Miresele anului 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Giova

Raza am citit ce am scris cu epilatul si ca Doamne ce par am!!!
Ma refeream la parul din cap, care statea sub orice critica in dim. aia. Jos era totul ok, rezonabil, zic eu.

Pai dc tu asa te-ai exprimat, k te aranjeaza Clau jos ? si nu era vb de "Doamne ce par ai !" , doar mi-l imaginam pe sotul tau, emotionat...si tu grabita... gandindu-te la asta... sorry dc ai inteles altceva.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisoi_turbat

Cine a gasit la preturi modice (25 sau 28 euro) mi se pare absolut INCREDIBIL si o felicit! Crede-ma, draga mea, esti norocoasa!

Eu, la 25 ! Multumesc !
black moon, vreo decizie ?

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisoi_turbat
Cine da Caviar, somon si sampanie?

Eu nu!... si nu-mi aminti k ieri am facut calcule; dupa ce vom cumpara
rochita si costumele, vom mai avea nevoie de 30 mil... putin pt altii, mult pt mine... pe mine nu conta cu limuzina, caviar, artificii...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Neataaaaa....
La multi ani olgutta (cu intarziere) :)

Ih, da frumoasa intalnire, nici nu stiu cand au trecut 3 ore acolo....
am si eu niste poze ( eu chiar am poze cu tot grupu na !!!!)...hiiih
pupicii la toate ca ma apuc de treaba...

andreea_trend multam de oferta, am primit....
sunsmile acu umblu la pm sa vad ce e cu el.

Krelia, ce faci, unde esti? iar dormi pana la pranz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata fetelor Intr-adevar a fost frumos la intalnire. Nici nu am simtit ca a trecut timpul.
Dya apropo de silicoane...gandeste-te cum ar fi fost sa avem o pereche ieri la noi si sa stam sa-i studiem acolo la masa.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Aaaa...am uitat sa va spun exact ce am facut la biserica.

Ne-a zis sa tinem post o saptamana inainte, si cu 2 zile inainte de nunta sa ne ducem sa ne spovedim.
Am facut o "donatie" de 500.000 lei dar nu ni s-a precizat cam cat ar trebui sa "doneze" si nasul dupa nunta.

Aaa....si inca o chestie... care mie nu imi convine deloc.

V-am zis si voua ca eu nu pot sa stau atat in picioare si l-am rugat pe preot sa faca o slujba mai scurta si sa facem logodna cu o zi-doua inainte ca sa impartim slujba in doua fragmente mai mici. Asa ma gandeam eu ca poate o sa rezist.
N-a vrut.
Solutia gasita de el?
MIREASA O SA STEA PE SCAUN !!!! si mirele langa ea, in picioare.
A zis ca pot sa stau tot timpul pe scaun sau sa ma ridic si sa ma asez dupa bunul plac.
Ce ceremonie solemna mai e si aia daca mireasa se fatzaie in sus si in jos pe scaun????
Imi venea sa ma pun pe plans.
I-am zis si lui.
Aoleu ce fatza a facut...ca auzi la mine solemnitate...ca nu-i asta motivul slujbei (ma rog...adevarat)...ca Dumnezeu ma vede chiar daca stau pe scaun si ca daca barbata-miu ma ia asa si i se pare frumos, eu de ce ma plang.
Offf....sunt tare necajita....
Asta n-am mai auzit-o....ori amandoi sus...ori amandoi jos...dar unul sus si unul jos...
N-a fost nici de acord macar sa scurteze un pic slujba (adica predica) - eu stiu, poate-poate rezist in picioare (desi slabe sperante).
Mi-a zis ca daca tot stau jos...ce problema mai am?
Culmea e ca tuturor celor din jurul meu li se pare perfect normal.
Voi ce ziceti?

Si eu am aceeasi problema ca si tine, nu pot sta mult in picioare. Si mai ales acum, cand sunt si insarcinata. Eu inca nu am vorbit cu preotul pe tema asta, dar saptamana asta vine pe la mine si atunci il pun pe scaun si scot tot de la el..ce se face, cum se face, cat dureaza si va spun si voua.
Sa vedeti ce am facut ieri, apropo de preot. Il trezesc pe iubi sa mergem la biserica sa vorbib cu preotul de spre ora nuntii, sa fie sigura, nu de alta dar mai e o nunta pe 25 februarie in Ciuc si eu deja am dat invitatiile cu ora 16 la cununia religioasa. Iubi, "mare" bisericos imi spune ca nu are rost sa mergem pana pe la 12 jumate - 1, ca pana atunci tine slujba, cu toate ca am insistat sa m,ergem la 11 jumate. Am lasat dupa el, si la 12 am plecat la biserica. Nu mai era nici un om in biserica, doar femeia care vinde lumanari. Am crezut ca innebunesc. Ce sa facem? Cum dau de popa? Sun pe cineva si fac rost de nr. Lui. Si cu toata rusinea il sun sa ii spun ce si cum. Ma recunoaste imediat, isi noteaza ora pe care o vreau... Apoi, ca sa fiu fata credincioasa il intreb cand vine si la noi sa sfinteasca casa, ca a mai fost el da' nu ne-a gasit acasa. Si asa am stabilit ca saptamana asta, intr-una din zile o sa vina, dar ma suna inainte ca sa fie sigur ca ma gaseste acasa.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fetelor...neazza...sunt robot!!!! ...abia ma misc...adica...la picioare n-am nimic....cu capu'i mai grav ...evident ...
abia mi-l intorc....si ma doare ceafaaa.....gatuuuu...sau ce-o fi....de mor....azi noapte ma trezeam de durere...uf...cumplit....repetir musai......v-am zis ca ne facem clientii casei
apropos de silicoane....studiatu' ca studiatu'....da'...dk mai mergeam si acolo in stanga...la probat...huh? ...si data viitoare, promit ca vin si eu cu baterii in aparat, cu telefonu' incarcat...si voi incerca sa nu-mi mai aprind 2 tigari deodata
Am primit sms de la Rexane, abia la 5 ajunsese si ea in Buc...deci, nici o sansa sa mai fi ajuns..si nici sa ne mai gaseasca...

Acum, Rallu, iubita...la ce biserica te-ai dus, draga mea? Exceptand partea cu spoveditu' si cu postu' .....de la al carei comentarii ma abtin ....si mie mi se apre aiurea, scoal'te, aseaz'te....da scaunu' la o parte...sa putem "dansa" Isaiia...aoleu...nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar iesi acolo....
pe de alta parte...o solutie a scurtarii acelei slubje este urmatoarea - faceti logodna mai devreme, eventual inaintea intrarii in postul Pastelui...si va ramane pt ziua nuntii doar partea cu casatoria ....
pisoi, nu esti singura care si-ar dori o rokitza de 1300 de euro (daca te incalzeste cu ceva ..a mea zace in catalogul 2005 de la Demetrios ...si cred ca va zace mult si bine )...sincer, nu stiu daca exista printre noi vreo mireasa care sa se simta vinovata pentru faptul ca are...ea..sotu' sau parintii/socrii...in fond, toate celelalte ar trebui sa fim bucuroase pt ea, ca isi poate permite mai multe, nu? iar noi...sa ne descurcam cum putem...asta este...ca pana la urma, fie ca ai un buget de 3000 de euro, fie ca ai unul de 10.000..tot bani munciti sunt...nu?
iar pe de alta parte, partea cu caviaru' si lobsterii si alte sofisticareli de genu' asta...tine de gusturile fiecaruia....de invitatii pe care ii ai....iar meniu de peste 35 de euro am gasit...vezi Hilton, 60 euro...si nu include nici-un crevete sau scoica sau calamari...ci clasica sarma cu mamaliguta...sa dea Domnu' sa gasesti restaurantul pe care ti-l doresti, si data care vad ca este aceeasi cu a mea si sa iasa totul mai mult decat perfect!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata si de la mine si o saptamana cat mai buna si mai usoara macar pt voi...ca pt mine o sa fie enorm de grea ... de azi incep cursu de brokeri si am de invatat o gramada...sa-mi tineti pumnii ca duminica dau examen ...imi pare tare rau ca nu am putut sa ajung la intalnire ieri...si chiar ma oftic poate la urmatoarea ajung
raza multam mult de tot pt. adresa de mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata fetili!
vad ca v-ati distrat la intalnire! poze ceva si pentru cele ca nu au fost!
tin sa va anunt ca de azi sunt la dieta asa ca v-as fi recunoscatoare daca nu mai aduceti in discutie mancaruri sau praji care mie imi sunt interzise!
PISOI multumesc pentru aprecieri! eu sunt multumita cu alegerile pe care le-am luat si sper sa iasa totul bine. aici nu este vorba de cine se lauda ci cum sa ne sfatuim si sa ne sprijinim reciproc! nu cred ca cineva vrea sa se laude cat isi permite sa cheltuie pentru nunta!
la fete!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Era sa uit. Urez si eu bun veniot noilor miresici si spor la pregatiri.
Eu mai am 6 saptamani pana la nunta. Maine mergem la Brasov sa isi ia iubi costum, pantofi, palton. Eu sper da gasesc ceva dragut, alb care sa iau peste rochita, ca e tare frig aici. Si mai trebie sa luam lumanarile, servetele, baloane (ca am gasit o firma de unde pot sa iau heliu), jarteluta...si multe altele...dar mergem pe la 8 dimineata...si pana sera avem timp sa strabatem Brasovul.

9+

POZE

Mergi la inceput