Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
pufulet spune:
Dana-multumesc pt.raspuns.Am reusit.Iti tin pumni sa-ti iasa bine analizele.
Sanatate copilasilor bolnaviori.
Romana-ma gandesc mereu la tine.Oare ce faci?Oare cum ta descurci?
Mara se imbraca si se dezbraca singura, dar numai cand vrea ea.Nu se decurca cu nasturii sau fermoarele f lungi, dar cu fermoarele de la cizmulite se descurca.Mananca singura cu lingurita,inclusiv supa, dar se mai murdareste.In schimb nu prea cere ea sa faca pisu, ci de cele mai multe ori o punem noi cand credem.Cred ca suntem ultimele din trupa care vom scapa de pampers.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
Cornelia spune:
Pupici!
Maria mananca singura, dar nu am eu nervi destul de tari sa o las
. Dureaza f. mult masa si varsa si pe ea. Aleg varianta asta cand insista ea sau cand il hranesc pe Stefan in acelasi timp.
De imbracat nu se imbraca singura, e maestra doar la dezbracat
. Chiar ieri facea plaja prin casa.
Ii sclipesc ochisorii cand pune intrebarile alea
. Azi a spus si ceva prostioare, ca am ramas uimita. Mi-a zis ca la gradinita vorbeau copiii prostii. Dar ea a fost asa de putin la gradinita si a trecut ceva timp de atunci!
Azi, dupa ce facuse o groaza de nazbatii, ii spun ca sunt f. suparata pe ea si trebuie sa se poarte f. frumos, ca sa imi treca. Ea zambeste si imi tranteste un citat dintr-o poezioara: "daca ai mirosi o floare/ai uita de suparare" si imi intinde manuta la nas, ca sa miros
.
Dana, ma bucur ca burtica este bine!
Anamaria, week-end placut!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
cgaby spune:
anamaria - weekend placut si multa sanatate la pitici!
pojo - mie imi convine oricand! poate ar fi mai bine marti, ca sa vina si bychi...acum...cum va hotarati, dar numai sa ne vedem...ca o tot lalaim!
![]()
pupici si sanatate tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Magdone spune:
am fost si noi ieri la vaccin, a fost ok, pana acum n-a facut febra, dar azi noapte s-a tot zvarcolit ca-l doare piciorul si acum se vaita si nu vrea sa mearga deloc, offf, adevarul e ca s-a zbatut de era sa iasa acul din picior, de-abia l-am tinut si eu si dr.
Mai Cornelia, stau si ma minunez de cate poate sa scoata Mariuca, eu zic clar ca tre sa intrebi cum sa-i raspunzi si ce la intrebarile ei ca sa nu se mai iveasca alte cele...
Cu imbracatul si dezbracatul inca nu ne laudam, dar de mancat mananca singurel cand vrea el si supa dar mai mult pe langa ![]()
si pentru mine e ok marti, haideti odata sa ne vedem...
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
alexandrueduard spune:
Madishor: de unde de la Quelle si-a luat prietena ta pupitrul?
Anamaria: vezi ca au anuntat astia ca e pericol de avalanse pe Valea Prahovei, iar la Sinaia nu se schiaza in weekend pt ca se mai pune o instalatie de telescaun.
Cornelia: ma uimeste Mariuta ta; auzi sa dea si citate din poezii, e destepata , ce mai. Si smechera!!!!!!!
Pai daca vin si Bychi si Mihaela marti eu zic sa fie marti.
Ar trebui sa facem si lista ca sa stim cate venim:
1. Andra
2. Magda
3. Gaby
4. Magdone
5. Bychi?
6. Mihaela
si nu mai stiu cine se mai inscrisese.
Am uitat sa va spun ca am vorbit ccu Elena, care e f bine, ocupata cu serviciul f mult, dar a promis sa intre si sa ne mai scrie despre ei. Era uimita de toate gravidutele de pe la noi.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
bychi spune:
Multam mult fetelor!
Daca e marti, vin cu siguranta! Mai ales ca extremele de varsta din familia noastra (mama si Tibi) vor sa ramana la Brasov saptamana viitoare. asa ca pot sa-mi fac de cap.
Magda, pe siteul asta poti comanda gratuit catalogul, il vizualizezi si comanzi fie on-line, fie telefonic...
Bychi 
alexandrueduard spune:
Bychi: eu am catalogul, dar nu am vazut in el ce imi doresc.De aceea am intrebat.Chiar aseara m-am uitam si nu am vazut nimic asemanator.
Poate ma lumineaza Madishor.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
bychi spune:
Magda, parca in catalogul din iarna am vazut bancheta. Ma uit acasa si iti spun. Eventual ti-l aduc la intalnire.
Bychi 
madishor spune:
Vin si eu marti. Deci:
1. Andra
2. Magda
3. Gaby
4. Magdone
5. Bychi
6. Mihaela
7. madishor
Ca sa fiu sincera nu as vrea la Picadily dintr-un motiv penibil - superstitia: de fiecare data cand mi-am dat intalnire cu cineva acolo nu am reusit sa ajung. Si cum mi-e dor de voi...propun Trafalgar.
pe curand,
madishor
Magda pupitrul era in catalogul toamna - iarna. Daca vrei iti dau codul si intrebi la telefon daca mai poate fii comandat acum.
The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat
bobi spune:
1. Andra
2. Magda
3. Gaby
4. Magdone
5. Bychi
6. Mihaela
7. Madishor
8. Bobi
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?