Aspirante optimiste (174)
Raspunsuri - Pagina 13

lauricipani spune:
Georgicule, io mi's tampita rau si nu-mi mai aduc aminte: ce exact ai tu? sau mai bine zis ce spune dr. ca ai? Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

valentinag spune:
Buna fetitele frumoase!
bun venit noilor sosite!
Eu sunt chiauna,nu am dormit de 2 nopti,ca am acasa una bucata berbant bolnav de gripa si e mai rau decat un copilfa-mi ceai,da-mi lapte cald,parca as manca niste cartofi fierti si uite asa face de sambata!nici spermograma nu mai face saptamina asta,ca ia antibitice,numai ghinioane,a naibii treaba
Georgico,sa-mi dai vesti bune anu asta!
Nu are nimeni telefonul Marthei????
pup iu!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze

adiutza spune:
Neata si de la Ploiesti!
Dragutzelor, parca aici este locul unde se intalnesc "aspirantele optimiste"... Asadar, optimismul trebuie sa fie litera de lege pentru noi toate. Si stati linistite ca ingerasii pe care ii asteptam vor sosi atunci cand vor fi pregatiti.
Si eu am ratat luna aceasta momentul si imi venea sa plang de ciuda, dar v-am descoperit pe voi si optimismul vostru m-a ajutat sa depasesc descurajarea ce am simtit-o... Sunteti grozave si va rog mult, nu lasati nici un nor sa umbreasca emotia, bucuria si speranta ca intr-o zi se va intampla minunea...,
,
Tabitha, esti un real sprijin si suport, iar pentru vorbele tale frumoase vreau personal sa-ti multumesc
Pupi multi la toate OPTIMISTELE!!!
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

floricika spune:
Dragele mele otpimiste, am fost vineri la doctor, a confirmat sarcina, trei saptamani, azi am intrat in spatamana 4. Asi si eu tot ovare micropilichistice am, asta dupa ce am avut ovare polichistice, si dupa numai 2 luni jumate de tratament cu duphaston si brocriptin (si intr-o luna in care nu prea am prestat) am reusit sa raman insarcinata! Asa ca nu va pierdeti speranta! eu nu ma asteptam sa raman asa repede insarcinata....
Va p[upicesc pe toate si acum, oficial, plec la mamici de septembri-octombrie!
Nunta

GeorgianaI spune:
Laurici mama, io mi-s defecta la trompitze. Am fost operata prin laparo, dar s-au infundat la loc, dreapta de tot, iar stanga in curs. Singura solutie FIV.
Pup toate fetilii.

dandana spune:
pup fetele aspirante!
poate asa trece subiectul pe pagina 1
georgi scumpa, si tia avea trompele infundate
dandana 13+

Tabitha spune:
Salutare, fetele! Sunt super optimista, caci m-am programat pt. laparo pe saptamana viitoare. Si dupa aia promit ca scapati de mine, ca vreau sa fug repede la . Pana in aprilie trebuie sa fiu

martha78 spune:
Buna fetelor!
Va multumesc tuturor ca v-ati gandit la mine Asi, Simo, Angel, Danotino, Valentina si restul fetelor si va pup de mii de ori
Nu am mai dat nici un semn pt ca am fost la prof Ancar sa ma vada si sa-mi zica ce sa fac si a zis ca am iminenta de avort, iar sarcina prezinta o usoara decolare si m-a internat pe loc
Azi m-a externat si ma simt mai bine, am facut tratament si se pare ca la eco e bine bebele, desi sangerari am avut f mult timp
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Anca Wish spune:
Tabitha, e buna chestia asta cu laparo. Bafta multa! Nu te retinem, sa stii. Adica, plecare grabnica la gravidoase.
Laurici, Vale,
Tumpi, unde umbla fetitza?
anca...SIGUR intr-o zi

Tabitha spune:
martha78: sa dea Domnul sa nu mai fie probleme de acum incolo.Bine ca deocamdata s-au rezolvat.
anca wish: Dar imediat ce fug eu la
va vreau si pe voi acolo. Facem pactul? Daca vreti, chiar mi-o puteti lua inainte, nu ma supar. Asa o sa am pe cine stresa cu intrebari.