Bebelusi de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
babygirl spune:
mstroie,insanatosire grabnica ! cum rujeola dupa vaccin?
margott, ma tot uit la pozele cu david si nu-mi vine sa cred cat de mult s-a schimbat. seamana leit cu tine.
apropos de scaunel ptbaita, cum reusiti sa-i spalati in el..? am tot zis ca ii cumpar si eu, dar mai nou facem amandoua baie impreuna. eu dus ianinte, apoi ne bagam amandoua. o obosesc bine de-mi adoarme cu biberonul in gura ca atunci cand era nou-nascut.
elisor spune:
Mstroie cum naiba cu vaccin cu tot...rujeola? Vindecare rapida va dorim, vroiam sa te intreb cam cate zile l-ai avut pe David miorlait cand era cu dintisorii in prag de eruptie, parca pe tine te-am auzit ca erai disperata cu el ca vrea numa'-n brate.
E forma usoara, banuiesc, nu? Spune-ne mai multe...cand ai timp.
Andutzy pai asta-i incurajare pt. cei care va calcam pe urme cu eruptia?
bine cel putin ca nu ai dat bani pe scaunelul de baie, dar poate peste vreo cateva zile daca incerci din nou o sa-l accepte.
Mai si Patrick al lui NewMami nu numai ca nu a mai pus pe el, dar a si dat inapoi si de altfel e vioi, va merge cu el in State la un alt medic pediatru, la 7 luni are in jur de 7.300.
Florentina G spune:
Elisor, am ras de m-am prapadit cand am vazut poza cu Bianca la computer! Ai transmis virusul la copil! Eu cateodata iau laptopul in pat si il pun langa mine cand o adorm pe Maya. Mai, are un simt..... cand dau un click cu mouse-ul intoarce capul imediat si ii piere orice urma de somn..Ca sa nu mai spun ca ma tine de mana sa fie sigura ca nu mai fac!
La fel ma gandeam si eu cu privire la rotobil... era bine daca aveam si eu de unde sa fac rost de unul macar sa vad cum reactioneaza. Sincer l-as fi luat mai mult sa ma mai scot eu cu luatul in brate. Ca ea e tare nestatornica! Nu sta mai mult de 10 min. intr-un loc si atunci numai daca te joci cu ea si-i dai atentie!
Sange trebuie sa-i ia din deget, am inteles ca numai asa se pot verifica valorile reale ale eozinofilelor!
Cornelia, ma bucur sa aud ca Stefan nu a mai facut febra azi-noapte. Cred ca ce a fost mai greu a trecut! Multa sanatate!
Ioana si noi am gasit-o pe Maya jucandu-se la capatul celalalt al patului cand ne-am trezit. Nu stiu de cat timp se trezise. Mai nou asa face, se trezeste si pana nu ne vede pe noi ca deschidem ochii nu scoate nici un sunet!
Andreeaatan, asa o tine si al meu sot intr-una "chem televiziunea". Bine ar fi daca s-ar speria cineva ca oricum "cainii latra, ursul trece". Oare cat o sa mai treaca sa fie si sistemul nostru medical la standarde cat de cat umane?
Chris - multumesc pentru informatii. Eu as fi vrut sa-mi fac si eu niste analize ca in ultimul timp am tot slabit fara nici o explicatie dar cred ca sar peste asta si maine o sa merg decat cu Maya.
Mstroie - cum asa? La cat timp dupa vaccin au inceput simptomele! Oricum sa speram ca a facut o forma mai usoara!
Margott, ce crezi, aseara pe la 22.00 l-am trimis pe sotu' sa-mi cumpere eugenii.... imi facusi pofta!
Am fugit acum, ma duc sa o schimb pe Maya si sa-i pun de o mancarica!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
fran spune:
Mari- nu poate sa fie o reactie intarziata la vaccin?
Monu-ati dat declaratia ca refuzati vaccinul? Ca nici noi nu vrem sa-l facem, am dus o dovada de la medicover ca deocamdata are faringita(la sfarsitul lui dec)si recomanda amanarea vaccinului-medicul de familie a zis ca e ok deocamdata, dar cred ca in curand ne suna iar
Elisormi-ai distrus teoria...Zau ca mor de oftica cand o vad cum hapaie si 250-300 ml de iaurt iar la cereale e sarbatoare daca haleste 100...
Apropo de naveta-eu cand ma intorc la serviciu o sa fac zilnic naveta Bucuresti-Ploiesti, ca acolo ne-a mutat omv-ul sediul central...in cazul departamentului meu cica "doar" pentru urmatorii 2-3 ani , pana se construieste noul sediu Petrom in Bucuresti.
A, da' mi-au gasit solutie si pentru programul redus de 6 ore- vin dimineata ( autocarul pleaca la 6,30 din P-ta Victoriei si ajunge in Ploiesti la 8)si apoi plec la 2 cu masina care duce corespondenta intre sedii ( ca unele departamente au ramas in Bucuresti- cum erau si colegii care au avut accidentul). Sefa mea cea noua chiar sustine ca nu simte nici o oboseala de cand cu naveta ( adica de asta-primavara - ca atunci a inceput nebunia). Ma rog, ea nu are nici catel, nici purcel, sot, kupil sau alte alea prin gospodarie... Mey si ma intreaba cam la 2 saptamani cand ma intorc, nici nu mai stiu cum sa-i aburesc....doar cu dosarul ala care trebuie depus vad ca nu mai zice nimeni nimic dupa ce i-am anuntat ca ei sunt aia care trebuie sa-l depuna...ce atat graba, vorba aia...Hai ca mi-am varsat oful la voi.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
fran spune:
Florentina- nici eu n-am vrut sa-i iau premergator. Pana la urma i-am luat -mai mult pentru mine, ca nu mai puteam nici pana la baie sa merg -se misca incontinuu, se tareste si se ridica in picioare agatandu-se de orice apoi isi da drumul la manute fara nici un text- asa ca stam tot timpul sa o prindem. I-am luat ufo de la chicco, din carrefour-1,8mil. Cand s-a vazut in el -pe 31dec- a ramas cu gura cascata, apoi a inceput sa topaie, tipand si salivand de bucurie.Deci bucurie mai mare nu cred ca a avut de cand e ea... Cea mai mare placere pe care i-o pot face e sa o pun in el...si sunt si multumita de el,e stabil si nu foarte mare...
Mai aveau o chestie simpatica si cred ca o sa o luam si pe aia- tot de la chicco- 3in 1- tricicleta (fara pedale), cu bara in spate de impins(parintele), sau fara bara-ca sa impinga kupilu'(gen "Primii Pasi" tot de la chicco). Mie mi-a placut ca avea si hamuri ca a mea e topaita rau...era cam 3 mil.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
mstroie spune:
Scriu repede pe scurt: miercuri a facut temperatura si seara am chemat salvarea, mi-a zis ca are rosu in gat, mi-a dat nurofen, antibiotic, vitamina C, de vineri nu a mai facut temperatura si ma bucuram ca gata am scapat pot sa-i fac baie, sa-l scot afara de azi, dar aseara cand l-am schimbat sa-l culc am observat ca avea tot spatele si burta si in sus spre gat plin de bubite mai rare si am crezut ca i-au iesit ca i-a fost cald ca tocmai ce se sculase si era putin transpirat, dar azi cand s-a sculat era si mai si si am chemat salvarea si mi-a zis ca are rujeola intr-o forma mai usoara si mi-a dat sa-i dau eferalgan si mistura mentolata.
In afara ca nu are pofta de mancare nu are nimic.
Vaccinul l-a facut acum o luna.
Elisor David se scoala noaptea din ora in ora de cand au inceput sa-i apara dintii, adica de pe la 4 luni jumate si la 5 luni au spart gingia si mi-am dat seama de ce plange noaptea. Si acum tot asa e, poate pana se insoara o sa invete si el noaptea ca trebuie sa doarma si sa ma lase si pe mine.
Mor de nervi ca nu putem sa iesim afara ca e un soareeee
Mari si DAVID
Cornelia spune:
Mstroe, multa sanatate! Deci se poate sa fie rujeola??? In ce data ati facut vaccinul? Pe noi azi al 5-lea medic
nu ne-a lamurit deloc: ca parca nu ar fi alergie, ca seamana cu rujeola, dar daca a facut vaccinul acum o luna, nu ar prea crede, ca ar trebui sa ramana sub observatie la spital (am refuzat), in concluzie nu se poate pronunta, dar ne-a inlocuit antibioticul (!!!) cu Klacid. Nu i-am dat inca antibiotic si nici nu cred ca o sa-i dau. Mai dau un tel., sa mai cer o parere
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
monu spune:
franpana acum nu am dat nimic scris ca nu ii facem vaccinul dar la ultima vizita i-am spus asisteneti clar ca nu il fac. si culmea ca mai erau si 2 dr care au auzit si nu au zis nimic. oricumastept sa vina dr nostru din concediu si mai vedem. daca vrea ii dau si in scris ca nu fac vaccinul.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
mstroie spune:
Cornelia a facut vaccinul acum o luna pe 14 decembrie parca, pai daca are rujeola na-i de ce sa-i dai antibiotic.
Mari si DAVID