi-au gasit ovarul marit si niste chistulete la eco si dupa vreo 5 zile mi-au venit rusii. Tu in ce perioada a CM ti-ai facut ecografia, ca si asta are importanta? Si medicul meu era in dubii cu diagnosticul de sindromul ovarelor polichistice (PCOS), insa stiu ca nu e foarte usor de diagnosticat. Pentru inceput eu zic sa ai grija cu stresul, sa mananci sanatos, sa te odihnesti bine si sa renunti la vicii nocive ;) Poti sa iei niste pulbere de orz verde si ceai de napraznic.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by SilvanaPopovici
Fetelor,
Am o mare problema in familie si o spun fara false pudori: tatal meu este alcoolic. Sunt constienta ca aici se vorbeste despre cu totul altceva, dar am ajuns la disperare.
Ma gandesc ca poate imi puteti da voi, (ca doar sunteti naturiste si homeopate) o indrumare, un leac, un sfat, orice pe PM (ca sa nu plicitisesc intrucat aici se asteapta bebei, nu leacuri pentru parinti).
In alta ordine de idei, Adimercedes, te rog sa ma treci si pe mine pe lista naturistelor intrucat de 2 sapt iau propolis pentru endometrioza (si voi continua 9 luni) si voi incepe si cu Vitex Agnus Castus imediat ce il voi primi din strainatate.
Silvana
Silvana, te-am trecut pe listuta. Bine ai venit si iti urez mult succes si sanatate

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Bianca BFetelor, bine v-am regasit, nu am uitat de voi, Doamne fereste.
RAPORTEZ: sunt in a 18 zi a trat naturist si deja m-am saturat de atatea ceaiuri. Si fiind ca vreau sa beau tot ce spune reteta, cam putin loc mai ramane si pt mancare in burtica mea, de fapt mi-a cam scazut pofta de mancare. Se pare ca am ovulat tot in ziua 15 CM, zi in care m-a durut burta rau de tot vre-o 3 ore dimineata, iar spre seara au inceput sanii sa ma doara, dar in limite normale.
TB pana la ovulatie nu a fluctuat prea mult: 36.3C - 36.5C, abia dupa ovulatie a depasit 36.6C.
Acum sunt curioasa in a cata zi vor veni rusii, caci sigur vor veni luna asta, e CM in care ovuleaza OV STG, cel fara trompa, numai daca a fost vre-o minune.
Faptul ca nu am o trompa ma face sa ma simt doar jumatate femeie si ca sansele mele de a avea un bebe si asa mici sau injumatatit si ele.
Vinerea trecuta am facut toate analizele la sange dar tre sa astept 7-10 zile pentru rezultate, abia astept sa le vad.
Dupa criza pe care am avut-o pe 1 ian mi-am impus sa nu ma mai gandesc la sarcina pierduta, ma fortez sa nu ma gandesc si sa nu vorbesc despre asta, sa nu plang si sa nu urlu ca lupii la luna. Oare cand o sa-mi treaca furia asta!
Imi ocup gandurile cu planificarea concediului pe care il vom petrece in Romania in iunie, dupa 3 ani de "exilare" mai de voie mai de nevoie si daca bebele nu vrea sa apara pana atunci voi merge la Sovata, incercarea moarte n-are.
Sper ca nu v-am plictisit.
Vacu mare drag si
pt fiecare
Bianca
Bianca, hai nu fii trista

marrina spune:
quote:Dr.Dan Pereteanu mi-a spus ca este bine ca am noduli, unii sunt calcifiati.Am mai pus eu o intrebare Marrinei in legatura cu "de ce este mai bine sa te doara sanii decat sa nu te doara in cazul unei afectiuni"....acum vin din nou si intreb"care o fi oare logica de este bine ca am noduli?"

bubulina1 spune:
Bianca B, . Nu esti singura cu jumatate lipsa, eu am avut o anexita acum cativa ani si tot pe jumatate functionez. Am baut si ceaiuri si tincturi de m-am plictisit, dar inca nu s-a intamplat nimik. Asta nu inseamna ca am renuntat, dar am mai redus din ele.
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

Dianadi spune:
Buna, dragele mele, eu deocamdata stau cuminte, ce sa fac? iau Diane35 pentru chistul hematic, asa cum mi s-a prescris, dar m-am programat si la dr. Tutunaru, sapt viitoare.
Pentru ca iau AC nu mai iau acum decat: suc de morcovi dimineata (dizolva tumori) si - o idee pentru tine, Bianca - imi amestec ceaiul de cretisoara si c-soricelului cu suc de gref si portocale si cu sirop de catina (catina luata din piata, amestecata cu miere)il beau si mult mai repede si cu placere, e o idee.
arinna, am fost la dr. Stangaciu si m-a abordat holistic, dupa medicina chinezeasca, cu ying si yang, mi-a prescris exercitiu fizic, propolis, vit C, laptisor de matca, presopunctura cu Apireven (imi trebuie un manual de acupunctura acum ca sa invat meridianele); poti sa ii scrii pe adresa drstangaciu@apitherapy.com; e un medic modern, care trimite mesaje informative, dar si de divertisment pacientilor sai (pana acum am 6 mesaje de la el). Expune-i cazul tau daca vrei si vezi ce zice. De asemenea mi-a recomandat carti de NLP (Neuro Linguistic Programming). Psihicul, ceea ce ne spunem in gand este foarte important.
Sarutari tuturor fetelor, perseverenta si speranta, deja ma bucur de primavara, desi nu a venit!
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."