Cluj rulz ! (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multa sanataste lui Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

SALUTAARE!

ce fain de voi c-ati fost la intalneala!ce-ati papat bun?ca de baut am inteles

da pe listutza mea cine se inscrie?ca pun pe voi:)

ia sa va dau un copy la invitatia de pe pagina 10 subectu trecu,ca n-ati prea bagat-o in sama
"si...tam tam tam:miercuri sunteti invitate la noi cu copiii!va fi gazda si Raluca pentru ca la ea e umpic mai inghesuiala pina se muta in casa noua asa ca organizam impreuna.
(cu rezerva sa nu va suparati daca, cumva, intervine ceva la mine la job ca e plin de neprevazut.)
deci deschidem listutza!"

Roxana ma bucur ca e mai bine Serban.pina la urma care a fost diagnosticul?din cate stiu eu trebe sa-l tii in casa o perioada de...nu stiu exact cat,nu?ca nu e voie deloc la frig.

va pup ca trebe sa desfac bradu:(

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Cristiana, Serban nu a iesit afara de luni...io cred ca daca nu mai are bube si febra nu mai are de joi, oare putem veni si noi?

ziceti-mi de baie....

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mai voiam sa zic cate ceva si am uitat, ca m-am grabit:)
Mi-ar fi placut sa le cunosc si pe celelalte fete din gashca, mi-ar fi placut sa facem niste poze (aveam aparatul la mine si am uitat:) si imi pare rau ca am ajuns tarziu si v-am mutat pe toate de la masa
Nu eram sigura ca vin, asteptam pe cineva care putea sa apara in ultimul moment si imi dadea planurile peste cap, asa ca am zis ca mai bine nu promit si incerc sa vin, decat sa fie invers

Felicitari taticilor exemplari care si-au facut datoria 9steaua al tau e la inaltime:), al meu cat am fost plecata s-a jucat la comp iar scuza lui e ca de obicei n-are loc de mine

Mariana sa aveti drum bum si intoarcere grabnica:)

Roxana, Serban are rubeola? Daca e asa, noi la Sara nu am avut voie sa ii facem baie 10 zile de cand a inceput eruptia si nici sa o scoatem afara din casa. Socoteste:) (si de mine ziceai mai sus?:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

ooo 10 zile? uff e prea mult pentru noi..din pacate Serbanica avea randul la spalat pe freza cand i-a aparut febra aia mare...daca stau 10 zile, e de rau, ca are parul prea murdar...io ma risc azi deoarece nu mai are bube pe fatza, ele "au trecut asa cum au aparut" respectiv in 2 zile...mai are bube doar pe abdomen, pe spate si pe picioare, caci alea au aparut mai tarziu...

revin mai incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Marianooo habar n-ai ce o sa-mi lipsesti noaptea...cu tine stateam mai mult decat cu Mihai. Sa ai drum bun.
Noi suntem bolnavi acum cu aparatul asta. Bietul Dani cred ca numai pete rosii vede.

Stanca ne-ai face mare bucurie daca ai trece si pe la noi intr-un week-end, sa ne cunoastem. Sunteti bine-veniti oricand si daca vrei o sa-ti pm nr.meu de mob.
Oferta e valabila pt. toata gashca.

Pufymic, am uitat sa te felicit. Sarcina usoara. Eu am fost tare rasfatata cand eram gravi... incepe sa-mi fie dor...dar mai astept putin.

Roxana, pupici lui Serban sa se faca bine.

Florina, ce face gogoshica ta? Imi tii tu de urat in locul Marianei?

Chiar imi pare rau ca nu am fost sambata, dar era complicat cu puiutu'meu. Dar sa mai creasca ziua si Dani ca venim la intalniri. Nu scapati de noi.

Ce se mai stie de mama Mihaelei?

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Ollaaa!! fetelor!!
Sa incep cu inceputu': ...Listutza pentru intalnirea de miercuri:

1. Raluca si bebe Stefania... ca doar va face si ea pe gazda (cu permisiunea nashicii)
Haideti fetelor!! ca de cand imi doresc sa ne intalnim... si tot sar peste ele... deci mea culpa
2.
3.
si lista asteapta sa fie intregita (asa-i Criss ca ma lasi sa te ajut???)

Si restul... acum am ajuns acasa de pe ulitze... am fost la scoala de la 8 pana dupa 12, apoi am fugit acasa la parintii mei sa imi recuperez odoru'... mama-mama ce dor mi se facuse de ea
Aseara am petrecut numai cu sotul..., ceea ce nu am facut de fff mult timp...ce ne-a mai placut... asa ni s-au incarcat bateriile!!!

Sapt. asta sper sa fie cu niste realizari pt. noi, ca nu mai am rabdare pana incheiem contractele cu casa... is moarta de stress, de ganduri, etc.

Roxana, ce ma bucur ca Serban e mai bine... dragul de el... cu bubite-saracu'dulci sa ii treaca si sa veniti si voi miercuri !!

Ancuzza!!! asteptam vesti si poate ne vedem saptamana asta, daca vii in manastur... pliiizzz (va astept cu drag la noi- numai sa stiu dinainte sa fiu pe faza!!)

Mai vb., pupici dulci

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Raluca multam inca o data pentru ajutor
Fetelor, raluca mi-a gasit garsonier in ClujII voi fii vecina
multam , multam , multam ,multam

Mergi la inceput

Gagici multumesc de urari. Daca totul e perfect cu Serban venim si noi miercuri. Pana atunci mai intreb si eu, daca pana atunci e ok sa iesim in colectivitate sa nu cumva sa raspandim ceva virus la copilasi. Dar vom intreba si medicul si daca ne lasa, totul va fi ok.

quote:
Originally posted by olim

Raluca multam inca o data pentru ajutor
Fetelor, raluca mi-a gasit garsonier in ClujII voi fii vecina
multam , multam , multam ,multam

Olim, io abia astept sa te cunosc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am uitat ceva important: Ieri Dan s-a intors de pe spate pe burta. Hop dintr-o miscare!...si s-a apucat de vorbit. Ce? Cred ca nici el nu intelege, ceva cu "aide de"

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput