Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salutare!
Gaby: Alex si ieri se vaita de picior. Cred ca ii era frica sa calce pe el, ca semana cu un mosulet care abia se taraste.
Kehleyr: bafta multa la analize!
Apropo de TV. Alex e fan Scooby Doo, si toata ziua ne sperie, zicand ca e fantoma sau monstru.
Sper sa ne vedem miercuri si sa fim cat mai multe. Locatia mi se pare buna.

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

maine mergem si noi la vaccin, mi-e groazaaaa.

Chiar si eu ma intrebam de Ioana ce mai face. Ioanaaaaa???

Andra, super scump Luca cu putulica lui, apropo de asta, acum ca face si Razvan la wc, am incercat si noi sa-i punem colacelul lui peste cel mare, ca sa nu mai merg de fiecare data cu el, dar supriiizaaa, nu-i mai incape funduletul in el, a ramas prea mic , de fapt nici in olita, noi am ramas cu 2 olite si 1 colac nefolosite, doar asa de mobila

cu intalnirea e super Ok, mai ales locatia, e foarte departe de sv meu adica la 1 min

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Mai, puneti si voi o locatie mai pe centru ca eu imi prind urechiile in zona aia sau sa fie aproape de transportul in comun! Dar nu-i musai de tinut cont ca la mine miercurea e "ziua traditionala" cu prietenii.

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Bychi, ai la 2 pasi statie de 123, 104 - 3 statii pana la metrou Unirii, sau doar cu 104 3 statii pana la metrou Muncii.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sunt in mare viteza, dar am intrat sa va spun ca se ingroasa gluma. Ieri, Maria facea "calul" cu tati, Se opreste si-l intreaba: "nu te doare putza?" . Azi dimineata, Doru era la baie si ea urla de mama focului la usa: "Vreau sa-i vad putza lui tati!!!" Chiar sunt nepregatita... Nu stiu cum sa procedez. Noi nu am umblat goi in fata ei, dar nici nu ne-am ascuns, am pastrat, o linie de mijloc . Nici nu stiu ce sa ii spun si cum sa ma port ca sa i se para cat mai firesc. Ma duc sa ma documentez .

Si da complexul e pe aproape, ca o apuca bazaitul in timpul zilei ca nu i-a dat pupic lui tati, se "plange" la mine ca tati munceste prea mult si nu se mai dezlipeste de el cand vine acasa. Inca nu a atentat la viata mea .

Despre gripa aviara, i-am spus si psihologului si ne-a zis ca asta demonstreaza cat de greu e sa ne dam seama ce a impresionat-o. Este f. receptiva si orice aude/vede interpreteaza in maniera proprie, iar noi neputand fi mereu pe faza sa ii dam explicatiile cele mai potrivite, se ajunge la tot felul de cosmaruri.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna,fetelor!

Multumesc pentru incurajari!
Kehleyr: atat dr de la Victor Babes, unde am tot repetat analizele din 2 in 2 luni, cat si Puia mi-au zis,inca din sept., ca putem concepe un copil fara a avea probleme. Bineinteles ca voi face analizele care se impun! M-am speriat ca am vrut sa ma programez la Pop in martie si erau deja programari facute in luna mai!O sa incerc la Iosup.

Cornelia: tare precoce Maria

Bobi: bafta la interviu!

Si Vladut a inceput sa cante. E, de asemenea, fan Scooby Doo, insa ii este teama de fantome, motiv pentru care trebuie sa-i tot repet ca fantomele exista doar in desene...
Cand spune poezii si se incurca, improvizeaza. E tare dulce! Cand nu are chef sa spuna, se descurca el cumva. De ex. pt poezia cu piticul, invatata printre primele, dupa cateva luni in care i-am tot cerut sa o spuna, a gasit intr-o zi o solutie sa scape maiusor de noi...Astfel, in versiunea lui, intreaga poezie suna asa: "Un pitic asa de mic...a crescut mare!"
O alta faza haioasa: cand a auzit petardele, de sarbatori, ne-a intrebat cine sparge nuci

Va pup!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Martta, mie mi-a placut Iosup. E adevarat ca am citit si alte pareri despre el, dar si despre Pop. Sunt sigura ca totul va fi bine!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Martta: eu am mare incredere in Iosup. La el am facut mai toate ecografiile din prima sarcina. Eu la Pop n-am ajuns niciodata, oricum am inteles ca are alta tehnica, adica este mai mult pe geometrie/3D in timp ce Iosup e cu masuratorile. Vezi ca Iosup mi-a recomandat ecograful de la sediul CMU de la p-ta Unirii ca fiind cel mai bun. Cel de la Clucerului ar fi urmatorul si e 4D, daca vrei sa vezi spectaculos.

Eu am fost astazi la cel 4D pentru ca e cel mai aproape de casa, si pentru ca am facut ecografia in special pentru determinarea varstei sarcinii (ca maine recoltez pentru triplu test). Vreau sa va spun ca n-am crezut niciodata ca se poate vedea asa la ecograf . Cand a pus pe 4D, se vedea efectiv copilasul ca volume, nu in sectiune cum se vede la cel 2D. S-a trezit in timpul ecografiei si a inceput sa se agite. A fost foarte spectaculos. Avem 15 sapt si 4 zile si este totul OK. Am rugat-o pe ecografista de trei ori sa imi spuna daca e OK cu pliul nucal si era OK. Mi-am mai facut niste analize cu care eram datoare de mult asa ca am lasat o groaza de bani acolo...

Cam atat. Stefi vorbeste in continuare mult de tot, ma da pe spate cum a invatat sa ceara ce vrea... azi imi luase tubul de crema si i-am zis sa nu se dea, la care ea cu ochii mari "doar putin". Aseara o culcasem cu paturica si dupa doua minute o aud perfect clar: "mi-e frig. sunt picioarele goale. vreau sac". Azi-dimineata spunea ca e "tare obosita". E mortala cum vorbeste ea ca un mare, ma intreb daca percepe cu adevarat nuantele de genul "tare obosita". Maine plecam la munte din nou, sper sa fie zapada...

Va pup si... mai active, mai active!

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutari!

Martta Felicitari, bebe sanatos si burtica cumintica!
Cornelia - e normal sa devina curioasa de diferenta intre sexe - doar are un fratior diferit, nu? Explica-i si tu ca oamenii mari isi pastreaza putzele pentru ei insisi. Daca nu vrei sa alergi dupa costum de baie la vara, ii poti spune ca pentru copiii nu se aplica aceeasi regula. Eu am facut greseala sa-i spun Anei ca nici copiii nu trebuie sa stea in pielea goala decat la baie, si la 40 de grade alergam prin magazine dupa costum de baie pentru ca Ana mea a decis ca e prea mare ca sa faca plaja in fundul gol. Dupa ce am cumparat costumul (pe care am dat o suma odios de mare) a vazut plaja plina de copii in piele goala si a renuntat sa il mai foloseasca.
Andra nu putem decat sa izbucnim in urale pentru hotararea de a-ti schimba jobul, pentru ca tare mult ne lipsesti cand exagerezi cu munca.

Si Matei canta. Acum este la "Lalele, lalele" si la cateva cantecele din repertoriul Anei. Poeziile nu par sa il intereseze. Jucariile favorite sunt cuburile (gen Lego dar mari), puzzle-urile (de lemn pentru ca cele de carton nu rezista), masinile de constructii (macara, excavator, buldozer), creioanele cu care face niste mazgaleli fara nici o forma dar pe care le boteaza (ex:"asta e o fetita cu pa'taloni"). Mai nou se incapataneaza sa se incalte singur si nu ne lasa sa il ajutam. Stiu ca e de bine, dar imi vine sa urlu cand stam minute in sir in hol asteptand sa se incalte copilul.

pe curand,
madishor

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna!
martta - multa sanatate si bb voios si sanatos!
dana - ce bine. macar te-ai linistit un pic, nu? succes la analize! pupici la burtica!
si stef e putin "pervers" daca pot spune asa....imi zice..."mami, vrei sa vezi putzulica mea??" si rade... asa ca....
pupici tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput