Endometru,ovulatie,temperaturi-99
Raspunsuri - Pagina 3

Tabitha spune:
cami30: raceala eu zic ca nu-i. Iar aceasta sangerare este primul semn dupa nu stiu cati ani fara dureri, fara intepaturi etc. Asa ca am zis sa-l iau si eu in seama, ca nu se stie cand mai primesc vreun semn, deceniul asta sau urmatorul. Ideea este ca stiu ca nu am sanse sa fiu insarcinata, insa, daca s-a intamplat vreo minune si am ramas insarcinata luna asta, mi-ar parea tare rau s-o afectez in vreun fel cu tratamentul pe care il fac. De asta ma agit.

Amely spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru sustinere, sa stiti ca energia voastra pozitiva a functionat si am vesti super-bune: T. s-a lamurit astazi ca nu era nici un chist, era doar un folicul baban de 22 mm iar endometrul, tineti-va bine: 10 mm, de la 6 mm alaltaieri... Sunt ziua 13 si m-a mai chemat vineri z. 15 sa vada daca a explodat foliculul... Asa ca diseara avem program...
Tabi, ti-am zis si la moisici, macar sa fii insarcinata (si sansele nu sunt infime, ele exista, da?), ca nu ovulele ii vor face rau lui bebe, ci mai degraba agitatia ta...care oricum nu iti foloseste absolut deloc. Tu in ce zi esti acum? poate ar fi bine sa faci un test de sarcina, ca sa stai mai linistita.
Ionica, felicitari si sarcina usoara! bravo tie ca nu te-ai dat batuta, iti doresc sa ai un bebic sanatos!
Simo, si noi te iubim!
Wow, Motzunica, de la 11 la 30 mm...asta da record! de pus la panou!
Va pup pe absolut toate.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
Cristinnici, imi pare rau scumpa... dar inca nu e totul pierdut pana nu vine de-a binelea...eu tot mai sper! Iar daca nu e acum, sigur va fi luna urmatoare, fii optimista si detasata (moama ce buna-s de sfaturi!) si se va intampla cu siguranta II
.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Tabitha spune:
Amely: . Si nu ma
tare, eu chiar nu ma agit, astept doar sa treaca zilele. Si test oricum nu fac decat dupa 2-3 zile de intarziere. Azi sunt z24 din 28. Deci mai am de asteptat vreo saptamana. Uite, chiar acum am fost la baie si am observat ca scurgerile nu mai sunt rozii, ci un crem deshis, ceva ciudat oricum. Cine stie ce reactii au loc acum in organismul meu??? Ei, trec si astea, nu va faceti voi probleme. Va pup si aveti grija de voi.
Stiti, Badea de la Antena 1 zice dimineata: "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". L-as putea parafraza, zicand: "Inca nu avem bebei si asta ne ocupa tot timpul". Va dati seama ce ocupate vom fi dupa ce vor veni bebeii???

Amely spune:
Asa e Tabi, atunci sa te tii...
Legat de problema cu ovulele, ziceai ca pe prospect scrie ca sunt contraindicate in primul trimestru... Pai teoretic tu nu esti insarcinata (inca), insarcinata vei fi din ziua in care ar fi trebuit sa-ti vina CM, pt. ca teoretic cam atunci se produce implantarea, dupa spusele lui T... Deci inca un motiv in plus sa nu-ti faci griji, tu ai grija sa rezolvi cu cervicita...apropo, cate zile mai tb. sa iei ovule?
Cami, nu zice "hop", tu daca aveai CM de 24, inseamna ca ovulai undeva prin ziua 9... Dupa cum stii si tu, pot trai si pana la 3 zile, mai ales daca la sot nu sunt probleme. Deci nu e deloc exclus... Eu iti tin pumnii!
Pozici cu noi

Tabitha spune:
Amely: multumesc de lamurire. De fapt, important e sa fi ramas insarcinata, caci daca ar fi asa, inseamna ca se poate... La noi cu "pututul" avem probleme.
Azi este ziua 6 din 10 de luat ovule, deci cu tot cu seara asta mai am de pus inca 5. Sper ca in cazul in care-mi vin uratii, sa-mi vina luni, adica fix dupa 28 de zile, nu mai devreme, ca sa termin si eu linistita tratamentul. Ca daca-mi vin rushii mai devreme nici nu stiu daca sa mai pun ultimele ovule sau nu.

Madana spune:
Dragelor, cat ma bucur cand intru si vad numai veshti bune.
Catty eu prevad o veste mare abia ashtept.
Ionica scumpa inca o data te felicit .
Tabi "never say never" eu cred ca se poate sa fi .
Amely tu erai ieri cu buzitza umflata din cauza valorilor? Si acum esti buna de pus la panou. Ma uimeshti cu endometrul ala care a facut ditamai saltul.
Cristinica ce zici azi iti vin "musafiri"? Pana nu vin nu te cred. Nu uita ca eu am inceput sa numar odata cu tine shi deja la mine au venit si au si plecat. Sper sa nu vina la tine luna asta.
Olteancooooooo sper sa te distrezi shi sa ai vreme buna.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Amely spune:
Madanutza Sincer, si pe mine m-a uimit... sa fie gynexul?
Pozici cu noi

andicu spune:
Hello dragutzelor.
Amely, ma bucur ca esti "foliculoasa" ! poate iese cu ockisori de data asta. Faci inseminare,nu?
Tabi, nu trebuie sa fii asa categorica; ce, nu s-au mai vazut fete care au ramas avand probleme ca ale voastre?! asa ca, eu zic ca poti spera luna asta ...sper si eu cu tine sa aflu vesti bune.
Motzule, pentru sustinere!
Catty, succes sotului tau si sper sa reusiti in afaceri de familie !sigur ca merita sa muncesti mai mult pentru afacerile familiei, decat la stapan !
Eu, raportez: ziua 1 a CM, de fapt au venit de aseara si m-a cam durut burta azi-noapte, dar azi sunt ok.MA pregatesc sufleteste pentru primele analize.
la TOATEfetele mele dragi!
Andreea.Pozele mele

Amely spune:
Merci Andicutz... nu, din fericire dr-ii ne-au dat sanse natural, asa ca nu am apelat inca la inseminare. Pupici si sa-ti iasa bine analizele!
Pozici cu noi