Vreau banii ptr. CIC pe card nu prin mandat postal

Vreau banii ptr. CIC pe card nu prin mandat postal | Autor: miriam2

Link direct la acest mesaj

Dupa ce am stat 4 ore la o coada groasa si stufoasa (se intimpla in Sibiu), doamna care urma sa-mi preia dosarul, a zis ca trebuie neaparat sa bifez optiunea "Doresc sa primesc aceste drepturi la domiciliu prin mandat postal". Nu mi-a convenit deloc , dar ca sa-mi ia dosarul am facut cum a zis ea.
Mai pot face ceva acum?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

miriam,asa mi-a spus si mie (tot din Sibiu).Au spus ca in primele 2 luni vom primi banii prin posta ...pana reglementeaya astia problema cu bancile. Nashpa, dar asta este.Mie mi-e teama ca pe mine nu ma gaseste postarita acasa, eu fiind toata yiua cu BB prin parc, caci asa s-a intamplat si cu alocatiile....iar la posta e horor sa te duci dupa bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

eu bifasem deja cand am depus dosarul optiunea cu cardul. si functionara mi-a zis ca prima luna o sa-mi vina mandat postal pt ca n-au facut inca conventii cu bancile. dar pe urma e posibil.
asa ca nu m-a pus sa modific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

io n-am avut probleme din astea.
bifat cont, completat cont IBAN si banca, si depusa cererea. nu mi-a zis nimeni nimic de vreo conventie.
sa vedem!

ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu tot prin card am bifat si nu mia-u zis nimic.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriam2 spune:

Fetele, mersi mult de raspunsuri.
In concluzie, astept vreo doua luni si apoi o iau iar din loc si ma duc sa ii rog sa mi trimita in cont. Chiar n-am chef sa stau sa astept postarita acasa si la posta e intr-adevar horror sa stai la cozile alea interminabile.
Sibiul e nashpa ca-ntodeauna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

miriam, nu e vorba numai de Sibiu, asa e in toata tara. Se va reglementa si chestia asta. pe mine ce me enerveaya cel mai tare e postarita care de fiecare data cand imi aduce alocatia pt BB asteapta si ea ceva. Pt a evita asta, am sa-mi pun banii de alocatie tot pe acelasi card cu CIC. nush cum e la voi, dar postarita noastra asa e.
si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PAULISH spune:

pb mai arzatoare este cand vor veni banii,nu pe ce cale.din stirile de aseara reiese ca vor veni in martie pentru ianuarie.chestia care o stiam deja ca in primele 2 luni vor veni prin mandat postal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Teo, asa este si postarita de la noi, stai linistita...

durere mare....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput