Covrigi rotunzi si crocanti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

sa-mi spuna si mie cineva cum faceti sa stea susanul pe aluat ca la mine , dupa ce s-au copt covrigii a cazut tot susanul



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

michelle7, stiu doua metode: fie pui susan intr-o tava, asezi covrigul pt. cateva secunde in acea tava si atunci intra un pic in aluat, fie presari susanul pe covrig dar apesi un pic cu mana. Totul e ca susanul sa intre un pic in aluat dar sa nu-si modifice covrigul forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

apa cu sare peste ... multumesc de sugestie !!!


apa+sare+FAINA ca altfel nu ramane pe covrig


saru`mana Darria pt raspuns



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetele,ieri n-am facut pt. ca am descoperit ca nu aveam faina in casa,apoi a intervenit o urgenta(a facut fiica-mea febra mare si m-au sunat de la gradi sa ma duc sa o iau si mi-am petrecut seara la dr.) .
Azi am cumparat faina,dar sincer acum nu stiu de care sa fac,cu drojdie sau fara?Daca sunt cu drojdie cum ies,daca-s fara cum ies??
Eu ii stiu pe toti de care vorbiti voi,as minca si cu ochii.
Da,cred ca ma apuc.Ah,sa vezi belea ,cred ca n-am drojdie si ramin aia fara
Vedeti ce aprovizionata sunt?Mereu n-am cite ceva

Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

hannen eu ii fac din aluat de paine dospit .



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetele,am facut!
Chiar acum imi rup dintzii in unul
Hai sa va zic,am facut din faina +apa+o picatura ulei,toate la okiometru si le-am nimerit super!Eu care am oroare de aluaturi asta iesi din prima.
I-am fiert apoi pac la cuptor.Au iesit tare faini,crocanti cum imi plac mie numai ca azi s-au mai intarit.Mie oricum imi plac,dar fii-mea aia mica molfaie de zor si-i scuipa
Si aia mare a mincat.Eu sunt bucuroasa ca mi-am facut pofta si va multumesc de retzeta,cind mai vreau acum stiu.E usor ca buna ziua!
Multam frumos

Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Mai Hannen sa nu faci tu poza copilei ( cea mica ) cum molfaie covrigi...ma duc sa fac si eu citiva ( am putina faina dar ma risc ... ).
Daca s-au intarit poti sa le dai la fete la micul dejun in felul urmator: rupi covrigii bucatele ( ii spargi cu ciocanul daca nu reusesti altfel ), ii pui intr-un castronel, separat incalzesti lapte cind incepe sa fiarba aproape laptele il dai de pe foc, pui zahar in el si torni peste covrigi. Se vor inmuia si umfla in lapte in timp ce acesta se raceste. Le dai la fete sa manince cu lingura ( lingurita ). Nu pui mult lapte doar cit sa acopere bucatile de covrig. Noi mincam asa cind eram mici, mama ii zica "papara" si am aflat ca si sotului meu ii dadea bunica lui la fel nu stiu cum se numea aici in Italia.

Cristina

Noi doi... si nu numai


"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Am o intrebare...cati covrigi v-au iesit din 100 gr de faina?Asa de curiozitate?Cred ca iese putini.Vreau sa incerc si eu,dar sa ma satur,sa nu iasa putini,avand in vedere ca sunt subtiri.
Sunt tari tari?
Mi-ati facut pofta.Eu as incerca cu susan .Sunt favoritii mei.

Mergi la inceput