Copilasi martie-aprilie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
LauraFlo spune:
Am intrat pe albumul bebelusilor nostri si am vazut niste poze frumoaseeeeee !
Veve tu pui poze da' nu ne anunti si pe noi ? Ce mai faceti ? Ceva pantofiori ? O ruleta , un pocher ?
Nedda , ca de obicei plimbareti ! Si la noi e la fel: mami traduce, dar uneori vorbeste atat de repede ca nici unul dintre noi nu intelege. Partea cea mai interesanta e ca daca o pui sa repete un cuvant il spune aproape perfect, dar daca vorbeste " liber " spune cum vrea ea. 

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
Ela76 spune:
Buna dimineata!
Daniela -
si bine ai revenit pe la noi! Si eu patesc la fel cu calculatorul, nu il pot tine deschis cand e prin preajma, altfel trebuie sa o las sa bata in taste, sa ii caut pe internet poze cu pisici, catei si bebelusi. Cu mancarea, multumesc lui Dumnezeu, am scapat de cand cu gradinita, dar nu cred ca voi uita usor cat chin a fost pana la 1 an si jumatate. Deci te inteleg perfect si Lara pare oricum ca mananca mai mult decat obisnuia Cristina inainte.
Se pare ca are intr-adevar efect faptul ca ii vede pe ceilalti copii mancand. Avem niste prieteni care au 2 baieti gemeni care intotdeauna au mancat foarte bine, din cauza ca s-au luat mereu unul dupa celalalt. Din pacate, se pare ca la Simo nu functioneaza chiar la fel! ![]()
Ce frumos de voi ca va plimbati atat de mult! Salutari Vienei din partea noastra
Poti sa iei in considerare si Bratislava ca aeroport spre Viena, caci de acolo ajungeti intr-o ora la Viena, chiar exista un fel de shuttle-bus pentru asa ceva (sper ca am scris corect), daca nu, sunt trenuri rapide.
Mult succes in cautari! Poate ne vedem in Romania in martie.
Disney World, hmmm, poate atunci o sa ne arati si ceva poze ![]()
Anca - of, ce aiurea cu daycare-ul asta la voi. Zici ca e singura aproape de tine. Noi avem 2,5 km pana la gradinita. Eu o duc cu masina, dar avem si troleibuze care ne lasa exact in capatul stradutei cu gradinita.
Nici eu nu sunt multumita de cate fructe mananca fii-mea. La gradinita nu am vazut sa le dea, iar acasa mai mananca in unele zile o portocala, alteori o jumatate de mar sau 3/4 de banana, dar asta mai rar, ca nu se omoara si doar cand o "santajez" eu.
Sa va spun ca aseara am fost in vizita la prietenul nostru, Andi, baietelul Roxanei (multe o stiti). Este un frumos si jumatate, mor de dragul lui, pacat ca era seara si nu am putut sta mai mult. Si Cristina a fost fascinata de cate jucarii avea el, mai ales de bicicleta/tricicleta
O sa descarc si o sa pun vreo 2 poze, insa fii-mea era tot cu spatele sau cu nasul in jos, pe cand Andi stia exact ca i se face poza si statea frumos, fotomodel.
Simo - cum e la scoala? Studenti ascultatori? ![]()
Laura - ati gasit lup de jucarie? Chiar, oare exista capra, iezi si lup de jucarie, asa cum Alba ca Zapada, pitici, Donald si Micky gasim peste tot?
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Am gasit Ela in Metro, lup sub forma de rucsac . E foarte haios. Daria ii baga in burta cate o jucarie de plus si spune ca a mancat-o lupu. Poate fac rost de un aparat si ii fac poze.

Nedda spune:
Dragele mele, stiu ca sunt in urma cu pozele!! Si nici acum n-am reusit sa le "descalcesc". Poate dupa ce venim din Florida. Stiu deja ca nu ma mai credeti -- de ce ma duce gandul acum la povestioara pe care i-o citesc Larei in care baietelul cu oile striga "lupul la oi!" si oamenii din sat veneau sa-l ajute si el isi radea in barba ca i-a pacalit?
Sa-mi fie rusine ca tot am promis sa pun poze si n-am mai facut-o.
Ela, multumesc de sugestie. La Bratislava nu ma gandisem deloc. Sa vedem ce gasesc. De Viena chiar aveam de gand sa te intreb: ce ti s-a parut cel mai frumos acum? Eu am mai fost in '99 si cam stiu orasul dar ma gandeam ca s-au schimbat multe intre timp. Nu ma refer la obiectivele turistice (castele, Prater etc. ) fiindca ma gandesc ca astea sunt aceleasi. Dar, de exemplu, poate imi zici pe unde ati mancat? A fost vreun restaurant care te-a impresionat? Sau imi aduc aminte ca erau acele cafenele unde serveau o cafea exceptionala...mai au asa ceva?
Sa stii ca inclin din ce in ce mai mult spre hotararea de a sta cu Lara in Romania macar cateva saptamani, ba chiar am prinde si Pastele care mi se pare ca anul acesta e pe 23 aprilie. Oare asta e data?
Si sigur-sigur ne intalnim. Inainte sa plecam de aici o iti trimit email, sa schimbam numerele de telefon si ne vedem. (Poate chiar am putea organiza si o intalnire in grup mare, sa sarbatorim zilele de nastere ale copilasilor nostri, cum ati facut voi anul trecut.)
Transmite salutarile noastre Roxanei. De ce nu mai vine pe-aici? Parca se inscrisese iar dar n-a postat prea mult.
Apropo de modul in care mananca copiii nostri, si eu sper din suflet ca dupa ce va merge Lara la gradi, va face precum Cristina: se va lua dupa alti copilasi si va manca ceva!:) Dar daca e sa-l mosteneasca pe sotu-meu care e si el un mofturos, n-am nici-o speranta. :)
Alona, sper sa o accepte pe Thea la gradinita unde vrei sa fie. Distanta de casa e un criteriu important, daca poti alege dupa acesta. De preturi nu mai zic nimic. Si pe aici sunt foarte mari. Noi vom plati in jur de $1000/luna pentru Lara, la program normal.
Laura, e interesant ce spui despre cum vorbeste Daria. Lara nu vorbeste repede dar cuvintele le stalceste bine. :) Insa, stie ce vrea si stie sa se faca inteleasa. Ma face sa rad cand o aud cum repeta un cuvant de 5-6 ori, pana pricep ce vrea sa zica. Si cand repet si eu cuvantul respectiv, zice si ea aproband: "aaaaaa", care vrea sa insemne "aaaa, te-ai prins, in sfarsit!" :)
Simo, succes la scoala! Sper sa mai ai totusi timp sa ne povestesti ce fac frumosii tai.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
Buna iubitelor. Eu am fost dimineata la munca, apoi la mama sa recuperez copila si apoi am pregatit ceva rapid de mancare , acum ii asteptam pe fini la o canasta ...pana in zori sper eu.
Daca ne lasa copila....Acum savureaza " Bunica bate toba "
Voi cum va petreceti week endul ?

Mickyyy spune:
Seara buna si de la noi.
Azi am zis ca intai citesc si abia apoi postez....numai ca nici de citit n-am apucat, ca mi s-au trezit fetele, si nici sa postez nu mai reusesc
.
Asa ca semnam pe fuga condicuta sa nu ne dati disparuti si fugim la ale noastre.
poate apar mai spre seara....deocamdaata ma stradui sa pun niste poze in album la daria, unele's de mai bine de 2 luni (de la botez), altele's de saptamana asta.....da' nu stiu daca o sa reusesc, cu daria-n brate si malina calare pe mien....oricum am pus vreo 3-4 pana acum.....ca sa va mai aduceti aminte si de noi!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
SimoV spune:
Daniela, ma bucur ca ai mai scris si tu. Pupam Lara cuminte si mofturoasa. Nu ma bucur deloc ca mai sunt ca noi... dar m-am mai linistit...
(chiar cu 2-3 zile inainte sa scrii ma certam cu tata: el zicea ca eu nu sunt normala ca ma ingrijorez asa pt. ca Mia nu mananca - aveam si eu o zi mai proasta, fara rabdare, etc. - iar eu ii spuneam ca nu mai exista asa copil mofturos ca Mia... si uite ca mai exista...)
Sper ca vei gasi bilete bune pt. drumurile voastre. (da, asa e, Pastile pica pe 23 Aprilie anul asta, si eu am cautat in calendar ortodox, ca si noi dam o fuga pana in Frankfurt in Aprilie (dar numai eu cu sotul - el merge pt. servici 3 zile si ma bag si eu pe langa el, n-are rost sa luam copiii pt. 3 zile, biumaceala curata atata zbor, fus orar, e prea putin timp). In FL cand plecati? Si noi vrem sa mergem undeva la caldura cu astia mici, si nu stim unde. Oare sunt prea mici pt. Disney? Oare le-ar place? Tu ce zici?
Ela, deocamdata, la primul curs - studenti ascultatori. Sa vedem...
Anca, si aici sunt preturi f. mari la crese/ gradinite. Ce sa facem... asta e...si la crese bune e si aici lista de asteptare.
Micky - vazut pozele - fete mari si frumoase! Ce mult a crescut Daria!! Fantastic! Uitasem cat de repede se chimbala varsta aia... (mi s-a facut iar dor de un bebe mic...)
Laura, distractie placuta cu prietenii.
Weekend placut la toata lumea.
Nedda spune:
Simo, chiar asa, pentru 3 zile n-are rost sa luati copiii. Distanta e prea mare, fus orar de schimbat...numai zapaceala.
Noi plecam in Florida pe 31 ianuarie si stam pana in 5 februarie. O sa avem numai o zi sau doua pentru Disney. E foarte putin dar destul cat sa obosim bine. Cat despre copii, cred ca ai nostri sunt inca prea mici pentru a savura toate distractiile din parcuri. Eu am fost la Disney World acum vreo 3 ani si stiu ca au si distractii pentru copilasi de varsta alor nostri, dar sunt putine. Mai sunt si diversele spectacole cu personajele lui Disney care pot fi interesante pentru ei si poate o mai fi si altceva mai nou acum. Desigur ca noi n-o sa ne bagam la roller-coaster-e si alte chestii ca astea dar sigur vom incerca tot ce este permis pentru varsta (si inaltimea :) Larei. Stiu ca mai toate "nebuniile" periculoase de pe-acolo au limita de inaltime, greutate etc. ceea ce exclude din start copilasii mici. Dar vor fi si destule chestii interesante si pentru Lara.
Iti povestesc dupa ce ne intoarcem cat de interesant/obositor a fost pentru Lara ca sa vezi daca ii duceti si voi pe Mia si pe Lucas.
Laura, apropo de cum petrecem weekendul, la noi e relativ liniste. Azi, sambata, mergem la playgroup si maine stam acasa si ne bucuram de prezenta sotului meu. Cand il prinde, il "exploateaza" Lara sa-i ajunga pentru o saptamana. :) Si, in jocurile lor, el e mai copil decat ea dar Lara e atat de fericita cu el iar eu ma topesc de dragul lor. :)
Nedda spune:
Micky, incredibil!! Ce seamana fetele tale una cu alta!:) Sa-ti traiasca minunile!
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Simona si mie imi e dor de un bebe mic , poate si pt ca anul acesta va apare un bebelus in grupul nostru....Ne-am uitat ieri pe calendarul chinezesc ca sa determinam sexul unui eventual bebe conceput de mine anul acesta ...si ar fi baiat in majoritatea cazurilor... Ii sclipeau ochiii sotului.... Dar e cam devreme zic eu, iar el spune ca nu ar vrea deloc ....Important e sa vreau eu, nu ?![]()
Nedda eu nu am avut nicioadata curaj sa ma "dau " in chestii care se invart, se zbuciuma....Cred ca nici Daria nu va avea placerea sa le cunoasca...
Mickkky vazut pozele cu fetele tale cucuiete . Superbe, iar voi aveti un aer atat de relaxat ! Malina e atat de naturala !