Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

LA MULTI ANI! CARINA FLAVIA
LA MULTI ANI! ILINCA

Si eu l-am scos pe Robert afara abia ieri. Bine, a mai iesit el asa scurt pana la masina . La noi au fost si -22 grade, acum sunt vreo -14, -10. Si cum a fost bolnav... a stat in casa. Afara i-am spus sa tina gura inchisa si nu a scos un cuvintel pana la ai mei . In rest nici nu prea ai ce face afara, acum cand e frig. Eu vin pe la ora 17 de la servici si nu prea mai pot iesi afara. De-acum daca si-au mai revenit temperaturile (-10, -12 ) o sa iesim mai des.

http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele

nu mai avem timpul liber de alta data....

Ramonaa multumim pentru urarea de "La multi ani!"
Azi am petrecut la gradi cu copilasii cu papa, sucuri, baloane si toate cele, abia astept sa vorbesc la telefon cu educatoarea sa-mi povesteasca cum a fost, iar sambata cu familia si prietenii.

Daca e doar frig fara vint e ok de scos copilasii afara.Aici iarna e obisnuit sa fie -15-20 de grade si la gradi sunt scosi afara zilnic, doar cind bate vintul stau in interior.

Numai bine va doresc si spor in toate!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Buna dimineata, fete frumoase!

Ieri am avut f mult de lucru si nu am putut sa intru pe forum.
Asa ca, LA MULTI ANI! pt toti puiutii care au implinit 2 anisori ieri.

Andra, LA MULTI ANI! pt Alexandru!!!!!! Azi e petrecere mare la voi, nu-i asa?

Ramona, LA MULTI ANI!, pt Mayssa!!!!!!! Cred ca e o papusica superba!

Layla, ma bucur sa te intalnesc! Eu m-am acomodat la servici, ba chiar pot sa spun ca ma relaxez, pt. ca Alex e dinamita acasa. Din pacate, si ieri si azi a plans dimineata cand a vazut ca ma imbrac sa plec. Voi cum ati rezolvat problema asta? Eu il las acum cu o verisoara de-a mea, cu care se intelege f bine, e f cuminte cu ea si coopereaza excelent. Insa cand ajung eu acasa, incepe circul. In primul sfert de ora ne iubim dupa care incepe dezastrul prin casa si nu asculta DELOC cand il rog sa faca sau sa nu faca ceva.
Duminica vine mama mea si il voi lasa cu ea saptamana viitoare. Sper sa fie bine.
Il scoatem afara pe la 11-11,30 (dupa ce vede pe Minimax desenul animat cu Danny si Daddy, care-i place f mult) si apoi dupa-amiaza cand vin eu, daca nu e f frig. Oricum, nu stam mult.

Mamici de baietei, ati reusit operatiunea "Olita"? Noi inca nu pe deplin, dar suntem pe aproape.

Le-ati dat copiilor pana acum Rybomunyl? Eu inca nu, dar ii dau saptamanal o doza de Oscillococcinum si de cand a inceput sezonul rece numai cateva zile i-a curs nasucul, in rest a fost f bine. Ii fac ceai de macese (din fructe uscate de mine), suc de la o portocala zilnic, musai mar in fiecare zi, plus mesele de pranz -legume la cuptor sau fierte, cu vita/peste/pui/ficat de pui. Apropo, si voi le dati in continuare carne de pasare sau aveti ceva retineri?

Le mai dati Vigantol? Eu ii dau 3-4 pic pe zi.

Voi ce le mai dati sa pape bun?

Va pup si ne vedem mai tarziu.

Sa aveti o zi superba!

Lia si Alexandru (19 ianuarie 2004, cea mai frumoasa zi)

PS: in we o sa-mi fac timp sa pun poze cu bobocel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Fetelor, am atatea sa va spun!

N-ati vrea ca intr-una din zile sa ne vedem la Plaza, la locul de joaca al copiilor? Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

CARINA
ILINCA
ALEXANDRU
MAYSA
VIVIEN

Lia chiar mi-ar place sa ne vedem. Eu maine dimineata vreau sa merg la Plaza. Cred ca in jur de 11 ajungem acolo.

Operatiunea olita este rezolvata partial. Folosim pampers noaptea si cand iesim afara.
Alex nu plange cand plec, vine doar si ma pupa. Dar s-a obisnuit ca eu am inceput serviciul de anul trecut pe vremea asta.
Eu i-am dat carne de pui. Vigantol ii dau si eu tot 3-4 pic.

O zi excelenta tuturor,
Pupici,

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Multumim de urari!!!
Intr-adevar, avem petrecere mare maine, asa ca azi incerc sa plec mai devereme de la servici ca sa fac pregatiri.
Si eu ii dau in continuare carne de pui, inca nu am ajuns la concluzia ca ar trebui eliminata.
Vigantol ii dau 3 picaturi pe zi si acum ii dau si 10 picaturi de Vitamina C Natural (sunt picaturi speciale pentru copii, care se absorb mai bine decat pastilele (pe care Alexandru oricum le-ar inghiti sau mesteca).

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi si din week-end!!!

Va servim cu o portie de tort virtuala si cu un pahar de suc sau bere sau vin sau...ce vreti voi.

Andra si Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LA MULTI ANI puilor care s-au sarbatorit in primele 27 de zile ale anului!

Imi pare asa de rau ca nu mai apuc sa stau pe aici...
M-am intors de o saptamana din calatorie si nu reusesc inca sa ma dezmeticesc.

Arturicii au renuntat la pampers!
Fac numai la olita de toate, cer ei. sunt f mandri de chilotii lor "adevarati". Doar in timpul somnului de pranz, noaptea si cand iesim afara le mai punem pampers.
Au renuntat de tot si la suzete.

In rest turuie toata ziua si fac o gramada de "boroboatze" .

Maine avem petrecere mare!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La multi ani Carina Flavia (Fabi) !
La multi ani Ilinca (Emilly) !
La multi ani Maysa Alexandra (Aramona) !
La multi ani Vivien Johanna (narcisa) !
La multi ani Mihai Alexandru (Andra28) !

Sa cresteti mari, cuminti si destepti si sa va bucurati de Sanatate, Fericire, si o caruta de Noroc ingerasilor....

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Maysa
Vivien
Mihai-Alexandru sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!!

Ioana povesteste-ne cum au reusit bonele sa-i dezobisnuiasca pe Arturici de suzi?? si de pampersi?ce metode mai folositi fetelor.
La noi e jale mare fara suzi la nani, in restul zilei nu prea o cere dar la nani e scandal mare.

seara frumoasa!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

" LA MULTI ANI !" celor care au petrecut saptamana asta si celor care vor petrece sambata.Sa cresteti mari , sanatosi si sa aduceti multe bucurii parintilor

Felicitari celor care au scapat de scutec.E o mare realizare pt toti.
Vigantol ii dau 3 pic.

Chiar daca noi implinim 2 anisori saptamana viitoare, tot maine vom petrece. Ne vom gandi la voi si o sa bem un pahar de sampanie si in cinstea voastra.
O sa facem petrecerea impreuna cu Clara si Tatiana si speram sa fie foarte frumos.

Ma gandesc cu drag cand acu 2 ani stateam cu sufletul la gura sa vad cine a nascut , cum a fost? Timpul a trecut repede si totul e asa frumos.

Va pup si va doressc toate cele bune.

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput