Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(86)
Raspunsuri - Pagina 5
Crisnemes spune:
Buna seara tuturor!

Celor care au petrecut sambata si duminica le urez , sanatate , bucurii si sa fie fericiti. Alaturi de ei am fost si noi cu gandul la o felie de tort si un pahar de sampanie.

Sper ca toata lumea e sanatoasa.
O saptamana superba tuturor, plina de bucurii.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
DARAEL spune:
La multi ani Nikolas
!
La multi ani Mihai Alexandru
!
Sanatate, Fericire, multe, multe Bucurii si Noroc va doresc ingerasilor....
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Emilly spune:
Buna fetelor,
la multi ani tuturor copilasilor care au implitnit 2 anisori!!
sa cresteti mari, sa fiti sanatori, norocosi si frumosi!
Eu am fost tare ocupata cu scoala, am luat examene, mai am 2 si de luni incep scoala adevarata.Am emotii si sunt tare stresata.Sper sa fac fata si sa-mi intru repede in ritm.
Voi cum mai sunteti fetele?cum sunteti pe la servici?ce mai fac micutii?
pupicei si numai bine!
Emilly cu gaza ei
Lia70 spune:
LA MULTI ANI, PUIUTI!!!! SANATATE, BUCURII, SA CRESTETI MARI SI CUMINTI, SA VA BUCURATI PARINTII, SA AVETI PARTE DE TOT CE+I MAI FRUMOS PE LUME, DE PACE SI LINISTE SI DE TOATA DRAGOSTEA LUMII!
Va sarut cu drag mamici! Mi-a fost tare dor de voi! Alexut e un voinicel de 2 anisori, impliniti pe 19, nazdravan si jucaus si vorbaret...Multumim foarte mult pentru urari. Iertati-ma ca nu am putut sa mai scriu. De 3 zile am inceput serviciul si acum am ceva timp liber sa mai si citesc despre voi. Acasa avem, in sfarsit cablu, dar nu pot sa fac mare lucru la calculator ca vine repede bobocul si ma trage de toate cele ca sa-l las si pe el.
De acum o sa-mi fac zilnic timp sa vad ce ati mai postat.
Nu am apucat sa citesc nimic, am vrut sa incep cu urarea catre puiuti si catre voi.
Sper ca sunteti bine cu totii, sanatosi, frumosi si veseli, asa cum va stiu.
Va mai amintiti cum eram acum 2 ani?......
Va pup, revin un pic mai tarziu.
Lia si Alexandru (19 ianuarie 2004, cea mai frumoasa zi)
Lia70 spune:
Si in mod special pt ALBERT EDUARD, care este nascut in aceeasi zi cu baietelul meu, LA MULTI ANI fericiti langa cei ce te iubesc!
(Anda, eu l-am nascut pe Alexutu la ora 23,10; tu la ce ora l-ai nascut pe Albert?)
Si o intrebare: pe ce site gasesc un horoscop mai bine facut pt capricornii/varsatorii nostri? As vrea sa citesc despre caracteristicile generale, numai din curiozitate.
Andra28 spune:
Buna ziua dragutelor!!
Lia70,bine ai revenit, chiar mi-am amintit acum cateva minute ca acum 2 ani pe vremea asta eram pline de emotii, enele nascusem, altele mai asteptam....mama ce perioada draguta a fost, dar ce perioada super e si asta, acum cand voiniceii si voinicelele noastre fac tot felul de nazbatii si ne incanta in fiecare moment.
Iti urez acomodare grtabnica la servici. Si eu am inceput in urma cu doua luni, desi Alexutu' meu implineste 2 ani abia vineri.
Cu cine l-ai lasat acasa?
Pupici pe obrajori (acum 2 ani spuneam: pupici pe burtici!!!),
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
anda141 spune:
quote:
Originally posted by Lia70
Si in mod special pt ALBERT EDUARD, care este nascut in aceeasi zi cu baietelul meu, LA MULTI ANI fericiti langa cei ce te iubesc!
(Anda, eu l-am nascut pe Alexutu la ora 23,10; tu la ce ora l-ai nascut pe Albert?)
Si o intrebare: pe ce site gasesc un horoscop mai bine facut pt capricornii/varsatorii nostri? As vrea sa citesc despre caracteristicile generale, numai din curiozitate.
Lia, multumim pentru urarile speciale!!!!!
Albert s-a nascut tot in nur de ora 11,30, cu 3.450 kg.Acum Albert e la tara, si acum ma felicit ca l-am lasata, ca ma f. mult de lucur la serviicu, vin tarziu, stau peste program, sedinte,discutii, acasa invat. Nu stiu cum ma mai descurcam. El se simte bine acolo, a bazait prima seara,acum s-a obisnuit. Nu am resuti sa pun decat 2 poze de la ziua lui , nu am avut timp.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
layla spune:
Woow Lia ce surpriza!
Bine ai revenit!
Fetelor cum va descurcati cu gerul de afara?
Noi ne-am plictisit de atata stat in casa. Ieri bona l-a scos un pic afara pe Alex. I-a prins bine iesirea pentru ca a dormit la pranz 3 ore.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
anda141 spune:
Si Albert a iesit afara ieri, l-a scos mama !! Pai doar nu o sa-i tinem numai in casa. Si copilul nu raceste la frig, raceste din alte motive , nu ca sta afara.Daca e bine imbracat si nu iese transpirat nu are de ce sa raceasca. Nu il tinem pana ingheata , dar pe Albert il imbrac cu costum de fas cu totul,ghetute, caciula cu urechi , fara fular la gura si atat.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Andra28 spune:
Pana acum venea mama de dimineata si statea la mine pana se trezea Alexandru, apoi il hranea, il imbraca si pleca cu el la ea acasa. De cateva zile, de cand e asa de frig nu-l mai scoate afara, sta la mine pana vin eu sau sotul de la servici. Deci nu l-am scos afara deloc ca m-am gandit ca e tare frig si mai si tuseste putin ca doar a avut o bronsita saptamana trecuta.
Oricum, el vrea afara si apoi zice singur ca e frig si nu mai insista.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27ianuarie 2004)