Aspirante optimiste (174)
Raspunsuri - Pagina 14

andicu spune:
Martha, ma bucur ca esti bine! slava Domnului ca ne-ai dat vesti bune! ai grija de tine si de punctuletz si multa sanatate! sper din toata inima sa duci sarcina la capat!
Tabi, bafta multa la laparo! sper sa iasa cumnu se poate mai bine!
Andreea.Pozele mele

alexia28 spune:
Martha, super vestea, sa dea Dumnezeu sa fie bine bebele si sa stea acolo 9 luni si sa duci sarcina cu bine pana la capat.

valentinag spune:
Martha,ce ma bucur ca e bine!da lasa si tu la cineva din noi nr. de telefon ca sa stiu unde sa te cautam in caz de ceva!
Anca si zici ca te conving sa ma vezi facuta suvite blonde?
Tabitha,fa laparo si por'ma da-i bataie,sa nu te mai prind p'aci
Ce ziceti de joi,pe 19 de o intalneala???Auuuuuud???
pup iu!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze

lauricipani spune:
Martha, sa dea Domnul sa fi bine pe mai departe si FELICITARI!!!
Vale, multa sanatate sotului, sa speram ca se face bine repede si totul va intra in normal! Ref. la intalneala...sa ma treci pe lista cu ? e posibil sa am niste invitati din Grecia dar nu sunt sigura daca vin pe 19 sau 20.
Ancule ce mai faci? cum este cu mancareala? a mai trecut? Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

asi spune:
Martha ma bucur ca esti bine si tu si bebe.O sa fie bine si mai incolo si timpul va trece si tu vei fi cu bebe in brate.
Familia mea
Razvan

anangel_lexi spune:
Martha bine ai revenit! Ma bucur sa aud vesti bune!!!
Alexia28, cat de curand te asteptam in randul fostelor miresici de 2005 viitoare mamici de 2006, chiar la mamici de sept.-oct. Ce zici, te inscrii?
I wish I were an angel...
Poze diverse

Anca Wish spune:
Martha, in sfarsit. Ne-ai dat mari emotzii. Doamne ajuta sa fiti bine.
Laurici, nu ma mai mananca, dar intre timp mi-a trecut cu cheful de prestat. Oare pofta era de la mancarimi???
Vale, si io ma facui suvite blonde, bre. Deci, ti-ai mai pierdut din farmec. Fa-te bruneta ca poate ma convingi
anca...SIGUR intr-o zi

asi spune:
Fetelor va invit la un nou capitol al aspirantelor:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66647
Familia mea
Razvan