Clubul nurorilor (7)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia72 spune:
Kiss,buna ideea cu vibratorul dar nu-i mai frumos sa o lasam sa se chinuie?
Clover,nici pe departe nu este viata ei sexuala subiect pt. toata familia!Asta v-am zis-o voua ca doar de-asta ne-am adunat aici,sa ne "descriem" soacrele...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
olim spune:
Salutare fetelor
Si eu vreau un vibrator pentru soacra mea, sau poate adunam soacrele si le platim un negru de sa nu le mai trebuiasca nimic.Ce zici, ca doar negrii mai sunt cativa in Ro?
Cat despre cuptor, l-am pus pe sot sa o sune si sa ii spuna ca imi trebuie banii pentru chirie la Cluj.
I-a spus ca acum chiar nu are banii, dar pana vin o sa mi deie., ca ea oricum vroia sa ne zica ca dca nu mi da acum mi da in vara cand ma duc acasa.
Sper doar sa nu apuc 1 martie in Ro si sa imi faca codou martisoare primite de acum 10 ani de la copii de la gradinita.Nu ca ar fii prima data.
Sper sa nu trebuiasca sa stau prea mult cu ea.
ioana2004 spune:
bai fetelor ,hai sa va povestesc despre soacra-mea cu care stau in casa ,bineinteles si cu socru-meu....
ea e un pic bolnava ,are screloza in plagi,si uita de ieri pina azi....
si de cind e ioana noastra numai la noi in camera sta si nu ma lasa sa o las singura pe biata fata de 1 an si 2 luni
pindeste ce fac,cind o culc .....
scriu mai pe scurt ca tre sa vina fii-su si nu vreau sa afle....
mai scriu amanunte miine dimineata pe la 7...
eu fac toata treaba in casa si ea sta popic in camera ei
eu pun masa ,scoala-te masa,dau fetiide mincare....si n-am timp sa fac mai nimic cu fata ,doar citeva ore pe la prinz....si noaptea cind dorm cu ea in pat
cum sa fac sa onteleaga sa nu mai pindeasca pe la geamul usii....sa nu mai faca galagie cind doarme..
annitha_cl spune:
M-am mai calmat si am sa va mai spun cateva... desi unele din voi probabil ca stiti sotul meu are un baietel din prima casatorie care sta cu noi din octombrie anul trecut deoarece fosta a plecat in italia. Cand a fost vorba sa-l aducem pe Andrei soacra mea a sarit de fund in sus ca ea nu poate sa stea cu el si ca mai bine nu il aducem ( desi tuturor cunostintelor le spunea ca nu mai poate de dorul copilului, ca abia asteapta sa-l aducem ca sa aiba iar grija de el)... Cand am auzit asta am inceput sa intreb printre vecine daca vrea cineva sa stea cu el contra cost ( era vorba de 2 ore pe zi de cand iesea de la gradi pana ajungeam eu acasa)atunci soacra mea a spus ca de ce sa dau banii unei straine ca ea poate avea grija de el cel mai bine, ca ea il iubeste, bla, bla... Eu ca o proasta am spus ok si asa am facut. Ea duce si aduce piciul de la gradi si sta cu el pana vin eu de la munca si eu ii dau 2 mil pe luna ( nu ma ajuta cu nimic). Primele discutii cu ea au inceput cand eu am inceput sa lucrez cu Andrei ( sa il invat sa scrie, sa recunosca sunetele) pentru ca ea spune sa nu mai stresez copilul, considerand ca il terorizez. Andrei are 6 ani si jumatate si nu face diferenta dintre azi si maine, nu stie lucruri elementare. Ea considera ca e mai bine sa ramana la stadiul de prost si ca daca eu imi doresc sa iasa un om din el ii vreau raul si il stresez. Mai nou a inceput sa ma compare cu socrul meu care a fost un afemeiat notoiru si un alcoolic toata viata lui. Va dati seama cam ce simt eu?
impreuna spune:
Mai da ce spor ati avut azi, na ca am ramas si eu in urma:)
In primul rand bun venit noilor nurori in gasca: fannna2003 care ingroasa randurile soacrelor bune, felicitari ;
si ioana2004 suntem colege de "suferinta" ca si eu tot cu socrii stau, numai ca la noi este mult mai bine
in rest...m-am crucit de ce am citit pe aici, fetelor ce soacre aveti, din astea nebune rau, acuma imi dau si eu seama ce soacra buna am,mancao-ar mama pe ea
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
cherry22 spune:
Annitha, nebuna mai e soacra ta, e dusa rau! Cum poate sa ia bani de la tine pentru a avea grija de nepotul ei????? Eu asa ceva nu inteleg
Bine ca nu mai stau cu soacra, cine stie ce mai descopeream!
Fetelor care aveti soacre bune, cateodata va invidiez!
va pupez
olim spune:
Cum adica sa ii dai bani soacrei ca sta cu copilul?
Pe langa ca nu e copilul tau si a sotului, adica nepotul ei, mai ii dai si 2 milioane.Si sotul ce zice, e de acosrd?
Asa ceva nu pot sa cred ca exista, adica sa ii dai bunicii bani ca sta cu nepotul, dar unde vom ajunge atunci.
Fetelor, clin sa cred ca a mea nu va fii asa, ca eu platesc 2 milioane sa ii dea unul in freaza, nu sa stea nu nepotul ei.
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by cristiama
Salut fetelor!
Credeam ca numai eu am bucuria ca sotul sa manance o singura mancare!!!!
Puteti sa credeti ca a mancat saracu in primu an numa cartofi piure sau prajiti si friptura de porc?
Altceva nu vroia sa guste!!!
Si avea vre-o 68 de kg la 1.90.
Mi se facea mie rau cand vedeam ce manaca, si ciorba numa la plic.
Si a inceput sa mai manance, nu orice bineinteles da a ajuns la 80 de kg. Si explicatia soacra-mii: face sex regulat!!!!
Nu ca gatesc eu bine si-i fac tot felul de bunatati, ca ciorba la plic la noi acasa nu exista, din cauza E-urilor, ca mananca salate si fructe, nooo, de la sex se ingrasa omul!
cristiama
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
monagan spune:
anitha, sa-i dai bani? noo, ca e prea mult. Fa-te ca luna viitoare "uiti" sa-i mai dai banii.
Particip si eu la cheta, sa nu ma uitati.
quote:
cherry22
Cristina, nu trebuie sa plangi din cauza socroseniei, da-o-n....de nebuna! nu-i da satisfactie, daca te vede suparata, stie ca a castigat. Trateaz-o cu partea din dos si nu te lasa calcata in picioare, nu merita. Ele abia asteapta sa faca rau, sa ne vada planse si necajite, haideti sa fim tari, sa le facem noi viata amara, socroseniile naibii! Hai, ca m-am enervat rau de tot si, cand ma enervez, devin
corect.
olim spune:
Subscriu la ce a zis monogan, uita de bani sa vezi ce va zice.
Eu ma mir cum sotul tau accepta asa ceva.