Bebelusi de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mstroe, nu ii dau deocamdata antibiotoc, pana nu ma lamureste cineva ce are.
Avand in vedere ca e o coincidenta prea mare (am facut vaccinul acum o luna, parca pe 12, are febra de miercuri, ni s-a zis intai rosu in gat si aseara a aparut eruptia) cred ca si Stefan are rujeola. La noi a aparut in plus otita.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Cornelia de-bia acum am citit din urma si am inteles ce ai patit cu Stefan si doctorii. La noi cand a venit azi dr. de la salvare s-a uitat intai dupa urechi daca are bubite si a zis ca e pojar(rujeola) apoi l-am dezbracat si s-a uitat pe tot corpul. Am citit in Caprari ca rujeola poate fi confundata la inceput cu gripa sau rosu in gat si dupa cateva zile sa apara eruptia (cum a fost la David si la Stefan), am avut noroc ca nu a facut temperatura mare peste 39. Oricum sa nu-i dai antibiotic ca la rujeola nu se da. Eu tot ospamox i-am dat si mama mi-a spus azi dimineata ca poate o fi alergie de la antibiotic bine ca m-a batut la cap sa chem salvarea ca ii dadeam in continuare antibiotic si nu trebuia.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

A adormit acum pe tasu asa cum dormea cand era mic ia uitati cum arata la 3luni si cum arata la 8luni

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Multa sanatate lui Stefan si lui David. Eu nu mai inteleg nimic. Fac vaccin si tot fac rujeola? David al meu a facut miercuri vaccinul. Ulterior am auzit ca pot face rujeola, cu vaccin facut cu tot, dar nu am dat crezare, dar cand vad ca este adevarat stau si ma intreb daca nu era mai bine sa nu-l faca. Sa inteleg ca peste o luna va face si David rujeola?
Tocmai ma bucuram ca David nu mai este constipat si de cateva zile face si de trei ori pe zi, normal, zic eu, dar s-a procopsit cu un eritem fesier de mai mare frumusetea.Oricum o dau, nu este bine. Asa ca acum este la fundul gol, acoperit doar cu un scutec de bumbac, numai ca nu sta locului si pleaca de pe improvizatia mea facuta din saltelutza de la deanta lui de bebe si cateva scutece. Nu sta si pace si eu dupa el sa-l pun la loc!
Loreen, Elisor scaunul m-a costat in jur de 900 000, nu stiu precis ca am mai luat si altceva, plus o reducere de pe card de 11%.
Babygirl ieri l-am pus pt prima oara si mai mult ne-am jucat. Il sapunesc in partea de sus apoi il clatesc, iar dupa, il scoatem si spalam si picioarele. Mie imi place cum se joaca si ma bucur ca nu se sperie de apa. Da, s-a schimbat mult David, cand ma uit la pozele din prima luna, nu-mi vine sa cred!
Gata, a facut pipi, ma duc sa-i schimb scutecul, noroc ca am destule, asa ca mai sta cu cucuneatza la aer.
Elisor scumpic tare "copilul balacitor"!
Loreen mersi pt sos. Suna bine!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

I-am luat si eu de vreo luna scaunel dar am gasit ceva mai ieftin vreo 300 de mii nu mai stiu exact ii place ca poate sa se joace cu ratustele e cam chinuiala cu spalatul ca trebuie sa-l scot sa-l spal la fund si la cocosel, iar cu spalatul la cap e cel mai greu ca nu vrea sa stea cu capul pe spate sa-l clatesc. Si in timp ce se joaca ii torn intr-una apa pe spate, pe umeri sa nu ii fie frig.
Am auzit pareri ca poate sa faca rujeola cu tot cu vaccin dar o forma mai usora decat fara vaccin.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete.

Mstroie - nu cumva vaccinul a fost expirat, in sensul ca au trecut cele 2 ore (daca nu ma insel) de cand a fost deschis si pana cand v-a vaccinat pe voi? multa sanatate si lui Davidutu' sa treaca bubitele repede. Nu cumva e rubeola, ganglioni de la ceafa sunt inflamati?
Cornelia - ma bucur sa aud ca Stefanutul nu a mai facut febra, nu cumva e rubeola, ganglioni de la ceafa sunt inflamati?, eruptia sau roseata nu stiu cum sa-i zic e si in spatele urechiuselor?
Elisor - mai generatia asta e de noctambuli si calculatoristi, da-i dulce foc iar in baita as manca-o, a mea zgatie daca sta 3 secunde locului, e bine, se arunca dupa broscute si daca nu o tii baga si nasul in apa, asa ca la noi e o lupta si baita, nu ca nu i-ar place apa, atunci cand o vede mai sa ii sara lui tasu din brate, iar cand o scoatem trebui luata cu vrajeala, unde mai pui ca ne face si noua baie.
Chris - pai pe colegi m-am suparat ca eu mi-am aranjat si am dus discheta la CAS ca ei habar nu aveau ca trebuia dusa o data cu declaratia luni noiembrie, eu le completez adeverinta ei doar sa puna stampila si s-o semneze sefa, dec. pe prop. rasp., copiile dupa acte ce sa mai caute ei in dosarul meu de personal, ce mai am facut tot dosarul si se plang la mine ca ce nebunie e in Amzei, pai ce puii mei vor sa ma duc tot eu? da las ca se intoarce roata. Nasol ca a rabufnit iar la sotul tau, mie mi-a zis sa stau cat mai mult la soare si daca se agraveaza pot sa merg sa fac la ei sedinte cu ultra violete cica 2 ron/min., dar nu ar fi cazul inca, si sper sa ramana asa. Carinuta tot la regim am inteles ca e, dar acum e ok, nu? Da si eu am caprari dar scrie ca ar trebui sa ia intre 400 si 500 g, dar a mea face luna si nu a luat nici 200 g, abia are 6400g .

Fran - condoleante pt. colegi, e tare nasol mai ales cand stii ca au o familie si copii sunt atat de mici.
Ioana - trebui sa recunosti ca te-ai speriat cand ai vazut ce mesaj scurt am postat ,.
Loreen - distractie placuta.
Mai se pare ca am de recuperat si la poze, sper sa doarma mai mult bumbuta ca azi noapte. Cred ca nu v-am spus ca a mea fata ca sa mai doarma macar pana la 8 de pe la 6:30 cand papa lapticul, ramane la noi in pat si doarme 30 min. pe mine si apoi o pun usurel intre noi, ca de nu sa zis cu statul meu in pat.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Ioana, unde scrie ca pedi e obligata sa vina acasa in fiecare luna pana cand implineste bb un an?! Ca tare as vrea sa-i dau lui pedi a noastra cu legea-n cap!
Florentina, pai intri si zici ca ii faci doar Mayei analize, dar in cabinet o rogi pe asistenta sa iti ia si tie sange Mai ales ca platesti, nu vad sa fie vreo problema.
mstroie, cum naiba?! Ati iesit voi in colectivitate?! Sau pur si simplu e o reactie intarziata la vaccin?
monu, eu mai degraba as face ca fran: intai o dau bolnava, si daca ma mai freaca mult la melodie cu vaccinul le dau si scris. dar tu faci cum crezi

Carinei azi i-a revenit bujorul in obrajori, si m-am linistit si eu. Si ieri si azi a fost foarte zambareata si activa. Insa a prins un obicei prost (nu stiu cum naiba) si la 5 dimineata se trezeste maraind, iar pana ajung eu la ea deja plange. Nu s-a mai trezit la 5 dimineata de vreo doua-trei luni de zile! Partea buna e ca adoarme imediat dupa ce ii var suzi in gurita. Trezirea finala e la ora 7.00.

Multa sanatate bebelacilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mstroie, mai ce frumos dormea el pe taticul lui...

Elisor, scumpa mai la baita... iti vine s-o papi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor moooordupa ea...as sta si eu o noapte alba cu ea...ca sa dormisi tu...

Monu,Beatrice multumesc pentru retete...o sa incerc sa-i fac desi mari sanse ca o sa manance nu am...am cumparat un borcan cu mancare de peste de la Hipp...o mare...am luat o lingurita si retsul l-am aruncat la gunoi...nu se putea manca...O sa incerc ceva din ce mi-ati dat voi sa vad cat succes am...
Sucul de rosii il iau din comert...nu folosesc decat de la frutti fresh sau barilla...

Margott eu am dat un milion...si se cheama fliper...este o desfatare pentru ea...Eu o spal inainte in suportul orinzontal dupa care o mai las o juma de ora in celalalt sa se balaceasca...

Mstroie cresc copii astia parca din apa...dar salteua ramane aceeasi si nu se demodeaza

Cornelia pana la urma poate ar fi mai bine sa fie rujeola decat otita... The Munteanca ce-a spus...sau nu ai mai deranjat-o...?

Azi de dimineata am fost la o mica serbare de ziua lui Eminescu la Bianca la scoala cu Delia binenteles...A stat ea cea sta cuminte pana cand a vazut-o pe sor-sa pe scena...pai nu o apuca vorbitul...eu tot ssst si ea mai tare si gesticula catre sor-sa si pe aia a apucat-o rasul si nu a mai putut spune poezia de ras...iar eu cu barbate-miu eram pe jos de ras...

Hai ca ma duc sa spal purcica...si sa o culc evident... be right back...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen din retetete care le-am afisat vezi si tu care merge pentru copii, ca astea sunt mai mult pentru adulti, n-am gasit pentru copii. Si le mai combini si tu!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput