Endometru,ovulatie,temperaturi-99

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

andicu: eu nu am mai auzit pe nimeni care sa aiba sotul azoospermic si totusi sa ramana pe cale naturala. Dar daca tu stii asemenea cazuri, inseamna ca trebuie sa-mi revizuiesc cunostintele si ca se poate. Chiar m-as bucura sa fie asa. Merci de incurajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fete dragi!

Eu am cazut putin in butoi, dar promit sa ies pana diseara!

Ionica, felicitari inca o data!
Asi, felicitari, poate in curand va avea si un fratior sau o surioara:)

Eu am mai aflat astazi de vreo 6 colege ca sunt insarcinate! ma bucur din suflet pentru ele, dar nu pot sa nu plang ... de mila mea! De ce toate raman asa pe banda si eu nu?
Asta este, o veni si randul meu, daca nu, facem FIV, infiem bb, om vedea.
Problema mea este ca nimeni nu ma intelege...mai ales sora mea, care m-a simtit ca sunt putin trista cand i-am spus si ea imi tot zice sa ma controlez, ca ce e in mintea mea conteaza. Stiu si eu asta, dar NU POT! As vrea sa inteleaga toti ca nu sunt rea, nici macar invidioasa (poate doar putin, asa), dar vreau si eu sa am aceeasi bucurie.
Intotdeauna am obtinut (pana acum) tot ce mi-am dorit in viata, prin multa munca si dedicatie...dar nu mai pot!
Promit ca imi revin repede.
Raport azi: z19CM, 6DPO. Temp ridicata, si ce am observat de ieri este ca...sunt umeda, nu am o secretie abundenta, dar tot timpul am senzatia ca am.

Ionica, poate se ia si la mine, ca pe 16 e ziua mea, sunt tot Capricorn!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pai, am vazut fete ai caror soti au facut tratament naturist si li s-a modificat rezultatul la spermograma, iar in final: SURPRIZA ! una din ele e vara-mea (si-acum am un nepoteeeel, il vezi la mine in album). S-au mai vazut minuni aici pe forum, n-am dreptate?! eu sper sa fii si tu printre ele, ca si alte fete dragi de-aici!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ingeras scump si drag: hai sa-ti povestesc ceva. Pana acum vreo 2-3 ani (adica pana am aflat care este motivul pentru care eu nu raman insarcinata) eram si eu un pic invidioasa pe fetele din jurul meu sau din familie care ramaneau insarcinate. Asta a fost motivul pentru care nu am reusit sa ma atasez de prima ei fetita. Si s-a observat in jur: ma intreba lumea ca de ce n-o iubesc pe aia mica? Cum sa le explic ca era o lupa in sufletul meu? Insa, de cand stiu care e problema la noi si mai ales de cand am inceput tratamentele, ICSI-ul etc. si in primul rand de cand v-am cunoscut pe voi a disparut orice urma de invidie. Pur si simplu in momentul in care aflu ca cineva este insarcinata, ma bucur sincer pentru ea. Nu doresc la nimeni sa treaca prin ceea ce trecem noi. Asa a fost viata si trebuie sa o acceptam si sa luptam pentru ceea ce ne dorim. Ieri, o foarte buna colega mi-a spus ca e insarcinata. A fost din joaca. O singura data au facut-o la risc, in perioada fertila, glumind ca "Hai sa facem un copil" si s-a prins. Mi-a spus ca nu stia cum sa-mi zica acest lucru, ca doar ea stie ca noi ne chinuim atata iar la ei s-a prins din prima. Te rog sa ma crezi ca m-am bucurat enorm pentru ea. Voi m-ati invatat acest lucru. Si va multumesc. Acum te rog sa nu te superi pe mine pentru palavrageala de mai sus.

andicu: eu pana acum nu am auzit ca prin vreun tratament sa se ajunga de la azoospermie la ceva, dar cine stie? Daca este oligo sau aste, da, se poate, dar de la 0 spematozoizi...Poate voi eu cea care da lovitura !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Eu am avut pana acum o zi foarte nasoala, cu multa amaraciune... nici nu are rost sa va mai povestesc.

Motzunico ti-am raspuns la PM si iti mai spun si aici ca fiolele expira in luna a 5-a 2006, deci ar trebui folosite pana in luna mai inclusiv. Daca le folosesti pana atunci ti le dau, daca nu o sa le dau altei fete careia ii trebuiesc in aceasta perioada, pentru ca-i pacat de ele sa le las sa expire.

Fetelor eu ies acum ca ma pregatesc sa merg la scoala la un colocviu. Mai am putin si scap de scoala, sunt cea mai fericita! Si dupa aceea nici sa nu mai aud de scoli si de invatat! Ca m-am saturat!

Mergi la inceput

Tabi :)

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Amely ti-am zis eu ca o sa creasca in 2 zile foliculii si endometru.Felicitarile mele pt valori si Doamne ajuta sa se lase cu BB
Madanaintr-un fel te invidiez sa stii ca esti la inceputul unei noi sperante.La mine sansele de a fi gravi sunt nule, test de sarcina in ziua29 negativ +temperatura bazala scazuta de dim. Sper doar sa nu fie vreo dereglare ca e singurul lucru de care nu am nevoie acum.
Andicutin pumnii sa iasa analizele f bune si sa poti trece la primul tau FIV care sper eu sa fie si ultimul
Ingeras26te inteleg perfect prin ce treci: "been there,done that".dar trebuie sa avem credinta ca o sa vina si randul nostru cat mai curand si o sa putem sa ne anuntam colegele ca suntem gravidutze.Capul sus si cu speranta inainte.Te rog nu intra in butoi.
Va pup pe toate

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AMELY, vezi ca a fost alarma falsa? Pune mana fata draga si presteaza cum trebuie, ca la asa valori este si pacat sa pierzi trenul asta.
ANDICULE multumes de urari pt firma sotului. Treaba este ca el nu are afacerile in sange si sa iti spun de ce: l-a rugat un medic veterinar sa ii faca contabilitatea pe tot anul 2005 acum o saptamana si al meu sot i-a luat 1.500.000 lei, cand ar fi trebuit sa ii ia vreo 15.000.000 lei minim. Cand l-am intrebat de ce a luat asa putin mi-a replicat ca e sarac medicul ala si ii e mila de el. Asa ca oricat de optimista as vrea eu sa fiu nu prea vad sanse de reusita prea mari pt firma asta. Dar poate ma insel eu. Sai ai succes la analize.
Eu nu mai intru in seara asta ca am o groaza de treaba de facut la munca, asa ca va pe toate de pe acum si ne vedem maine

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Ionica, FELICITARI !!! Sper sa fii deschizatoare de drumuri si pentru noi, celelalte aspirante la . Iti doresc sa ti se intample numai lucruri bune de acum incolo, iar daca gandesti pozitiv, asa va fi !

Simonette, mea culpa, am inteles gresit cu Berceniul, dar stiam eu ceva.... Iti doresc succes in demersurile cu adoptia, sau poate impusti 2 , cine stie... Daca va fi asa, dai !

toate fetele-dragutele !

rami

Mergi la inceput

Amely, felicitari pt valori!
Sigur este si Gynexul, pt ca eu luna trecuta am avut 4 foliculi (asociat si cu Closti, dar pana acum la stimulare aveam numai unul...). La mine insa luna trecuta a fost subtirel endometrul. Luna asta am avut folicul de 25 care a spart probabil la 28 si endo 10mm (trat Liviei).

Pupi, Ingeras

Mergi la inceput