Christel ti-am trimis un PM
Eu inca mai astept sa vad cum rezolva problema fetele de acasa, vad ca inca e neclar ce avem de facut.
Si da, eu sunt convinsa ca orice doleanta ai pe la primarie iese mai intai o mana de dupa ghiseul ala care zice BULETINUL!!!! Deci cam trebuie sa te duci personal, sau parca si tatal semnatar al adeverintei cu pricina poate sa mearga. Dar ce te faci cand nu e nici unul disponibil??
Fetelor la mine se pare ca s-a rezolvat
A fost mama azi si a depus anexa 1 pentru mine (acolo de unde am luat si cei 1.8mil prima de nastere).Doar atit, nimic altceva. S-a rugat de tipa de la ghiseu sa-i primeasca formularul, a zis ca-s bolnava si nu pot personal, de-astea…A mers, fara nici o atentie (Buc- sector1). Doar ca lunar trebuie sa duca tot acolo o adev de la firma cum ca intre timp nu m-am angajat – insa la asta nu-i bai, ca nu mai cer sa se depuna personal
Pe de alta parte societatea la care-s angajata a facut un dosar, tot mama a semnat niste declaratii in numele meu – si asta urmeaza sa-l depuna in Amzei…In CIC sintem doar doua fete de la firma – si ambele plecate din tara, asa ca cei de la firma ziceau ca incearca sa depuna chiar ei anexa1 in numele nostru (dar acum ca a depus mama nu mai e cazul
Mult succes - si inainte de a va complica sa faceti procura, incercati totusi sa trimiteti pe cineva sa o depuna in locul vostru, ca poate aveti si voi noroc de functionare amabile...
Anneoprea, pai asta e o veste buna; asa am mai citit si eu ca alta mamica il trimisese pe socru-sau si la fel i-a primit cererea. O sa incerc si eu sa trimit pe cineva, sa vedem ce bafta am.
Mama ta ce a depus? Tot dosarul(cu copii dupa bi, certificat,etc)si anexa1?