E normal -matrimoniale ?!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Draga Elise, dragele mele,

Va voi spune ceva ce mie mi s-a parut tare socant atunci cand am fost pusa in fata situatiei. Dupa o relatie lunga, serioasa, m-am trezit singura. Cum si de ce, conteaza mai putin. DAR.... timp de un an de zile, cat am fost singura, sotii prietenelor mele bune (chiar si cu copii), amicii mai mult sau mai putin apropiati, colegii... mi-au facut avansuri la greu. Oameni insurati, de altfel, cu obligatii, pe care sotiile ii considerau (si inca ii mai considera) soti model.
Invitatii la restaurant, flori, asteptat cu masina in fata blocului pana coboram sa plec la serviciu.
Evident, scopul lor era sa se simta putin bine, fara stirea nevestelor/prietenelor.
Despre mine va pot spune ca nu sunt o frumusete (deci nu erau cazuti in cap dupa mine) si ca am niste standarde morale f solide. De aceea nici nu am dat curs vreunei invitatii.
DAR ... am pastrat mailurile pe care mi le-au trimis unii dintre ei. Si mesajele din telefon. Cateodata sunt tentata sa le trimit sotiilor/prietenelor lor, sa vada si ele ce au la usa. Sa vada cat este de precara siguranta pe care barbatii lor le-o asigura.

In fine.... asta am vrut sa spun. Nu bagati niciodata mana in foc pt un barbat si sa nu va mire niciodata daca va tradeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Elise
De la cine, sau cum sa aflu?!

Nu se poate chiar sa nu ii mai dai de urma pe site-uri de specialitate. Chiar daca nu mai ai history in IE, trebuie sa le poti reidentifica intr-un fel. Pune-te in locul unei tipe care l-ar cauta si da de el. Vezi data mesajelor, data profilului etc. Eu asta as incerca in primul rand.

Ar mai fi o alternativa daca ai vreun prieten/prietena de incredere care ar putea discuta direct cu el si caruia sa stii ca ii spune adevarul, si care sa incerce sa il atraga intr-o discutie. Nu stiu cum e la voi in grup, dar la noi in gasca in general aventurile astea "se afla" si totdeauna ajung si la urechile celor implicati.

Mai ai si posibilitatea cu detectivul, dar nu cred ca poate sa afle si ce s-a intamplat in trecut. Poti cel mult sa afli daca el acum regreta cu adevarat ca v-ati despartit sau nu. Dar cred ca totusi este o solutie cam extrema si plus ca nu stiu de unde ai putea sa iei pe cineva specializat.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by libelula

Cateodata sunt tentata sa le trimit sotiilor/prietenelor lor, sa vada si ele ce au la usa. Sa vada cat este de precara siguranta pe care barbatii lor le-o asigura.

Si, de ce nu o faci?
Eu, una, as aprecia sa imi deschida cineva ochii.
Chiar daca as fi oarecum suspicioasa in prima faza... "vreau fapte", ca sa il citez pe barbatu-meu.

Probabil, pusi in fata dovezilor, s-ar justifica tot ca el: citez din mesaju' suav de acu' 2 minute: "iarta-ma ca am facut o greseala nevinovata, fara a urmari ceva anume"

Hai, chiar ma scoate din sarite cu nevinovatia asta a lui!!!
Adica n-a urmarit ceva anume.... s-a conversat si s-a intilnit cu cine a apucat...nu ca ar fi avut vreo preferintza.... "ceva anume".

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liutz spune:

Sa va spun si povestea mea...
Am 26 de ani. Suntem impreuna de 5 ani. De 4 locuim impreuna. A fost prima mea relatie cu adevarat serioasa...
Am descoperit DC-ul prin vara cand in sfarsit ne-am hotarat sa ne casatorim, in 2006. S-ar putea sa nu fiu coerenta, dar sa stiti ca sufelul meu plange... De cand suntem impreuna incet, incet toate prieteniile mele s-au destramat. Poate pentru ca "el" devenise cel mai important pentru mine; si nu mai aveam nevoie de alti prieteni. Pana si de familie m-am indepartat...
Acum sa fiu la subiect... tradare, inselare...
Cam de un an de zile l-am observat ca intra pe acelasi site de "matrimoniale". Am avut destul de multe discutii pe tema asta. Totul era pentru el "un mod de distractie", de a "rade de alte persoane". Pentru a-l face sa nu mai intre pe cel site mi-am facut si eu cont si pe moment l-am facut sa renunte la el. Mdaaa. Sa renunte sa mai intre in fata mea, ca treptat-treptat am devenit hacker - dupa cum spuea el - si l-am tot prins cu minciunile. Binenteles ca am facut crize dar n-am crezut nicodata ca se va ajunge la tradare, dar tradare cu adevarat si confirmata.
Acum exact 2 luni s-a intamplat ceea ce acum cred ca era ineviatbil. M-a inselat si fizic, nu numai moral. A fost pentru prima data cand a lipsit o noapte de acasa, dupa ce in seara respectiva ne certasem tocmai pe tema neincrederii si minciunilor pe care le tot descoperam. Am stat toata noaptea treaza rugandu-ma (in prostia mea) sa nu fi patit nimik si sunandu-l din jum-jum de ora. Normal ca nu a raspuns. Am asteptat cu sufletul la gura sa se faca dimineata sa pot suna "prietenii", cu care dupa spusele lui fusese in bar cu o seara inainte, sperand ca e cu ei. In dimineata aceea am descoperit ca m-a mintit si ca nu fusese cu nici unul, in niciun bar in nici o seara. Atunci totul era clar...Mi-am facut bagajele si l-am asteptat sa vina (pentru cei 5 ani). A venit pe la 10 dimineata si vazand ca plec, a inceput sa planga si sa-si ceara iertare. Sigur stiti unde a fost. Sa faca sexx .Sunt o lasa, am ajuns sa nu mai am pic de respect pentru mine. Normal ca l-am acceptat, ca doar am zis ca sunt o lasa si o fricoasa, ... si acum cred ca devin o distrusa atat fizic cat mai ales psihic. In dimineata respectiva mi-a dat "toate" conturile si parolele sa pot citi si sa le sterg. Ea un nou inceput... Toate... Acum cateva saptamani am descoperit ca de fapt el se mai loga pe calculatorul de acasa cu un alt user. I-am aratat si mi-a jurat ca nu stie despre ce e vorba. Si ce e mai dureros l-am crezut. Am sters folderul tocmai pt a vedea daca se creeaza altul si cand. Normal ca s-a creat altul sambata si ieri am descoperit. Iar m-a mintit. Probabil sunt prea multe de zis si deja nu ma mai poate urmari nimeni. Problema este ca azi-noapte am jurat ca azi o sa-mi fac bagajele si o sa plec. Dar dimineata cand am pelcat la serviciu deja nu mai simteam aceeasi tarie. POate ca nu am unde sa ma duc?? Zic eu acum. Problema nu e asta. Sunt sigura ca ma considerati o fariera, ca sa nu zic altfel, dar ce pot face... N-am puterea sa plec... Si simt ca ma urasc... Helpppp!Vreau puterea sa pot sa o iau de la capat..

Mergi la inceput

Liutz,

Cred ca povestea noastra pe undeva se aseamana.

Diferentele sint ca eu nu "sap" demult - tot ce stiu am descoperit in 3 ore.
Si ca nu stiu daca "s-a intimplat" sau a fost doar virtual pe simplul motiv ca amindoi lipsim mult de acasa, plecind prin diverse delegatii. Da, inclusiv noaptea.

Parerea mea este ca s-a intimplat, si nu numai o data.
Dar n-am dovezi.
Nici nu cred ca as putea, omeneste, sa am dovezi.... daca s-au...sau nu s-au....

Ce sa iti spun?
Sa-l lasi?
Asta e decizia ta si numai a ta.
Daca vrei, fa-o, daca nu, nu.
Eu, personal, nu vreau sa traiesc in compromis.
Acum arat bine, si sint tinara, si tot ma inseala cu orice fund procesat in Photoshop.
Ce o sa fac mai tirziu?
O sa privesc in urmatorii 20 de ani umilita toti sanii si toate picioarele fara creier care il atrag pe el?
O sa fac o "bresa" in bugetul comun pentru ELE?

O s dorm linga el in fiecare noaptea stiind ca sint doar varianta cea mai la indemina?
Si ca, de fapt, are alte fantezii?
Ca nu concurez cu o femeie, ci cu TOATE sutele si miile de iluzii din lumea asta- in fata carora, evident, n-am nici o sansa daca tot ce isi doreste el e un trup fara suflet - si sufletul meu e doar o anexa de prisos intre noi 2?

Sa traiesc cu un barbat prins intr-un alt fel de drog, pentru care realitatea - incluzindu-ma pe mine - a devenit prea anosta daca nu isi ia "portia de design" in fiecare seara?

Ce rol joc eu in filmul asta?
Si de ce sa-l joc?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Imi pare rau de tot ce am citit.
Uite ce cuantific eu:
1.Moral sotul tau nu are nici o jena pentru ca de mic a considerat ca se poate asa iar promiscuitatea ii este la indemana, deci in acest moment probabil ca ii pare tare rau, dar ii pare rau ca l-ai prins.Asa ca el cu valorile lui NU se potriveste cu valorile tale morale.
2.Poate ca a avut o criza de "masculinitate" pentru ca este steril dar comportamentul este aberant si in viata sunt multe momente de cumpana, asa ca ce vei face il vei cauta la bordel de fiecare data cand este zdruncinat...
3. Greseala , greseala dar vad ca era pregatit cu lista la zi a Asseturilor personale
4. Este magaresc sa pleci cu pasta de dinti, sapunul si sa le conjugi cu marea dragoste, unica, etc.
5. Parerea mea este ca el este asa cum l-ai vazut tu acum si nu cum l-ai impodobit tu cu calitatile pe cate le doreai sa le aibe
6. Esti prea tanara si prea desteapta ca sa traiesti in compromis,indoiala si lipsa de siguranta. De el nu vei mai fi sigura nicicand, vorbele dulci adresate alteia nu le vei uita niciodata. Acum iti jelesti ceea ce ai pierdut iremediabil acel curat si sincer ceva Nu se va mai intoarce deloc.
Curaj si putere

Mergi la inceput

aiuras, cred ca mie nu-mi iesea descrierea situatiei atit de bine...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chirsta spune:

Ah nuu asta nu e barbat, adica nu a fost o simpla curiozitate, asta e clar. Avea numere de telefon de la felurite bordeluri, avea ''job'' timp complet pe acele site-uri. Asa ca gata cu iluziile, om fidel nu va fi ala in ruptul capului...
Daca iti place sa traiesti cu acea nesiguranta, e ok, dar daca nu...mai bine lipsa.
Nici nu inteleg de ce femeile se tot codesc sa spuna ''da'' sau ''nu'' sau ca ''barbatul e asa, vanator''. Nu vere ! Daca vrea sa vaneze, ii las cale libera. Nu sunt eu iepurele lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mi se pare mie sau la tpicurile unde ea nu are forta sa-l de afara ei i se reproseaza ca nu-l da afara si daca-l da afara de ce nu-si apara casnicia!?

Eu cred ca bine ai facut Elise daca asta ai simtit. Sa vina el si sa se roage de ea sa refaca daca mai e de refacut ca el a stricat.

Liutz, in ce sens nu ai unde sa te duci? Eu zic ca fiecare zi langa barbatul asta iti face din ce in ce mai rau. Fa un efort si gandeste-te daca ai vreo ruda, vreo cunostinta la care sa stai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Elise, ai luat o decizie buna! Am citit si pareri ca ar trebui sa-l ierti fiind vorba totusi de o casnicie, insa parerea mea e ca daca el nu-i multumit de relatia voastra, mai bine sa plece, iar daca ma pun in locul tau, eu in veci nu as mai avea incredere intr-un astfel de om. Poate m-as impaca cu el, dar pana la nivelul prieteniei, nicidecum sa fim din nou familie, si doamne fereste sa fac copii cu un astfel de om care m-a tradat chiar daca numai virtual...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput