Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
pufulet spune:
Felicitari Martta.Iti doresc din inima un bebe sanatos si sa mearga totul bine in sarcina.
Cornelia-multa sanatate copilasilor!
De ieri am ramas numai eu cu fetele(soacra mea a plecat,iar sotul e laservici).Nu e usor, dar incerc sa ma descurc.In premiera Mara doarme in camera ei singura.In prima noapte m-a strigat de doua ori sa vin la ea, a doua noapte doar o data.Mergeam la ea stateam un minut-doua apoi ma intorceam in dormitor.Cel mai greu mi se pare sa le adorm pe ambele fete la amiaza.De obicei adoarme intai Sofia apoi incerc sa o adorm pe Mara.Nu reusesc intotdeauna ca Sofia se poate trezi dupa 40min si daca Mara n-a adormit in intervalul asta, adio somn pt. Mara.Sofia e din ce in ce mai atenta la Mara o urmareste si ride de ea, iar de cand am ramas singure Mara o baga mai mult in seama pe Sofia, din lipsa de partener de joaca.Pana acum se juca mult cu bunica, deci in tot raul e si un bine.Acum Mara se joaca mai mult cu Sofia decat inainte.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cipribud/my_photos
pufulet spune:
In week-end am fost iar cu Mara la schi.Problema e ca desi ii place mult nu rezista sa schieze mai mult de 30-40min ca se plictiseste si vrea sa faca altceva, de ex. sa se dea cu sania sau sa manance.Nu se poate concentra prea mult pe aceeasi activitate.
I-am zis Marei ca o arunc pe geam pe Sofia ca n-a lasat-o pe Mara sa doarma de amiaza.La care Mara striga:
-Nu!Doamne fereste ca moare Sofia si nu mai am surioara si la Sofia nu-i place pe frunze jos.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cipribud/my_photos
pufulet spune:
Cum faceti sa nu apara toata adresa(de ex. la poze) ci doar un cuvant pe care dai clic si te trimite la adresa respectiva?Nu stiu daca imi intelegeti intrebarea.
romana_74 spune:
MARTTA- asta da veste... Sarcina usoara si un bb sanatos!

CORNELIA-ma bucur ca Stefan e mai bine... multa sanatate in continuare!
GABI- vaiii, chiar nu am stiut de metamizol ca are asemenea reactii adverse... am sa incerc sa nu ii mai dau micutului ... ufff si asa de bine dormea daca primea seara picaturi!!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
cgaby spune:
romana_74 - nu am zis sa nu-i mai dai...idea e ca nu se da prea des.ca in timp poate ataca inima! asta am zis! deci doar in cazuri extreme..cand cu altceva nu merge!
am facut ieri vaccinul. nu a facut febra, dar se plange ca il doare piciorul...
of!
pupici multi tuturor!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Kehleyr spune:
Pufulet: ca sa iti apara un cuvant in loc de adresa trebuie sa scrii [ url ="aici bagi linkul"]aici scrii cuvantul care vrei sa apara[ url ]. Din ce am scris eu mai sus trebuie sa scoti spatiile dintre "url" si [ sau ].
Nu cred ca e bine sa ii spui Marei asa ceva despre Sofia, sa nu ii dai vreo idee!
Andra - asa zicea si barbatul meu, ca nu avem timp nici de primul, dar ne-am trezit in fata faptului implinit
. Si noi suntem tare inghesuiti si chiar nu stiu unde o sa o asezam pe cea mica, poate suspendata de tavan
. Dar... daca e sa astept o casa mai mare o sa fac copii la varsta Adrianei Iliescu
.
Cornelia, fi-mea inca nu pune intrebari delicate, nu cred ca e constienta de sexualitate. La faza cu gainile, m-ai dat gata. Si fi-mea prinde tot felul de chestii de pe la TV, ultima oara a zis "arunca tata tare in apa sa se-nnece"
.
Magda - am vazut pozele, cele mai frumoase sunt cele cu artificiile
. Alex seamana cu tine la forma ochilor si la zambet, asa-i?
Maine ma duc la ecografie si vineri recoltez pentru triplu test, dar abia joia viitoare o sa am rezultatele. Oricum, sa vedem ce imi zice si la eco... Deja nu mai intru in hainele normale dar pe la birou nu a remarcat nimeni ca sunt gravida (bine, sefului i-am spus), deh, daca-s numai barbati... Foarte diferita a doua sarcina de prima, daca nu m-as stresa cu analizele astea, nici n-as zice ca sunt insarcinata. Bine, inca nici nu am simtit-o miscand, cred ca e mai lenesa, asa ca uit de burta... daca nu stau prea mult pe scaun la birou.
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
bobi spune:
buna fetele,
Martta - sa fie intr-un ceas bun! sarcina usoara si bebe sanatos!
Pufulet - vezi ca e un topic la "knowhow", se cheama "link ascuns sub cuvant"
Andra - sunt inscrisa de ani be best si e-jobs, am fost la interviuri de la ei... acum chiar s-ar putea sa fi aparut ceva fain, m-au sunat aseara ptr InformLycos, se concretizeaza in cateva zile daca da sau nu
Cornelia - multa sanatate puiutilor!
andi tuseste in contuinuare, are gatul terminat. mi-e tare mila de el, nu stiu ce sa fac, cred ca o sa mai merg si la alt dr...
nici vaccinul nu i l-am facut inca... azi iau salriul si o sa ma duc cu el la dr...
so, o punem de intalneala joia viitoare, nu de alta dar o sa mi se termine banii
, poate vin si mamicile to be?
va pupicesc
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
bychi spune:
Super Marta! Ce frumos! Ma bucur tare mult pentru voi si va tinem pumnii sa fie bine!
