Nu ptr copii, Daniela, ptr ca nu nu mananca condimentat( chiar daca au 8 si 10 ani).
O sa incerc sa iau din fiecare sugestie cate ceva...tre' sa reusesc.
Nu prea am timp sa astept 3 h friptura.....deci trebuie sa gasesc o metoda.
numai bine!!!
Eu am citit undeva (nu mai stiu unde) ca daca vrei sa faci carnea de vita la cuptor, ca sa iasa mai fregeda e bine sa o prajesti in ulei cateva minute, pe ambele parti. Astfel se formeaza o crusta care nu lasa sucurile sa iasa din carne. Dupa asta o poti condimenta si o poti pune la cuptor. Trebuie sa recunosc ca inca n-am incercat pt ca nu am gatit carne de vita in ultima vreme, ar ideea mi s-a parut interesanta.
Carnea de vita se pune intr-un castron cu lapte si se lasa cca 8 - 10 ore, devine foarte frageda.
Muschiul de vita este foarte fraged, fara a mai folosi nici un "truc"
Nina