bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Am pus poze cu tortul nemtesc la "Bunatati", de data asta si sectiune, si -pt. cine are timp- niscai poze noi la "Diverse".

poze

Shobo,merci de urare, daca nu gasesti reteta sa-mi zici.

Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, unde e link-ul?

Daca tot iti plac dulciurile Nataliei, cand ai timp incearca si " Lady's fingers". E o nebunie, dupa mine cea mai buna.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Gata. Il uitasem... grabita sa ma-ntorc la bucatarie...
Crinuta, as incerca si eu Lady`s fingers la motz, insa mi-e frica, pare mai greoi, poate-mi acorzi tu asistenta...

Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Wow, arata de vis, toate.
Pl cand ai timp da-mi si mie retetele de la torturile de ciocolata, nu de alta, dar sotul meu e innebunit dupa ciocolata si ar vrea numai torturi de ciocolata. Eu sunt fan frisca, de aia poate imi si place prajitura " Fingers".

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Erica, cu placere.
Degetele sunt usor de facut, partea cu smantana mi se pare cam grea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci fetele pt info privind fimoza. Acum m-am mai linistit: am argumente si pt mama mea.

Mama Erica ce pofta mi-ai facut de dulce! Ce bine arata dulciurile! Si eu am facut niste salate de Sf Ion dupa retetele Nataliei. Ziceam ca pun pozele pe web, dar n-am avut timp. Prajiturelele Rodica sunt cumva crocante? Vreau si eu o reteta de biscuiti dar care sa nu iasa crocanti ca sa-i poata papa si Matei... Cum ai facut pisicuta de pe tortul de Revelion?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Hello. Din ceea ce citesc vad ca am cele mai sanatoase obiceiuri culinare de pe aici. Bataie bataie la fundulet. Cum vine asta prima masa a zilei la prinz ?

In alta ordine de idei, Crinuta, ideal este ca o singura persoana sa vorbeasca o singura limba cu copilul pentru ca acesta sa poata inteleaga ca ceea ce aude sunt limbi diferite. Daca nu este posibil, atunci sa-i vorbesti copilului numai intr-o singura limba atunci cind esti singura cu el sau cind i te adresez copilului. Oricum, copiii care aud mai multe limb vorbesc in general mai tirziu. Sotzul meu are un colegde serviciu a carui fetita a vorbit la sase ani, dar tatal vorbea germana, mama italiana, bona era englezoaica, iar aici se vorbeste mai mult sau mai putin franceza. Copila este perfect normala, iar cind a vorbit, a vorbit patru limbi perfect. Chiar am citit si-ntr-o carte un caz asemanator, autorul zicind ca de obicei cazurile de multilingvism se petrec cu bine, dar la unii copii se pot incurca circuitele, insa se descurca ele.
Despre tv, chiar am avut o eleva la engleza care invatase limba f bine uitindu-se la desene animate.

Lavinia, astept cu nerabdare pozele. Nu, Hana nu merge inca la cresa, dupa-amiezele mergem intr-un loc care se cheama casa verde, e un spatiu de joaca gindit de psihologi, pediatri etc pentru copiii intre 0 si 4 ani. Ideea este ca ei pot fi de unii singuri, jucindu-se cu alti copii si deci gustind mult rivnita independenta, dar atunci cind li se face frica si o vreau pe mama, ea este acolo. Inainte mergeam in fiecare zi, acum ajung o data la doua trei zile, e cam plin de mamici perfecte acolo, plus ca Hana este foarte neastimparata si se bate cu baietii pe jucarii, musca, impinge, e o baietoasa si jumatate, scoate untul din noi, din mine in mod special. In rest, astept chiar sa se elibereze un loc pe la vreo cresa pentru ca in momentul asta e cam complicat, eu m-am decis sa ma duc la birou de la sapte dimineata, pentru ca pina la 9 demoillsela mea doarme si mai cistig niste vreme cu ea atunci cind nu doarme (desi asta inseamna ca trebuie sa ma scol pe la 5-5 jumate, dar deh !), in fine am pe cineva de la 7 fara un sfert la noua si un sfert , apoi soacra sau prietena, parca-mi vine sa demisionez, parca nu, ca-mi place ceea ce fac si ma simt si mai bine de cind am o sursa proprie de bani si stiu ca sunt independenta. Grea viata asta.
Nu stiu ce tot ai cu doctorul ala, sa stii ca spre deosebire de Ro, unde medicii se grabesc sa recomande imediat medicamente tari si unde farmaciile vind orice i se nazare oricui sa cumpere de la antibiotice la medicamente grele, si aici ai fi avut aceleasi sfaturi, chiar erau aceleasi, ceai de marar pt regurgitat, probiotice, caci de aceea imi si amintesc, si daca nu trece cu metode mai nenocive (dar de obicei dau rezultate), altceva.
Dar nu e cazul sa o duci pe Nati la doctor pentru ca nu merge in patru labe. Fii serioasa. Va pupam. Nu stiu cind vin in Romania. Cind va fi un pic mai cald.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Miha, dar nu are nici un fel de papa bun preferat ? Trebuie sa existe o solutie…Fetitza mea nu a mincat decit atunci cind mincarea a venit din farfuria mea (vorba vine, pentru ca eu am gasit una cu doua compartiemnte si eu mancam dintr-o parte, iar domnisoreasa din cealalta), air acum nu maninca decit impreuna cu cineva.

In rest, sorry pt mesajele kilometrice si cu greseli de tastare.

Mergi la inceput

Merci Coraly pentru dieta. Suna interesant.

E clar ca seara nu mai trebuie mancat decat f usor si pe mine ma apuca foamea exact seara.
Ziua nu mananac mai nimic si ma apuca seara mancatul

Magga, merci mult. Mie nu-mi e greu sa vb cu el doar in romana. Cred ca asa voi face.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Prajitura cu branzica a iesit super, Vlad a devorat 2 patratele, si eu 2, dupa care am descarcat de pe forum regimul monti! Maine il scot la imprimanta si ma apuc de citit si o sa-l tin si eu! Asa imi propun!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput