ZALAUUUUUUU ' ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela_s spune:
noi am fost la zapada, mai bine zis la gheata...diana cu patinele si noi pe langa ea. frigutz da' bine! ne-a priit, acu' suntem franti!
va pup, noapte buna!
mama a plecat cu microbuzul.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
carmen_ardelean spune:
Adriana, am incercat la albume, dar ma interesau...fetele in sine, nu ce stiu ele sa gateasca...ca andrei le ia si daca stiu sa faca numai cartofi prajiti...Ajuta-ne ca ...i-am zis de fete si nu m-am putut tine de cuvant...
Bimilit spune:
Mama ce aiurea-mi merge netu.Ma tot scoate din mess si nu pot accesa nimic.Is dacoasa acuma.
Carmen scuze dar asta e cu netu meu.Nu mi-a facut figuri cam de mult si acum isi dain petec.
Elvira 10 cu ai ghicit( vrea 5 seturi diferite).Sa-l vezi cum sta cu catalogul si creionul intns in pat si-si bifeaza ce vrea.Eu trag cu ochiul si-i mai tai din elanul bifatului.Ma aduce la sapa de lemn .Ii trebuie fff multe.Trage o guraca poate te incalzesti.
Mihaela aveti patinoar???????Ce bine de voi.
Adriana chefuiesti?????????
Elutza slutari si pupici Alinei.
Va tuc si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Fetelor ati vazut ce zapada e afara ? Si ce frumos ninge ?
Clar astazi mergem la sanius pe Meses ... cine mai vine ??????????
Poate punem de-o intalnire la sanie ...
Carmen nu ai putut sa accesezi albumele foto ? Dar te-am trecut la fiecare album !!! Mai incearca inca o data si daca tot nu reusesti o sa vad ce pot face ...
Mihaela chiar ca e bine de voi ca aveti patinoar !!! Nici nu stit voi fetelor de cand ma bate Andreea la cap sa ii cumpar patine ca sa fie si ea ca Barbie ( acuma cred ca numai mamicile de fetite poate ca au vazut filmuletele cu Barbie si de acolo are Andreea ideea cu patinatul ... ). Ma bucur ca diana si-a revenit sper sa-i tina D-zeu naravul in continuare ... Silvia cum e , sper ca bine ??!!
Elvira ai grija sa nu ia Alexia de la tine raceala ca nu stiu ce o sa faca taticul ei cu tine !!! Ha ha ha , hi hi hi ... am glumit la faza cu taticul ...
Da' unde te-a prins asa rau ...
Trebuie musai sa-mi fac timp intr-o zi sa urc pana la tine ca sa vad minunatiile care le-ai primit de la q. ce sa-ti zic ... sanatate multa , ceai fierbinte cu lamaie si multa grija pentru cei din jurul tau.
Bianca na si tu acuma ... doar sti ca eu nu am timp niciodata sa ma chefuiesc ca trebuie sa stau sa am grija de fete ... ce sa fac daca m-a facut d-zeu femeie ... nu ??? Da las' ca o sa creasca ale mele fete mari si atunci o sa am cu cine ma mandri ...
Nu veniti azi pe Meses , noi pe la vreo 15-16 o sa mergem un pic ... sa ne dam cu sacul ...
daca ati sti voi ce bestial e sa te dai cu sacul ... Andreea renunta si la sanie si la bob cand aude ca o lasam cu sacul ...
Vad ca Anca nu mai da nici un semn de viata , sper ca sunt OK ...
Duminica placuta tuturor si poate ne vedem sus pe Meses ...
albumele noastre
elutaf spune:
fetelor desi e duminica, tare greu gasesc timp sa intru ... de-abia astept weekend-ul sa fie si al meu acasa, sa pot sa il pasez putin pe Mihaita si sa mai suflu si eu si nu stiu cum se face ca de fiecare data apare cate ceva si trebuie sa plece ... ba probleme de servici, ba comisioane pentru unii-altii ... si eu tot sungura ma trezesc cu mancarea, cu bb si cu curatenia ... dar nu ma mai plang, m-am obisnuit asta e ...
macar de-ar veni odata vara sa putem iesi si noi mai mult afara din
bianca la Mihaita i-a iesit primul dintisor pe la 4 luni, ne-a luat prin surprindere, noi credeam ca inca mai are colici si de aia plange, pana intr-o zi cand l-am simtit pe domnul dinte, sparsese gingiia deja (era lateral de aia nu-l vazusem)
mihaelapacat ca nu ai reusit sa vii la zalau ... nu, nu am terminat rearanjatul, dar sunt pe aproape
mi-ar placea sa vad si eu pozele voastre si ale bb-ilor vostri, iar pe mess eu sunt conectata toata ziua, daca vreti sa pove spuneti-mi si va trimit adresa
fug ca roade caruciorul
pana data viitoare
Mihaiela si Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Elutza scrie-mi pe PM adresa de mail si iti zic dupa cand poti vedea pozele noatre ...
Llegat de chestia cu curatzenia , mancarea si BB cred ca la toate e la fel ... cel putin la noi este exact acelasi lucru ca si la tine .. asa ca stiu prin ce stare treci ...
pupici ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Elutza incearca , cand ai timp , sa intri pe albume si sa-mi spui daca ai putut sau nu sa vezi pozele ...
albumele noastre
mihaela_s spune:
'neatza! iar la amiaza...io am baut cafelutza, acu' merg sa fac papi.
la noi nu este patinoar. la scoala dianei se ocupa cineva-ovi spune ca de pe vremea cand era el copil, mergea acolo la patinoar-si face gheata in curtea scolii. Diana zicea de sapt. trecuta ca incepusera, dar nu era gata. aseara am fost sa vedem, fusese cineva mai devreme si curatase zapada, nu era patinoar, dar era o bucata de curte unde era gheata curatata si destula pentru patinat. nu era nimeni, ca era intuneric deja, dar lumina de la casele din jur si cum era zapada se vedea foarte bine. in curte nu e lumina. oricum ne-am distrat, silvia a inceput sa faca si prostioare, a umplut cu zapada o cizma de-a dianei si radea in hohote , asa ca nici n-am putut sa o certam, am ras si noi. Diana ce-a fost putin suparata cand am plecat, ca desi golisem cizma, s-a udat putin la picior.
ei, io va spun ca va invidiez si in acelasi timp imi e un dor de meses...aici nu e loc de sanius decat pe dig, dar e scurt...vreo 20 de m abia...eh, va doresc distractie placuta la sanius!
deseara mergem in vizita la alina si tudorel-daca va amintiti de postarea ei din "garsoniera" (primul capitol), poate mai intru inainte de nani.
pupici si o duminica placuta va doresc!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
elutaf spune:
adriana am reusit in cele din urma, mai greu a fost pana mi-am dat seama cum trebuie sa ma "log-ez"
fetele tale sunt niste dulci, sa-ti traiasca, sunteti o familie frumoasa
Mihaiela si Mihaita