Cluj rulz ! (32)
Raspunsuri - Pagina 4
roxana1974 spune:
Bey care stie de Ancuzza? Raluca, stii tu?? Ca io n-am vazut-o de un secol, mai cum a putut sa "ne lase" atata vreme :( ???
Ralu, am uitat sa zic, sper sa nu uit sa aduc scaunelul ala...
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
olim spune:
Si eu pe voi toate, mai ales pe cateva din voi pe care va am la suflet
I-ai facut baie copilului pana la urma?
ralucames spune:
Roxa, eu stiu ca a ajuns acasa, dar precis mai profita de faptul ca e acasa si tati... dar apare ea repede... si pupici multi ca nu m-ai uitat!!!
minunea vietii mele
svety spune:
Am ajuns codase! Ce faceti fetelor? Dani meu da semne de raceala. Cred ca prea am exagerat cu iesitul afara pe gerul asta. Azi toata ziua a stranutat si ii curge nasul. Oare ce sa-i dau?
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
lauradaria spune:
Vreau si eu in clubul vostru.Se poate sau deranjez?
Numele meu este laura si am o fetita de 8 luni si 3 sap.Am nascut pe data de 24 aprilie 2005.Pe ea o cheama Dalia.
svety spune:
Bine ai venit Laura. Sa se adune clujencele!!! Eu sunt clujeanca prin adoptie, dar socotind ca tata e clujean, m-am bagat in seama.
E O GASHCA DE MILIOANE. N-O SA TE PLICISESTI P-ACI.
albumul nostru
olim spune:
Bine ai venit si sa iti traiasca micuta
Sigur o sa te simti tare bine aici, caci sunt niste sau niste, nu sunt tare bune toate.
Bun venit inca o data.
olim spune:
Stiu ca maine am sa primesc rosii, dar chiar am chef de paine prajita cu rosii pe dimineata, asa ca le astept
olim spune:
Svety, cum doamna tache nu este, vad ca ai pus stapanire tu pe mosie.Nu ai somn?MIE mi s-a lipit azi fundul de scaun in fata calculatorului.
Cum am lipsit 2 saptamani am citi tot ce ati scri, iar subiectele au fost muuuulteeee.
svety spune:
Eu cu Mariana stateam in fiecare noapte pana la 2. Ea avea treaba cu calculatorul si eu ii tineam companie. Mai venea si Florina. Da n-am pus stapanire pe mosie.
albumul nostru