Pana acum primeam banii de la angajator si nu ma durea capul. Acum cica vin prin posta si asta ma ingrijoreaza pentru ca eu nu am primit nici macar alocatia de stat timp de un an si 2 luni, pe motiv ca in primele 3 luni nu m-au gasit acasa si au incetat efectuarea platilor. Nu stiu cum functioneaza sistemul acesta de plati prin posta, dar povestea cum ca nu m-au gasit acasa 3 luni "pute"
. In plus cred ca nu era foarte greu sa lase un aviz sau ceva in posta sa stiu macar ca m-au cautat. In fine....
Ideea e ca nu imi convine sa primesc banii prin posta, in conditiile in care nu exista o data precisa la care sa ma astept sa-mi bata posta la usa. Intrebare, intrebatoare: stie careva dintre voi daca putem primii banii pe carduri? Am vazut ca Anexa 1 (cererea) prevede si posibilitatea trecerii unui cont personal, dar la tv la stiri am auzit vorbindu-se doar de posta. Voi ce stiti?
eu cand am completat cererea am ales optziunea de a-mi fi viratzi bani in cont,in continuare
anca &
alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
Aveti idee care sunt bancile agreate ?
Adica la ce bani ne da statul, sa mai platim si comision, nu merita.
Multumesc,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
daca sotul are cont si card pot opta pentru al lui ca sa nu mai umblu sa deschid?problema e ca el e titularul contului
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004