Copilasi martie-aprilie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ela, imi inchipui ce draguta trebuie sa fie Cristinuca cu nasul inghetat ! Bebele nostru poate la anu, acum ne pregatim sa botezam. Finii nostri ne-au anuntat vestea cea mare !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Cat despre ziua unirii, in drum spre serviciu am vazut steaguri afisate la institutii, iar copiiI vorbeau despre diverse activitati la urmau sa participe. Eu una uitasem, din pacate !
La multi ani , ROMANIA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineata!
Parca e mai cald azi, doar -12 grade , dar cu soare. Deci, desteptareaaaaaa - "Desteapta-te romane....!"
Recunosc ca tare as mai lungi somnul de dimineata, dar fii-mea zici ca are intelegere cu cocosii, sa se scoale in zori.
Nu stiu de ce, de la un timp, se trezeste de cel putin 2 ori pe noapte ca sa ma strige, "maaamiii, vino, mami!" si cica "stai aici, a camela" (adica cu ea in camera). O pandesc cand adoarme bine la loc si fug in pat, insa de multe ori in secunda in care m-am cuibarit bine la locul meu aud iar "maaaaamiiiii" . Asa dor sa ii fie noaptea? Oricum, vad ca si ziua o apuca dragostea si sare pe mine si isi pune manutele in jurul gatului meu si se pisiceste "mami-mami-mami-mami"
Ai vostri cum fac? Ei bine, nu o intreb pe Diana, caci ea stie ca se poate si mai rau
O zi buna tuturor!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata. Ne-am intors si noi luni acasa. Am avut si zapada si soare si putin ger si totul a fost bine. L-am dus pe Alexandru pe partie la Predeal si nu i-a placut cu sania, ci tavaleala pe partie. Avea manusile ca un bulgare de zapada, dar ii placea la nebunie. Se dadea pe fund si se impingea cu picioarele. Vroia si chestie din aceea de plastic cu care se dau cei mari sau un sac de plastic. Scandal am avut cand am plecat de pe partie. Si mai striga si "pitiii", adica partieee.
Chiar ca nu mai e ca inainte cand umpleam paginile repede, dar e bine ca inca ne mai facem putin timp si de DC uneori.
Nedda, spunei de Disneyland. Eu am fost in Franta si acolo erau copii de varsta alor nostri. Chiar m-am dat intr-o chestie mai ciudata (mie mi-a fost putin frica), dar in fata mea era o familie cu 2 copii: unul de vreo 10 ani si unul de vreo 3-4 ani. In alte tari parintii incurajeaza astfel de activitati. Eu nu cred ca l-as fi dat pe Alex acolo. Parintii erau foarte relaxati, copiii cuminti, nu am vazut crize la ei, in schimb stateau in carucior si pe la 5 ani, chestie cu care nu sunt de acord, si nu asa de infofoliti ca la noi. Chiar pe aeroport am vazut cum o mamica isi tinea copilul de 2-3 luni cu capul descoperit pe un frig si un curent foarte mari.
Simo, distractie placuta. Poate aveti si voi nevoie de o minivacanta. Sa vezi ce bine o sa va simtiti.
haideti la o cafea fetelor.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

'Neata, Andreea, bine v-ati intors! Ce ma bucur ca lui Alex i-a placut pe partie - chiar ma gandeam ca noi nu prea am avut ocazia sa o bagam in zapada pe Cristina. Doar putin, cu saniuta, cand a nins dupa Revelion, dar atunci era mai mult inghetata zapada.
Sunt gata de cafea! Dar sa fie fierbinte, ca mi-a cam intrat frigul in oase (deh, batranetea!)

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Va invit la o cafea fierbinte cu poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/album?.dir=/59d3

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

quote:
Originally posted by Ela76

Buna dimineata!
Nu stiu de ce, de la un timp, se trezeste de cel putin 2 ori pe noapte ca sa ma strige, "maaamiii, vino, mami!" si cica "stai aici, a camela" (adica cu ea in camera). O pandesc cand adoarme bine la loc si fug in pat, insa de multe ori in secunda in care m-am cuibarit bine la locul meu aud iar "maaaaamiiiii" .

Da, da, da, cunoastem!
Asa face si fie-mea cand mi-e somnul mai dulce: "mamiiiiii!".
Si cand ajung langa ea, are doua variante:
- "a mami camela, a tati, patutu' mami" (la mami in camera si la tati, in patutul lui mami), sau
- "mami stai aici pe scaun!"
Si in functie de cerintele copilului ma conformez. In primul caz depinde si de taria urletelor copilului pt ca de obicei nu vreau sa o iau la noi in pat...

Si nu sunt singurele porunci pe care le primesc de la domnisoara:
- "Mami! Zapada!" - adica sa ma arunc in pat asa cum face copilul ala din reclama de la nush ce balsam de rufe care a visat noaptea zapada
Si atata imi trebuie sa-i spun ca n-am chef...
- "Mami!". Ma ia de mana, ma duce in camera ei: "Papucii jos a usa! Stai jos fundulet! Joc cu tine!". Si nu mai am ce sa mai comentez...

Si tot asa...

Pupici pufosi la toata lumea!

P.S. Si caldura sa aveti ca mie mi s-a oprit ieri centrala de pe la pranz pana la 11 noaptea

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Am vazut pozele Andreea ! Pare asa de mare si de matur ! Ti-ai lasat parul sa creasca cumva ? Punctul meu slab e memoria....mai ales in perioada aceasta.

Daaaa, am absentat cu motiv, de ieri de pe la ora 15 Daria mea vomita, dar ...des si mult....Am incercat ampicilina suspensie dar o vomita, asa ca azi la ora 1 am facut prima injectie dupa o noapte de cosmar cu vomitat din ora in ora. Mi-a fost foarte frica sa nu se innece cand vomita prin somn asa ca n-am inchis un ochi.
Acum e foarte ...moale, sta in pat si se uita pe poze si imi cere melodii sa asculte.
Ura imi cere de mancare...hranesc copila si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Uraaaa, am si eu juma' de ora libera!
Doamne, ce geruri, eu am zis ca pin' la primavara nu mai ies din casa, sunt taaaare friguroasa, saraca centrala trage din greu sa mentina 23 de grade, merge fara pauza, si ma gindesc la cei care nu au deloc caldura in case si mai au si copii mici...
Sunt in pregatiri pentru botezurile care vin, mai am de facut mii de cumparaturi, caci sunt atit de multe, si marunte, dar ce fac, caci eu am zis ca ies la primavara din casa...

Fetelor ce ma fac, lui Roby i s-a sters total din memorie cuvintul "NU", nu ma mai asculta deloc, nici chiar atunci cind tip la el,degeaba, el isi continua boacana, e drept ca uneori il are ca sef de trib pe Catalin, dar oare cum sa fac sa-si revina?Ultima oara a varsat tot samponul lor in cada, a prins usa deschisa la baie.Si are o pasiune pentru creme,tuburi,sampoane,parfumuri, le desface pe toate ,le miroase, uneori le varsa...demachiantul meu e preferatul!Dar asta e, nu ma enervez,stau calma, asa de calma ca sotul meu zice ca-s nebuna si-mi zice:n-ai nevoie de demachiant, ca l-a varsat fi'tu pe tot...(nu-mi merg emiticoanele,ca-s pune citeva).Asta e...ca-n rest e un dulce, s-a facut mai dulce ca de obicei, e vesel tot timpul si ffff.sociabil(oare cu cine o semana)? Acuma ca tot am inceput sa-l pirasc,...sa continui:inca bea lapte noaptea,2 sticle pe la 3 si 7 dimineata)si tare as vrea sa rarim cu o sticla ca-s tare obosita uneori...of,da' las ca ,creste el,mincal-ar mama sa-l manince de frumos.na.ca iar n-am emoticon. Si altceva:dimineata nu maninca decit cereale,de tot felul:integrale, pt. copii,din acelea naturale fara zahar,si atit, nu mai maninca nimic altceva, da' asta e,sper sa-si revina copilu' mami.M-as mai gindi ce boacane mai face el,dar va mai spun si miine...
Catalin, scoala si iar scoala,teme si iar teme, desene si desene,of, asteptam impreuna vacanta...

Am citit despre Daria bolnavioara, sper ca a papat si e bine pina la urma, dar ce s-a intimplat?Of, ce mila imi e de ei cind sunt bolnaviori..
Simona, deci de Paste se intrevede o minivacanta in doi ca niste indragostiti.Profita mama, ca nu se stie cind veti mai fi asa singuri,singurei.
Ela, a fost Base la Focsani ieri, a innebunit lumea,s-a calcat in picioare sa-l vada pe prese.Are multi fani la Focsani.
De cind doarme Cristina singurica in camera?

Clau, nici un semn de la Rayu?
Daniela, imi plac planurile tale de vacanta,of ce frumos e sa calatoresti, si tin minte voi ati luat-o pe Lara pe avion de cind era foarte mica.Va admir pentru ca va plimbati atit de mult.Mmmm,te invidiez,na.

Gata, ora de net, va pup dulce pina data viitoare.Sa vina primavaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
CUSCRA, hai ,ti-ai pus netu????

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Andreea, bine ai revenit! Sa stii ca si eu ma uitam lung cand vedeam bebelusi cu capul descoperit in plina iarna. Acum, dupa ce am devenit mamica, nu ma mai mir. Sa iti zic ca Lara NU vrea caciula pe cap nici daca ii pica urechile de frig?:) Gluga de la jacheta e tot ce pot sa o conving sa accepte.
Mereu se plange de etichetele de la hainute care-i ajung pe piele, ca o zgarie, asa ca trebuie sa le tai pe toate. Isi alege singura hainutele pe care vrea sa le imbrace si numai dupa 15 minute de rugaminti si explicatii accepta s-o imbrac cu ce vreau eu.
Nu vrea sa-i fac codite sau sa-i prind parul in nici-un fel. Smulge tot!:) Si as putea continua si cu altele. :))
Cat despre Disney, am zis ca copilasii nostri sunt inca prea mici pentru toate distractiile de acolo. Acum, cand vom merge, le vom incerca cu Lara pe cele care corespund varstei ei si care, de regula, nu sunt periculoase. Pot fi carusele care merg cu viteza mica, plimbari cu barcute, trenulete etc. Mai tarziu sigur imi va spune ea ce vrea sa faca...

Simo, bravo pentru hotarare! Va fi frumos, ai sa vezi.

Kata, nu mai avem indoieli ca Robi e un strengar. :) Cat despre calatoriile noastre, asa e, prima data am zburat in 3 cand Lara avea o luna si jumatate (ca sa nu mai numar si calatoriile facute cand eram gravida). Zic eu ca un mare noroc pe care il avem si care ne permite sa facem aceste calatorii este acela ca Lara este un copil sanatos tun si usor adaptabil la schimbarile de mediu. Doarme la fel de bine intr-un pat de hotel ca in propriul pat, mananca mai bine la restaurant decat acasa, asa ca... :)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput