Naturiste si homeopate (15)
Raspunsuri - Pagina 5

danotino spune:
buna seara fetelor,
am o mica problema. dr mea de familie m-a trimis la profesor dr teleianu-homeopat. a zis ca este f bun. stie cineva ceva de el? mi-a dat un nr de mobil. a fost vreuna dintre voi la el? fiind f cunoscut si f bun, cred ca si pretul consultatiei este f piperat nu?
sper sa stiti cate ceva.
va pup,
danotino

papushel spune:
marrina, iti multumesc pentru lumina....inseamna ca pana acum am luat tincturile aiurea, asa impreuna..deci degeaba..asta e, incep de acum sa le iau cu pauza, desi e mult mai complicat..cat priveste ovulatia, cred ca astept urmatorul CM sa vad daca e tot asa lung ca precedentul (40), sa imi fac o idee despre perioada probabila a ovulatiei, pentru ca degeaba ma cercetez eu, ba mai fac si teste de ovulatie asa, pe orbeste...dar as vrea sa mai intreb daca macar cantitatile pe care le iau sunt bune: de 3 ori/zi, BU 1 lingurita, zmeur, marar si telina cate 30 picaturi..oare e bine?1?..multumesc si doamne ajuta!

papushel spune:
marrina, iti multumesc pentru lumina....inseamna ca pana acum am luat tincturile aiurea, asa impreuna..deci degeaba..asta e, incep de acum sa le iau cu pauza, desi e mult mai complicat..cat priveste ovulatia, cred ca astept urmatorul CM sa vad daca e tot asa lung ca precedentul (40), sa imi fac o idee despre perioada probabila a ovulatiei, pentru ca degeaba ma cercetez eu, ba mai fac si teste de ovulatie asa, pe orbeste...dar as vrea sa mai intreb daca macar cantitatile pe care le iau sunt bune: de 3 ori/zi, BU 1 lingurita, zmeur, marar si telina cate 30 picaturi..oare e bine?1?..multumesc si doamne ajuta!

mioritaus spune:
Fetele, Marina, am fost la eco la Policlinica Povernei la dl. dr. Dan Pereteanu care mi-a facut eco la tiroida,ficat, uter si ovar .Mi-a inregistrat pe un CD comentariile ecografiei si filmuletele.Ce stiti de dansul?A mai fost cineva la acest dl. dr?
In concluzie, am rezultate asa cum mi-a zis Dr. Fitoterapeuta si anume: chistul de pe ovar si fibroamele au scazut considerabil,dupa cum va mai spuneam ( mai ramane sa fac o transvaginala ca sa ma conving 100%).Hemangiomul pe ficat este de fapt unul singur fara evolutie, tiroida are nodului dar a zis dl. dr ca este ok.M-a chemat in ziua a 10 a ciclului sa se convinga daca intradevar ce a vazut pe ovar este corp galben sau altceva.Intre timp am inceput sa beau ceaiul antihemoragic,produsele gemoterapice de mur,stejar si plop,Periodinul si lucerna.
Arrina,eu am luat si produs gemoterapic de arin alb.
VA PUP si Numai Bine.

arinna spune:
Miorita,
...si eu am nodul la tiroida de multi ani,fac tratament constant cu euthyrox, toata viata...Tu ? ce naturiste sa iau pentru asa ceva? Arinul alb pentru ce e ? Pentru Arinna? :)

adimercedes spune:
Fetelor , ce mai ziceti voi? Cum va merge tratamentul? Sunteti tari pe pozitii???
Mie tocmai mi-a venit "bucuria", la 35 de zile. Se pare ca s-a stabilizat la aproximativ 35-36 de zile. Si am mai remarcat ca daca imi beau ceaiul de napraznic totul e ok. Cand insa nu il beau vreo 4-5 zile, incep din nou problemele de piele si pofta de dulciuri. Dar acum totul e ok si tin si cura. Sper sa se vada in curand rezultatele.
Haideti, veniti cu vesti bune de sanatate si bebei ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Cicicuta spune:
Buna gagici!
Am si eu o mare problema si cine poate va rog sa ma lamureasca ca nu stiu daca e bine ce fac sau nu. Am intrebat-o si pe Livia dar am vazut ca a scris ca e in concediu si nu stiu cat dureaza si e destul de urgent.
Sotul meu are unele probleme cu a fost la un medic naturis i-a dat un tratament care dupa o luna sa dovedit eficient dar in a doua luna cand si-a refacut spermograma era mai proasta decat cea de dinainainte de a incepe tratamentul.
Asa ca am hotarat sa cumpar tribulus terrestris(varianta care se gaseste pe piata la noi a Tribestanului care am inteles ca face minuni)dar fiindca ieri nu am gasit pe nicaieri acest produs am luat Branca Ursului. Totusi as vrea sa cumpar si tribulus si sa-i dau, dar intrebarea era daca le ia pe amandoua in acelasi timp se poate sa apara reactii adverse sau sa dau din lac in put? adica in loc sa-i faca bine sa o dea in bara ca pe urma ma
.
Eu am intrebat-o si pe tipa de unde am cumparat BU si mi-a spus ca nu ar fii nici o problema ca sunt pe baza de plante si nu are ce rau sa-i faca, dar io stiu....
Si inca ceva...am auzit ca dupa ce iei un produs de genul asta nu ai voie ca cel putin o juma de ora sa nu consumi nimic care are in compozitie menta (guma, ceai de menta,etc) sau cafea, e adevarat?
Scuze daca m-am lungit dar chiar nu stiu ce sa fac,
Va multumesc mult

bubulina1 spune:
adimercedes, eu sunt la fel de tare pe pozitii ca si tine, adica in ziua 1. Vad ca si la mine s-a mai stabilizat, eu am CM la 27 de zile. De luna asta o sa iau tinctura de marar, la ultima eco aveam un endometru de radeau curcile. O sa raman numai cu Mastodynon, marar si muguri de zmeur deocamdata. Va urez o zi buna!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

elliy spune:
Am si eu o intrebare la voi.Tocmai am inceput niste investigatii la medic deoarece au trecut 8 luni si bebele intarzie sa apara.La o ecografie trasvaginala mi-a spus ca ovarul stang este destul de marit si ca poate fi ovar polichistic.M-a intrebat daca am probleme cu pilozitatea, etc iar in final cand a terminat consultatia mi-a spus ca a exlus aceasta posibilitate de ovare polichistice..insa m-a lasat in ceata.Nu mai mi-a zis nimic..a zis ca totul este bine.
Acum eu nu stiu ce sa cred. Ce poate insemna faptul ca ovarul este marit?
Astept si eu raspunsurile voaste.Multumesc