Si pe Tibi l-a durut piciorul ieri (a doua zi dupa vaccin) dar nu foarte mult. Pe la pranz nu mai avea nimic.
Kehleyr, las ca Stefania e as in alte lucruri!
Cornelia, ma tot minunez de cat de isteata este Mariuca!
Bychi 
pojogam spune:
Buna dimineata
fetelor in w/end-ul asta sunt in Bucuresti( aviz amtorilor!
) si o sa ma bucur de libertate; cred ca voi merge seara la teatru vreau sa vad Henric al IV-lea, am fost si la Alex si Moris si mi-a placut Stefan Iordache desi piesa era cam subtirica... mai vreau sa vizitez Casa Poporului...ma duce chiar d-na de la care am inchiriat garsoniera.
Ma uit prin oras si ma tenteaza reducerile astea dar ma apuca disperarea cand ma uit in portofel!
Martta felicitari pentru viitorul copil si ma gandesc ca tare e bine sa ai pereche! cum vad ca a luat amploare al doilea bebe, cred ca voi fi printre ultimele mamici...si destul de batraioara...
Dana de obicei barbatii nu prea observa multe schimbari la o femeie decat cand devin mult prea vizibile; e bine totusi ca nu ai probl. acolo ca il faci pe al doilea, in ideea ca ai sa stai ceva timp acasa. Asa, am vazut ieri la TCM o flaneluta subtire, asa de pus vara sau primavara peste ceva tare dulce pt gravidute, era lunga peste fund si nu se incheia in fata decat asa cu un snurulet, era roz(dar unul dulce) cu manicele drepte dar la incheietura usor clopot....Oricum ma tentadesi eu nu bat cu rozul!
Am si eu cv-ul pe e-jobs si sincer am emotii... nu stiu parca nu am curaj sa ma duc la alte interviuri, am sentimentul ca nu fac fata si ceilalti sunt mult mai bine pregatiti.! In stilul asta cred ca o sa ma "ingrop" la serv. asta pe banii astia putini...
Aflu in fiecare zi ca Flaviu a mai facut nu'stiu ce pozna si ca ii exploateaza pe bunici ... Acum se plimba prin curte sau pe afara cu doua sanii legate ca sa faca trenulet; daca ii dai ceva in mana trebuie sa-i dai mereu doua bucati ca asa s-a invatat, mai ales dulciuri ca de mancare nu e vorba![]()
hai sa va scriu niste bancuri de care m-am amuzat azi:
Doi programatori nu se mai vazusera de mult timp:
- Ce mai zici? Care mai e viata ta?
- Default...
Up tip conducea masina pe o autostrada de mare viteza si foarte aglomerata. La un moment dat, mobilul sau suna. Sotia:
- Vezi, iubitule, ai mare grija! Au dat la radio ca pe autostrada este un imprudent care conduce cu viteza foarte mare, pe sens invers. Sa fii atent, te rog, da?
- Unul?!? Pe dracu! Sunt sute!!
O rata intra intr-un bar, si-l intreaba pe barman:
- Aveti paine?
- Nu.
- Aveti paine? insista rata.
Barmanul, iritat, raspunde:
- Nu, nu avem!
- Aveti paine? spune rata iarasi.
- Rato, daca ma mai intrebi o data daca am paine, te iau de cioc si te bat in cuie de bar!!!
- Aveti cuie? intreaba rata.
- Nu...
- Aveti paine?!
Doi ursi stau de vorba, inainte de hibernare si privesc cum frunzele cad din copaci. Unul dintre ei zice:
- Odata si odata, tot ma trezesc eu mai din timp sa vad cine lipeste frunzele la loc!
Relaxarea este o modalitate psihofiziologica de depasire a crizei de adaptare. In mod normal, o minte care este supusa in continuu unui efort considerabil va avea de suferit de pe urma acestei presiuni. Iata mai jos o metoda de relaxare in 5 pasi simpli, foarte eficienta, care te poate ajuta intotdeauna:
1.Imagineaza-ti ca te afli la munte, langa un izvor.
2.Pasarile se aud ciripind in aerul rece si curat.
3.Nimic nu te poate deranja aici. Nimeni nu cunoaste locul tau secret.
4.Sunetul unei mici cascade creaza un fundal sonor linistitor.
5.Incearca sa-ti imaginezi cu claritate figura persoanei pe care o tii cu capul sub apa
Va doresc o zi buna
Andra_ spune:
Buna fetele,
Bobi - bafta atunci la interviu! Si hai sa stabilim clar intilnirea de saptamina viitoare, eu as prefera miercuri ca la mine joia e ziua traditionala ptr intilnirea cu "fetele". Am un loc unde as vrea sa mergem: Picadilly, e linga Why Not, adica de la pta Alba Iulia spre Unirea a 2-a intersectie la dreapta, il vedeti in capatul scuarului cum ati facut dreapta, ce ziceti?
Kehleyr - am vazut haine de gravida fr dragute in catalogul Quelle, sint scumpe evident ca tot ce e in acest catalog minunat, dar eu zic ca merita o fusta, o rochie, ceva in care sa faci toata vara. Cit despre "zisele" copiilor, aseara am avut si eu parte de "il frigem pe tati si raminem noi doi"
, asta asa, fara sa-i fi facut tati ceva, doar de conversatie cind il imbracam in pijama ptr culcare. Poate incepe sa se manifeste Oedip, habar n-am, oricum nu i-am dat atentie si nu i-am cintat in struna, ca uita el repede. (saracul tati...
)
Carmenutza - de tras cu ochiul ne-am lamurit ca tragi, pune mina si mai si scrie ca ne e dor de Maya! ![]()
Ioana - ce mai faci, ce mai face Cata? Nu te inscri si tu la intilnire? Asteptam vesti...
pup u,
Andra