Clubul nurorilor (7)
Raspunsuri - Pagina 8
loreen spune:
Daca luati vibratoare poate gasiti la oferta ca si lu' bestia mi-a iar trebui vreo doua sau macar de firma sa nu se strice dupa primele folosiri...saraca ca de cand nu a mai folosit-o este paienjenisi in padure tropicala pe-acolo...
Nu va mirati ca bunicii iau bani sa stea cu nepotii...pentru anumite rase de bunici,sa dea domnu sa fie pe cale de disparitie,este ceva normal ca doar presteaza servicii...A mea bestie cand a vrut sa stea cu Bianca,probabil a vrut sa vada daca o musca, a trebuit sa-i lasa barbate-miu bani ca-i saraca pensionara si nu are de unde de parca fii-mea la 8 ani cati avea atunci se ducea noaptea la ... pe centura si dupa aia sa-si cumpere droguri...Oricum a fost prima si ultima data cand a stat fata la ea...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Olim probabil soacra-ta se gandeste ca il faci cadou cuptorul. In caz ca nu-ti da banii, spune-i ca ai dat anuntz in ziar si ai clienti sa il vinzi. Apropo, ce cadou ii aduci?
Olim, nu esti singura cu astfel de patanii!
Soacra-mea are masina de spalat k lumea, luata de fi-su din banii lui, munciti de el, inainte sa ne cunoastem. Dupa nunta, sotul meu cica sa luam masina de spalat de la ea, dar sa i-o platim!!!!!!!
Pai cum... puii mei... sa i-o platim inca o data, dupa ce ca el a cumparat-o? Nu mai zic... ca la nunta am primit de la ea cadou un mare... nimic! Deci macar asa putea considera masina de spalat drept cadou! Mai ales ca ea era la bloc si avea apa calda. Noi, la mine, la casa, nu aveam apa calda decit cind ne mergea boilerul, care cam facea fitze. Deci ne-ar fi fost de mare ajutor masina de spalat!
Ei bine, am refuzat sa-i platesc ei inca o data masina si am preferat sa spal de mina, ani de zile, ca nici ca am luat alta! Asta e! Dar nici bani ei nu i-am dat!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
olim spune:
Mai, fetelor sunt un pic disperata cu pachetele pentru nepoti.Au 1.4 si 5 ani si nu stiu ce sa le cumpar, ca vreau ceva ieftin.Sunt copii lui cumnata meu si ne intelegem, asa ca astept propuneri.
Cum adica sa ii platiti masina, iti cumperi una noua pentru tine.
Soacrele astea erau bune pe vremea lui Hitler:batute si f....e. si mancare cu portia.
lavinai spune:
vai, annitha_cl. soacra asta a ta e dusa rau cu pluta....!! chiar nu am mai auzit asa ceva, tu sa ai grija si sa ajuti un copil care nici nu e nimic ruda cu tine, iar ea, ca bunica (nu cred ca ar merita sa i se zica) iti ea tie banii sa stea cu nepotul ei!!!! e culmeea!!! dar soacra ta are servici??? lucreaza ceva??? Chiar baiatul ei ce parere are despre asta??? si eu sunt de acord cu ce zic fetele, fa te ca uiti o luna vezi cum reactioneaza??? Eu cred ca daca as fi fost in locul tau preferam sa platesc pe cineva strain, poate de banii astia se ocupa putin de copil, il invata cate ceva decat sa ii dau ei!! asa de al naibi macar!!!
<< Daca altul poate, pot si EU....>>
Boobooricu spune:
Fetelor, eu m-am tavalit pe jos deja..am ras cu lacrimi...de m-a intrebat socramiu ce am....daca ar stii el ce face norasa pe internet BRavo...santeti oaza mea pe buna...
Cat despre soacra Cameliei, vibrator frate, dala de neam prost, asa te scoti, o tii fericita mereu, plus, basca, nu se uzeaza, si nu poate sa dse planga ca nu se scoala...donez eu unu , numai sa scape Camelia de ea
annitha_cl-imi pare rau sa aud ca nu s-a imibunatatit lucrurile pe la tine pe acasa...mama copilului a mai dat vreun semn de viata?
flavia-cum sa va uit, cand viin aici cu drag?? da, lasa ca ne mutam noi...eu mai am 2 sapt cred....
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
mihaela amalia spune:
'Neataaaa
Fetelor da' vibratoare cu socuri electice nu sunt???Alea cred ca ar fi cele mai potrivite pentru soacre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
cherry22 spune:
Amalia, buna ideea cu vibratoarele cu socuri electrice.
Fetelor, dar vreun aparat care sa spele creiere nu exista? Ar fi bune pentru soacre, sa le spele rautatile si gandurile urate.
Cand citesc ce pot debita scroafele, imi vine sa . Ar trebui sa infiintam o organizatie, in genul KKK, care sa se ocupe de exterminarea soacrelor "albastre", ce ziceti?
va pupez
impreuna spune:
Eeeeeeeeeeee, interzis minorilor:)))))))))) (si soacrelor, of course:)
Sunteti the best
Eu sunt in graba mare acuma, da promit sa revin
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
cristiama spune:
Fetelor, hai ca am si eu poveste cu masina de spalat!!!
Luuunga.
Pana sa ne mutam impreuna statea al meu sot cu mamica, nu??? Si-si cumpara socara TOT, dar absolut tot ce-si dorea, evident si masina automata de spalat.
Ne mutam noi in chirie si sa luam masina, evident ne-o da pe aia veche Albalux, care merge vre-o 10 minute si-si da obstescul sfarsit.
Ce zice soacra: ca i-am stricat masina!!!
Asa ca ne luam noi frumos masina de spalat noua, vine masina da fara racorduri la apa, normal. Si ce-i zice sotul:
-Da-mi mama, racordurile tale, sa vad cum merge masina noastra si sa stiu ce sa cumpar si eu.
- Nu, ca daca mi le strici?
EL le cumparase, daca nu s-a inteles!!!!
Asa ca a imprumutat de la un prieten!!!
Si continuarea, pt ca povestile cu soacre nu par sa aiba un sfarsit: dupa vre-un 2 ani, vrea alta masina, ca a noastra adica, aceeiasi marca dar cu mai multe turatii, ca a ei nu stoarce bine!!!!
si-i cumparam, da stiti ce? Nici asta noua nu-i buna!!!!!
Si are tupeul sa-mi spuna mie sa pun Calgon la masina, sa nu se strice!!!!
Si-i zic ca la cat de des le schimba ea masinile de spalat, nu-i mai trebuie Calgon.
Auzi, tu, s-a suparat!!!!!
Asa ca a inteles ea ca daca vrea ceva, baiatul EI ii cumpara, si ultima data a vrut sa se mute la apartament in vila!!!
Pe banii cui, ce zice-ti?
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Elena,esti tare draguta,nici nu stiu ce ar face-o pe soacra-mea fericita,daca s-ar multumi cu vibratorul,ii voi face cadou de ziua ei!
Olim,le poti lua nepotilor un joc colectiv,ce se poate juca in mai multi jucatori,ceva cu zaruri,gen "piticot" sau "nu te supara,frate",chiar daca sunt micuti...vor creste!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
POZE NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!