Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
krelia spune:
quote:
Originally posted by criss_2081
bine v-am gasit si va doresc tuturor o nunta ca-n povesti!
Bine ai venit, criss!
O data, ceva...sa te scriem la catastif?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
olguttza spune:
Am intrat si io la spartu' targului pe ziua de azi. Va multumesc mult, fetelor, pentru toate urarile si fie sa aveti parte si voi de tot ce-mi doresc mie!
Imi pare rau ca v-am ratat si de data asta (poate data viitoare ma prezint si io cu burta cu tot, da-n weekend mi-e cam peste mana, sincera sa fiu...), dar astept poze (alea putine, nu conteaza) ca sa suplinim lipsa.
Pup iu ol!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png
Rallu spune:
La multi ani si de la mine Olgutza...sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.
Fetelor, asa imi pare de rau ca n-am putut si eu sa va vad astazi
Ieri am luat-o la fuga prin casa si am dat din greseala cu piciorul in tocul usii. Pe moment m-a durut rau dar am stat nitelus si mi-a trecut.
Din pacate a inceput sa ma doara din ce in ce mai rau si azi dimineata deja aveam un deget umflat si vanat.
Am reusit cu greu sa mergem la biserica...unde ne-am programat pe 17 iunie ora 18:00...apoi am revenit sontac-sontac inapoi acasa.
A iesit clar din discutie sa mai plec pe undeva, prea ma durea degetul, da' tare rau mi-a parut.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Rallu spune:
Aaaa...am uitat sa va spun exact ce am facut la biserica.
Ne-a zis sa tinem post o saptamana inainte, si cu 2 zile inainte de nunta sa ne ducem sa ne spovedim.
Am facut o "donatie" de 500.000 lei dar nu ni s-a precizat cam cat ar trebui sa "doneze" si nasul dupa nunta.
Aaa....si inca o chestie... care mie nu imi convine deloc.
V-am zis si voua ca eu nu pot sa stau atat in picioare si l-am rugat pe preot sa faca o slujba mai scurta si sa facem logodna cu o zi-doua inainte ca sa impartim slujba in doua fragmente mai mici. Asa ma gandeam eu ca poate o sa rezist.
N-a vrut.
Solutia gasita de el?
MIREASA O SA STEA PE SCAUN !!!! si mirele langa ea, in picioare.
A zis ca pot sa stau tot timpul pe scaun sau sa ma ridic si sa ma asez dupa bunul plac.
Ce ceremonie solemna mai e si aia daca mireasa se fatzaie in sus si in jos pe scaun????
Imi venea sa ma pun pe plans.
I-am zis si lui.
Aoleu ce fatza a facut...ca auzi la mine solemnitate...ca nu-i asta motivul slujbei (ma rog...adevarat)...ca Dumnezeu ma vede chiar daca stau pe scaun si ca daca barbata-miu ma ia asa si i se pare frumos, eu de ce ma plang.
Offf....sunt tare necajita....
Asta n-am mai auzit-o....ori amandoi sus...ori amandoi jos...dar unul sus si unul jos...
N-a fost nici de acord macar sa scurteze un pic slujba (adica predica) - eu stiu, poate-poate rezist in picioare (desi slabe sperante).
Mi-a zis ca daca tot stau jos...ce problema mai am?
Culmea e ca tuturor celor din jurul meu li se pare perfect normal.
Voi ce ziceti?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
pisoi_turbat spune:
Rallu,
hai, mah, chiar plangi atat de usor? Ce naiba!
Frumoaso, daca nici una dintre solutii nu este acceptata, de ce nu schimbi biserica?
In fond, exista preoti mai ingaduitori. Si, cand te duci la alta biserica, intreaba-l pe preot cat dureaza slujba tinuta de dansul in conditiile in care esti deja logodita in biserica?
IN cazul acesta, i-ai servit doar o singura varianta de raspuns.
Frumoaso, pe de alta parte, numai la catolici stau amandoi asezati.
La noi, varianta este cea spusa de preot:
"MIREASA O SA STEA PE SCAUN !!!! si mirele langa ea, in picioare."
Gio, bine ai revenit!
Te-am pandit, tocmai pentru a te prinde acum. Felicitari din tot sufletul pentru bb mult asteptat si felicitari si pentru ca ai atatea prietene pe forum, care au stat cu sufletul la gura sa afle noutatile! Felicitari tuturor, este cu adevarat emotionant!
BraveGirl, am remarcat ca esti nasa.
Imi poti da cateva detalii despre locatie? (unde, cat, cum, in ce fel... ? ma gandesc de mult la snagov, dar nu prea am avut pe cine intreba. Astept un raspuns pe PM? Si, misca-te mai repede, nu vezi ca e coada la semafor??? [:P]
Krelia, multzam pentru modificare! Esti o dragutzaaaaaa ..... miau!
Si mai am 2 subiecte de discutat cu voi, fetele:
1. PRET MENIURI, LOCATIE DISPONIBILA?
2. PRET rochie
oK, fetele am o problema: caut restaurant elegant si liber pe 26 august. Cine stie, cine recomanda? Pret meniu: de la 40 euro in sus.
Cine a gasit la preturi modice (25 sau 28 euro) mi se pare absolut INCREDIBIL si o felicit! Crede-ma, draga mea, esti norocoasa!
Iar in privinta locatiei? Fiti atente: am intrebat la Caro (ca mi-a recomandat cineva), la COS, la Palatul Bragadiru- Ballroom Colloseum (imi vine sa-mi dau pumni ca nu m-am trezit mai devreme!!! Sala de bal o recomand tuturor celor care prefera stilul somptuos, este ... iti taie rasuflarea!!!), la Howard Johnson. Peste tot, dar peste tot, pe 26.08 este rezervat! Ma apuca plansul!!!
Imi puteti recomanda niste locatii? Preferam ceva elegant.
Apoi, ROCHIA.
Dragelor, chiar am urmarit subiectul pretului. Nu stiu ce sa zic. Le inteleg pe cele care nu pot aloca un buget mare pentru o rochie (din diferite motive), le inteleg si pe cele care chiar daca nu pot, vor totusi sa faca un efort. Am observat ca majoritatea miresicilor au buget redus. Din care motiv, este aproape o impietate sa vorbesti despre o rochie de 1000 euro la "mirese 2006"!!! Eu am gasit doar 3 miresici care au nunta in niste locatii "exclusiviste", iar emilyjeulyeste una dintre ele. Mi se pare absolut normal sa isi doreasca o asemena rochie! (in fond, daca am meniu de 35 euro, nu imi pot permite o rochie de 800, nu?) Si, o felicit! Nu cred ca voi putea sa-mi cumpar rochia pe care o doresc, costa cam 1300 euro, dar ma bucur ca altcineva poate! Si nu ma intelegeti gresit! NU AM BANI. Dar, am resurse . Deci, fac un imprumut major si sper sa imi ramana cat mai putin de rambursat dupa nunta! Totusi, va intreb, oare pe forumul asta, aici, la Mirese 2006, exista cineva care sa poata vorbi despre costuri "exorbitante", "nejustificate pt. o singura noapte", "nepermise" fara sa se simta vinovat fata de celelalte? Ca eu nu am auzit pe nimeni! Excluzand-o pe Vrabiutza, miresica de 2005. Sincer, sunt ok rochiile de 5 mil., dar vreau sa aud si eu ca si-a cumparat una dintre noi o super rochie, sa zic si eu, "Bravo, fato, macar tu sa ai ce ai visat!"!! Sau, meniu de nunta mai mare de 35 euro ati gasit? Ca eu n-am gasit mai mic! Vreau sa aud ca una dintre noi are limuzina, ca alta s-a enervat pe tipa de la agentie ca e batuta in cap si nu intelege ce vrea ea! Vreau sa aud care dintre noi isi prinde orhidee in par si pune trandafiri pe mesele invitatilor? Vreau sa aud de accesorii unicat! Cine da Caviar, somon si sampanie?
Ce naiba, doar nu suntem toate sarace! Trebuie sa aiba macar cateva dintre noi o stare materiala mai rasarita! Vreau sa aud si chestii optimise, nu toata ziua ca ne dramuim si ultima centima! Ca doar nu toate miresele cu finante tac delicat si celelalte se vaieta de zor!
M-am suparat.
Mi-am luat nasi.
Si am rezervat biserica Sf. Spiridon Nou pentru nunta. Sic!
Pentru cununie:
-am inchiriat restaurant in Ploiesti, de acolo e iubi al meu si, bonus, preturile sunt extraordinar de avantajoase. (de ex. pentru nunta, meniul cel mai scump, in cel mai fitzos restaurant este 1.600.000 lei cu totul la discretie; asta apropos de caviar, icre de manciuria, piept de curcan, exclus cartofi si orez in meniu, medalioane de vita la friptura... chestii, imi ploua in gura. + Bautura. NU se da tips chelnerilor!!!)
- peste 1 sapt. depunem actele;
- iubi si-a luat costum;
- mai raman eu! URA!!!
vA PUPA FATA.
SunSmile spune:
Neassa..
Bhey Andreutzo ia nu mai fa mishto de "scula" mea....mai bine faci misho de "fotografu profi din mine" care a uitat sa scoata blitzu...
Rallu nu mai fi suparici. Exista posibilitatea alegerii unei alte biserici sau aceea de a accepta sa stai pe scaun! Dar ia o decizie cu calm si nu te agita inutil de pe acum!
Pisoi bine ai mai venit pe la noi! Si...ai dreptate, sunt si fete care si-au permis sau isi permit nunti "exclusiviste". Dar este un pic aiurea...pt ca trebuie sa ai grija cum zici anumite lucruri....adica mie nu mi-ar conveni sa "jubilez" cu ce icre de manciuria si sampanie D. Perignon am avut la nunta sau o sa am, in conditiile in care si celorlalte fete le-ar placea lucrul acesta. Unii pot mai mult, altii mai putin. Cel mai frumos - din prisma prieteniei de aici - e sa incercam sa tinem un echilibru, sa fim moderate. Ideea e sa stii sa spui ca-ti permiti mai multe decat majoritatea, fara sa-i faci pe ceilalti sa se simta aiurea. Sper sa nu te superi si sa intelegi exact ce am vrut sa spun (in ciuda incoerentei)! Nunti frumoase cu tot ceea ce ati visat in ele, sa aveti!
Pup u all
ralu_trancu spune:
Neata ,
offf fetelor . nu m-am odihnit deloc. cand a sunat ceasu parca mi-a dat cu leuca in cap.
promit ca deseara ma culc devreme si imi pun ceasu sa sune la 8. poate asa ma simt mai bine.
am scos un nas afara si mi se pare tare frig, busu zice acu ca se face mai rece si eu nu am idee ce sa mai pun pe mine sa nu imi mai fie frig in permanenta.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
dyadya spune:
Fetelor, va salut si eu in dimineata asta, asa pe fuga ca tb sa plec devreme! Si mie imi pare rau ca n-am facut mai multe poze; chestia asta mi se intampla de multe ori cand car aparatul dupa mine undeva. Fac poze la inceput si apoi zace acolo pe masa pana plec!
SunSmile, ai batut toate topurile: batitamai mitraliera, de ne gandeam toate: moooama ce poze misto or sa iasa! Si cand colo, elementar, Dear Watson, trebuia si blitz pentru toata povestea asta!
Oricum, cu poze, fara poze, eu una m-am simtit super la intalnire si vreau un repetir cat mai curand. Deja am prins gustul! Si spuneti voi, n-a fost misto?! 12 gagici la discutii, parlamentari, povesti, rasete in hohote(remember silicon?!)
Va pup si ne mai auzim!
SunSmile spune:
Iotete alta! Bhey nene...daca am fost vrajita de atmosfera, ce vreti? Si asa "s-a ras de mine" cand am ajuns acasa! Cica ma si copiii faceau poze mai mishto1 Ata ete...repetir nene si promit solemn ca nu beau, nu mananc, nu vorbesc..stau cu tunu pi voi, bre! Da' discutiile fura asta faine, incat shi vretzi...O gashca de gagici nebune si frumoase!
Ralu...chiar e frig afara! cica-s -7, da mie mi s-o parut de -10!
Hai pupici la gajici!
quote:
Originally posted by dyadya
Fetelor, va salut si eu in dimineata asta, asa pe fuga ca tb sa plec devreme! Si mie imi pare rau ca n-am facut mai multe poze; chestia asta mi se intampla de multe ori cand car aparatul dupa mine undeva. Fac poze la inceput si apoi zace acolo pe masa pana plec!
SunSmile, ai batut toate topurile: batitamai mitraliera, de ne gandeam toate: moooama ce poze misto or sa iasa! Si cand colo, elementar, Dear Watson, trebuia si blitz pentru toata povestea asta!
Oricum, cu poze, fara poze, eu una m-am simtit super la intalnire si vreau un repetir cat mai curand. Deja am prins gustul! Si spuneti voi, n-a fost misto?! 12 gagici la discutii, parlamentari, povesti, rasete in hohote(remember silicon?!)
Va pup si ne mai auzim!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Raza, apropo...imi zici si mie, te rog, unde ai mai vazut tu prin bucuresti aceleasi modele ca la CP? ca de preturi nu are rost sa mai intreb. Ca sa nu mai spun ca acolo, o rochie pe comanda e gata in 3 saptamani, nu in cateva luni, cum am auzit pe-aici! Iar prima proba e si ultima! Iar materialele sunt aduse de-afara.
Pai, de ex, chiar sambata a venit o fata de la CP la mag de unde imi luam eu cocardele.. cu un model, o rochita cu trandafirasi albastri, la CP era 12 mil, iar tanti o facea cu vreo 6... si e nevoie doar de 2-3 probe..
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...