E normal -matrimoniale ?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Sincer imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.
E o lectie de viata pentru toata lumea ,pentru ca niciodata nu stii de ce e in stare cel de linga tine.Groaznic....
Ai putea sa ne spui , daca nu te deranjeaza, dupa citi ani de casnicie se intimpla chestia asta,nu stiu poate nu are nici o importanta,dar era o curiozitate?
Ai grija de tine,trebuie sa fii puternica!
Numai bine
Eve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

elise . tu stii ca in viata sunt lucruri mai nasoale decat o despartire . vezi de exemplul cazul lui Lizi care e dependenta pshihic de un barbat betiv si abuziv si exemple sunt multe. Normal ca pe tine nu te incalzeste cu nimic ca altii se afla intr-o situatie mai nasoala ca tine dar socul pe care il traiesti tu zic eu ca se datoreaza in ceea mai mare masura obisnuintei, tabieturilor. O data ce o sa-ti scoti din sistem prezenta lui Xulescu o sa remarci cu surprindere ca nu aveati mare branza in comun si o sa realizezi ca nu ti-a fost afectata calitatea vietii cu nimic. si asta e cel mai important

"The harder you work, the luckier you get"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eve - dupa 4 ani de casnicie si 5 de cind locuim impreuna.
Probabil a contribuit si faptul ca "dansatoarele" si "damele de companie" au fost o prezenta continua in peisajul lui din adolescenta si pina ne-am cunoscut...si se pare ca si dupa aceea.

Stiu ca ar fi fost mai groaznic sa nu ma pot rupe, dar nu sint genul.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Elise draga de cum am vazut ceea ce ai postat gandul meu a fost ca dragu de el cauta sex. Sex prin care sa-si refuleze toate frustrarile. Cu tine, dupa cum citeam intr-un alt topic, nu prea vroia sa discute multe. E usor sa te ascunzi in spatele anonimatului si sa spui tot ce-ti trece prin cap, poate doar acolo sa fii sincer. Faptul ca l-ai scos afara din casa ma face sa ma plec cu respect in fata ta, iar continuarea (faza cu iau tot ce e al meu) dovedeste ca nu ai cu cine sa te porti ca si o doamna.
Lizi citesti ceea ce scrie Elise aici? Cred ca ar trebui sa iei niste lectii nu despre cum sa fii mandra ci despre cum sa fii demna, sa fii femeie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Elise: imi pare rau pentru ce ti se intampla. Nu credeam ca e asa grav. La voi cred ca e ceva mult mai compelex. Sper sa treci cat mai usor peste aceasta perioada trista din viata ta. Oricum esti f puternica. Eu nu stiu daca puteam sa il dau pur si simplu afara.

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Elise,imi pare rau!
Fii puternica!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Elise

Raspunsul lui: "sint un tip deschis la orice dialog si fapte"

Intrebare:
"Ce cauti mai exact?"
Rapunsul lui: "caut aventuri,si orice este posibil"

La stare civila, evident, "necasatorit", Tipul relatiei
preferate: sex, relatii de scurta durata.

Mesaje inc adrul site-ului respectiv: vreo 20 in ultima saptamina.
Majoritatea, de genul "cit ma costa, unde si cum", unele mai "duioase" de genul "asa dori sa vb daca este posibil.esti o dulcica.la multi ani si un an nou fericit.pupici"

Evident, dupa ce am vazut ce a scris cu manita lui nu i-am mai gasit nici o scuza.
I-am pus bagajele la usa, acum si le cara la ma-sa... Poaet am gresit, poate nu.
Prefe sa imi asum greseala decit sa dorm in continuare in pat cu un om pe care nu-l mai cunosc.

"Necasatorit" ? " Sex "? "Fapte "????? Nu pot sa cred ! Un OM care te iubeste cu adevarat, nu face asa ceva !... Eu cred ca nu ai gresit. Lasa-l sa se ocupe de dulcicile lui si va afla singur cat l-a costat asta !
Ai grija de tine !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Bravo, Elise!
Ce comportament, sa ia suruburile si linguritele. Bine ca ai scapat de el.
Jos palaria in fata ta.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Elise, .
Tot raul e spre bine, ai sa vezi!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Dragele mele,

Din nou, multumesc pentru incurajari.

In 12 ore mi-a dat n mesaje si telefoane siropoase, ca ma implora sa il iert.
Ca "s-a distrat".
Aici nu-i inteleg logica.
Daca omora un om, l-ar fi iertat cineva ca a facut-o din distractie?
Ba mai bine m-ar fi inselat din pasiune, nu din distractie, poate asa as fi inteles.

Si mie mi s-a parut atipica "postarea " lui.
Cu nume, poza, preferinte.
Probabil s-a gindit ca e barbat bine si mutra lui proprie ii va aduce discounturi...cine stie?

Aveam pretentia ca inteleg cit de cit mentalitatea barbatilor.
Dar tocmai al meu m-a facut paf.
N-am inteles ce s-a intimplat...cred ca nu voi intelege niciodata.
Am citiva amici care mi-au zis "aaa.... stai linistita, nu te desparti din cauza asta, ca toti o fac".
Si astia erau barbati.
Tot barbati cu neveste acasa si cu relatii normale in familie.

Asa o fi?
Toti o fac?
Eu una, in cazul asta, as prefera sa imi iau porku' la kilogram....
Si sa traiesc cu speranta ca o sa intilnesc intr-o buna zi pe cineva care sa fie numai al meu.
Poate sint eu mai naiva.....
Elise

Mergi la inceput