bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Adita ,Alexia este o fetita supla ,tine la siluiete ei de pe acuma.Deci pe 25 ian.face un anisor si are doar 8200g si 74 cm.Este mofturoasa si mananca f.putin,nu are pofta de mancare,am sa merg sa-i fac coproparazitologic,mi-e teama sa nu aiba giardia.Daca copii vostri au ce simptome au?

Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da si eu intentionez sa ma apuc de o cura (eu slabesc ff bine cu Monti dar mai dur putin asa). dar asta numai cind plec si la birou, adica acolo imi planific ff bine ce maninc si nu am timp sa maninc toate prostiile cum fac de cind sint ac. . si totusi am obs ca am mai slabit chiar si la cintar de cind nu mai alaptez asa mult. si mai sper sama ajute bine bine si intarcarea, adica scaderea nivelului prolactinei, asa cum am tot citit, chiar si la 6 luni dupa intarcare.

Succes la dieta!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Pai este un regim de tip cronologic. Adica se bazeaza pe procesele chimice din corp, ia in considerare alimentele care determina producerea de insulina, eliberarea de insulina avand legatura cu depozitarea grasimilor.

De la 6 la 12 dimineata se poate manca orice, inclusiv produse din fain alba si dulciuri (sau orice contine zahar)

De la 12 la 15 orice inafara de produse din faina alba (inclusiv rantasuri) si zahar

De la 15 la 6 dim orice inafara de zahar, faina alba, cartofi, prajeli de tip pane, orez, malai, branzeturi grase, maioneze, fructe cu nivel ridicat de zahar (banane, portocale, fructe uscate, struguri). Puteti substitui painea cu rondele expandate de orez sau grau dupa ora 3. Carne, oua, orice, chiar daca le prajiti putin intr-o lingura de ulei in tava de teflon.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Fetelor, va multumesc mult pt urarile frumoase.

Desi nu facem chef astazi, ci la sf. lunii cand luam si motzul, am facut un tort nemtesc cu branza si fructe (Natalia sa traiasca!), in rest mai fac un gratarel cu salata, sa pape tot familionul si sa nu-i cada greu o ciorbitza (dar asta nu se pune) si cam atat. Si cu toate astea, la ora asta bucataria mea e cu curu`n sus ...

Si apropos de bucatarie, Crinuta spuneai undeva (ca eu cu cititul sunt la zi, cu postatul e mai greu) de cornetele pt ornat torturi ca-s greu de folosit si tot zic ca-ti spun (dar, na ca-ti zic acum cand vrei sa te-apuci de Monti)... vezi ca trebuie sa aibe la Wilton cornete speciale din plastic (eu am primit unele, plus varfuri pe care le schimbi dupa cum vrea muschiu` tau), alea sunt mai usor de manuit...

Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

La multi ani!
MARA THEODORA (Megg)
IULIA MARIA (Shinutza)
ALEXANDRA-BEATRICE (Ilucae)
IOANA-ELEONORA (simonadinca)
SABINA IOANA(crisflo)
NECTARIE IOAN (Adita)
IOANA CLARA (Alina Gabriela)
RARES DANIEL (o prietena)
STEFAN (aurelursu)
LUCIA MIHAELA IOANA (alina13)
ANDREEA OANA (Leta)
OANA (dorac)
ANDREI STEFAN (amary19)
TUDOR (tomasa)
SEBASTIEN STEFAN (oana cretu)
MARIA THEODORA (cocolino)
RUXANDRA MARIA (V.Erica)
IOANA MARIA (Anuc)

Noi suntem bine, mergem prin toata casa ca Voda prin loboda. Zicem "uite!" si "apa". Am mancat paine cu unt azi la micul dejun.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Erica, sa-ti traiasca fata! zi-mi si mie te rog reteta aceea de tort nemtesc unde o gasesc? eu string citeva, 2-3, sa ma hotarasc de care fac de ziua lui Codrin? ce e Wilton? un lant de supermarketuri cumva? multumesc ff mult!

crinuta, examenul de pampers e trecut in proportie de 75%, restul mai da iar examen, adica deocamdata: mai ramin inca cute usoare de la pampers la spatele lui C (adica tb sa mai lucreze la intinsul lui bine), uita sa inchida cutia de servetele si se usuca alea dc nu o inchizi si cam asta.
eeee, dar e inca inceputul, avind in vedere ca stau cu ea pina la 1 martie, cred ca va fi profi apoi .

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI BUCURII COPILASILOR CARE ASTAZI FAC UN ANISOR!

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Shobo, vezi ca e la "la bucatarie", Retetele Nataliei, pe prima pagina, nu pot sa-ti dau link-ul ca merge cam greu netul, dar le gasesti sigur. Hai ca incerc sa pun si niste poze sa vedeti cum mi-a iesit... rabdare...

La multi ani si din partea noastra sarbatoritilor zilei:

- Sebastien Stefan
- Maria Teodora
- Ioana Maria

Sa cresteti mari si sanatosi si sa le aduceti parintilor numai bucurii !!

Be happy!
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, si eu am varfuri si un cornet de la Wilton. E intr-adevar liderul mondial in orice tine de cofetarie.

Poze cu tortul Nataliei de branza ai?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am pus sa fac o praji cu branzica de vaci si stafide sa-i dau lui Vladut! Mmmm....e in cuptor!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput