ZALAUUUUUUU ' ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!
Ce faceti fetelor???????
Adriana cum a fost la sanius?Noi nu am putut veni pt ca Flaviu a muncit cu drag si spor pana la 21, asa ca poate iesim maine.ureaza-i drum bun la mamamuca si mii de.
Elutza si noi asteptam sa se incalzeasca vremea sa putem sta cu orele afara.Tare greu trece iarna asta.Uite ID-ul meu pt mess cristea_bianca2005.
Mihaela da o fuga la derdelusul de pe Meses.Silviei pt ghidusia facuta.
Carmen eu te mai astept pe mess, sper sa nu-mi faca iar figuri netu.Cum esti cu raceala?Daca vrei iti imprumut aspiratorul meu.
Elvira ce faci????Cate cafeloaie ai baut azi?Sa ma laud , eu am baut 4 si acuma is cu cana 5( a se citi cafetiera de 1l)langa mine.
Anca unde esti????????????????

Va pup si mai vin.............

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Elvira eu acuma am vazut ca nu ai postat nimic azi.Sper ca nu din motive de sanatate nu ai trecut prin ap nostru.Pupici printesei.

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!!!!!
Cafengiste la apel!

Bianca- soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata!

Bianca, am terminat cafeua nr. 1 in 5 minute trec la cafeaua nr. 2. Asta e regula, portia de dimineata. Ieri nu am postat nimic deoarece am stat toata ziua cu Alexia si ne-am jucat. Dupamasa am fost la joaca la tobogan si uite asa a venit seara si odata cu ea si lenea.
In privinta racelii m-am comportant foarte iresponsabil, din lipsa de timp pentru mine, am luat doar un paracetamol.E ciudat ca nici n-a progresat (cel putin vizibil) dar nici n-a regresat.Am ramas in acelasi stadiu de usturime in gat si durere de cap/ochi.Ma duc imediat si-mi iau ceva medicamente.
Va pup si mai vorbim mai tarziu.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

'neata !!!

Elutza mersi de aprecieri , tare draguta esti ... si voi sunteti draguti si aratati ca si o familie super happy .

Elvira eu pentru dureri si usturimi in gat iau GO Sept si oropivalone bacitracina sunt ffffffffff bune ... ti le recomanda si iti pot spune ca le-am luat si eu si mi-a trecut tare repede durerea de gat ... sanatate multa si mai vorbim ...

Bianca chiar acuma au plecat inspre HD , le-am transmis drum bun si pupicii de la tine si iti multumesc si ei va doresc numai bine si sanatate multa la toata familia ... poate apar la ziua lui Andreea si atunci o punem toti de un chef ...

Mihaela va asteptam repede , repede la sanius pe meses cu un vin cald si p gura de palinca, asta pt.sotul tau ca banuiesc ca tu nu servesti ... chiar ca nu aveai de ce sa o certi pe Silvia , ca saracuta ea vroia doar sa se joace ... oricum cand treci prin Zalau poate facem o intalnire cu copilasii ...

Va pup ca merg sa-i fac baitza la Paula si apoi ne pregatim de vaccin ... sa ne tineti pumnii ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Vai de mine fetelor , am uitat sa va dau vestea cea mare

PAULA UMBLA SINGURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
sambata a facut primii pasi singurica si de ieri nu o mai pot opri , fuge de-a dreptul nu mai vrea sa mearga la pas , la plimbarica , doar sa fugim prin casa ...

Va dati seama ca suntem ffffffffffffffff incantati si fericiti ...

Va pupi ....

albumele noastre

Mergi la inceput

Cafengiste la apel!!!!!!!!!
Eu is la cafeaua nr 3.Hai Elvira nu ma lasa singura.
Elvira - multa sanatae iti doresc.
Adriana felicitari pt Paula.Pai trebuie sa.Iti tin pumnii pt vaccin.Sper sa nu planga micuta.Sa ne spui cum a reactionat ?
Elutza o cafea????????????????????Pupici la Mihaita.
Mihaela ce faci?
Carmen pe unde esti???????????

Va pup si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Ooooooo Adriana, felicitari. Si vaccin fara plansete.
Bianca, stai lejer mama ca nu te las singura. Uite, tocmai mi-am pregatit a treia pe ziua de azi.
Va las, ma duc sa caut o jucarie, am vazut-o anul trecut si nu mai tin minte unde. Atunci nu i-am dat importanta, dar acum o vreau si-mi sta pe creieri ca n-o gasesc.
Va pup si mai vorbim.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salutare,

adrianafelicitari Paulei, desi pentru tine greul de-abia incepe ... sa aveti vaccin usor ... off si noi trebuie sa mergem, dar inca nu ne-o anuntat

elvirainsanatosire grabnica, ai grija de tine

bianca eu trebuie sa o las moale cu cafelele, pentru ca inca mai alaptez, asa ca doar una pe zi

sa speram ca mai vin

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

salutare cafengiste!!!!!!
Elvira ce jucarie????SI noi vrem!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput