Acte necesare dosar Amzei-pentru Buc. si Ilfov

Acte necesare dosar Amzei-pentru Buc. si Ilfov | Autor: laura radulescu

Link direct la acest mesaj

In Amzei primesc si mamicile sa-si depuna dosarele. Eu am facut astazi coada de 2 ori pentru ca, in afara de actele specificate in norme si pe pagina ddfssbuc, mai cer si altele. Poate va este necesara informatia.
Acte necesare dosar CIC :
- dosar cu sina cu coperta intreaga
- copie dupa cererea depusa la angajator pentru deschiderea dreptului certificata conform cu originalul
- copie dupa declaratia mamei ca nu realizeaza alte venituri depusa la angajator la deschiderea dreptului certificata conform cu originalul
- copie dupa declaratia tatalui ca nu beneficiaza de indemnizatie depusa la angajator la deschiderea dreptului certificata conform cu originalul
- copie dupa certificat nastere copil certificata conform cu originalul
- copie carte identitate/buletin identitate mama certificata conform cu originalul
- anexa 4 : adeverinta privind stagiul de cotizare unde la stagiu de cotizare se completeaza da la data angajarii pana la data intrarii in cic
- anexa 1 : cererea si declaratia pe proprie raspundere (cea de 6 pagini)
- opis cu toate actele cuprinse in dosar
- delegatie pentru orice eventualitate(mie nu mi-au cerut-o)
Pe coperta dosarului trebuie scris numele mamei si sectorul in care isi are domiciliul.
Programul este de la 9 la 15 si actele se primesc la camere diferite in functie de sector. Nu se da nici un numar de inregistrare.
Adeverinta si cererea le puteti lua si de la "xerox"-ul (copiatorul) de acolo.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Laura, despre ce declaratie vorbesti cand spui ca trebuie "declaratia mamei ca nu realizeaza alte venituri, declaratia tatalui ca nu beneficiaza de indemnizatie"?
Asta nu e declaratia aia de 6 pagini? Ca vad ca le-ai scris ca si cum ar fi 2 lucruri separate, si nu mai inteleg nimic.

Si inca ceva: eu habar nu am despre ce cerere pentru deschiderea dreptului depusa la angajator vorbiti voi. Habar nu mai am daca am facut sau nu o asemenea cerere.Daca ei nu mi-au cerut, nu am facut !

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna, Laura, iti pun si eu cateva intrebari aici, ca sa nu le mai innebunim pe fetele noastre . Banuiesc ca tu ai depus dosare pentru indemnizatie. Asadar:
- declaratia mamei ca nu realizeaza alte venituri este un document separat?
- declaratia tatalui nu este suficienta cea de pe ultima pagina de la cererea de 6 pagini?
- se certifica inclusiv cartea de identitate? SI cum adica sa certifici o declaratie (de ex. cea a tatalui) daca duci originalul?
- la adeverinta inteleg ca e pe etape: angajare - concediu de maternitate si apoi CIC, trebuie defalcate toate perioadele?Si acum intrebare fara sa aiba legatura cu ce ai scris tu: este adevarat ca cererea salariatului (cea de 6 pagini) trebuie inregistrata la angajator? Cu nr de intrare sau iesire?
Merci anticipat de raspunsuri, incerc sa obtin si eu toate datele ca sa nu fac 2 drumurimaine, ca deja am mai fost azi o data si n-am mai apucat program.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Laura, am fost la legislative si am cateva nelamuriri.

1. Daca eu , mama, am depus cererea aia de 6 pagini , trebuie sa o mai depuna si angajatorul?
2. Declaratia mamei ca nu realizeaza venituri si cea pe propria raspundere a tatalui, cele care ai scris ca trebuie sa fie conforme cu originalul, sunt declaratii tip sau se fac de mama/tata? La fel, astea trebuie sa le depuna angajatorul in conditiile in care mama a depus acea cerere de 6 pagini?

Multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Ioana, Ruxel, cele 2 declaratii sunt separate si sunt copii conform cu originalul dupa cele pe care le-am depus la firma odata cu cererea de concediu. Originalele raman la dosar la firma.
Se certifica inclusiv cartea de identitate.
Nu cereau numar de inregistrare la angajator pentru cererea de 6 pagini.
Si cererea de 6 pagini este separata fata de cele 2 declaratii.
La adeverinta se completeaza numai la stagiu de cotizare si se completeaza de la data angajarii pana la data intrarii in cic(nu cu 10 luni inainte de intrarea in cic, cum ar fi normal). Atat!
Ruxel, cand ai intrat in cic trebuia sa depui o cerere la angajator si cele 2 declaratii. Dupa astea vor ei copii. Daca nu ai depus trebuie sa o faci acum si sa le antedatezi.
Actele sunt exact cele pe care le-am scris.
Sper ca m-am facut inteleasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Mai fetele, si pe anexa 1 trebuie pusa stampila cf cu originalul?
Merci

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor:
- se pune semnatura, stampila si conform cu originalul doar pe documentele in copie (CI, certificat nastere, livret familie, cererea initiala de intrare in CIC, aia cu numar de la angajator)
- asa cum am zis si mai sus, cererea cu numar nu e anexa 1, e cererea pe care ati facut-o voi la angajator in momentul in care ati solicitat CIC
- declaratia tatalui e aceea de pe pagina 6 de la anexa 1
- declaratia mamei pe propria raspundere nu stiu de ce nu o mai gasesc pe site ca de acolo am luat-o

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Aissa, actele sunt exact cele pe care le-am scris eu. Ca doar am fost acolo si am facut dosarul. Unele dintre explicatiile tale vor induce lumea in eroare.
Ina, nu se certifica cf. cu originalul anexa, doar copiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anma spune:

Laura am si eu o intrebare!!! Anexa 1 de la dosar este cea care tb.depusa de catre noi, la D.G.A.S.P.C???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Da' chiar, este prevazut undeva ca trebuie ca dosarul depus de angajator sa contina si Anexa 1??? Asta inseamna ca trebuie sa facem toate un drum la serviciu sa completam si sa semnam cele 6 pagini. Eventual sa luam si sotul cu noi sa semneze la pagina 6... deja sunt aberanti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Laura scuze, nu stiam ca daca e subiectul tau numai tu ai voi sa postezi. Si eu am fost personal si tot personal mi-am facut dosarul asa ca nu vorbesc aiurea. Te rog sa imi spui care din explicatiile mele induce lumea in eroare ca sa le sterg.
Am vrut doar sa clarific ca nu se pune conform cu originalul pe cerere, ci doar pe copii, sa le lamuresc care e cererea cu numar dat de firma si care e declaratia...
Cred ca toata lumea pe aici vrea sa ajute nu sa induca in eroare, asa ca daca ceva am gresit zi si ce, nu arunca asa cu vorbe. Ca nu-s nici eu proasta. Ok?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput