Voi ce parere aveti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Am cunsocut un caz in care el, dupa ce si-a parasit prietena (care se opusese ca el sa-si dea tot salariul mamei) s-a intors la mama lui si dormea cu ea in pat (spun ca dormea pt. ca chiar atat stiu). Pana la urma s-a insurat cu alta dar nu-i merge bine. Probabil ca tot la "mamica" va ajunge.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Ala nu e intarcat clar. Baietelul lui mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

eu zic ca nu e normal... nici sa mearga el noaptea la ma-sa, nici sa mearga nevasta cu el. Pai daca vrea la mama, sa mearga ziua, ca noaptea se doarme, nu???? Sau vrea sa doarma cu mami? Sau cu alta femeie, si mami e doar un motiv?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

fetelor eu ca mama de baiat adolescent zic ca nu e normal. Ma rog, una e sa treaca zilnic pe la mama-sa sa vada daca e ok (poate ma-sa e bolnava si baiatul vrea sa vada cum se simte) dar sa doarma acolo ... e bizar. Daca fiu-meu ar face asa as suna-o pe nora-mea sa vina sa si-l ia! Pe de alta aprte daca mama e bolnava si el trece zilnic e un gest frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mamaaaa...tare ciudat mi se pare! Nu, nu vreau sa judec, pt ca nu-s detinatoarea adevarului absolut, DAR....
Am niste nelamuriri...adica sta omu' nostru si se gandeste luni, marti,miercuri..si brusc isi spune: gata, azi e ziua in care am nevoie de spatiu personal?!?
Si...nu se poate duce in camera cealalta a apartamentului si sa-si roage sotia sa-i lase putin spatiu? Sa inteleg ca mama lui e mai intelegatoare decat sotia sau ce? Nu stiu...cred ca totusi e mai mult decat spune...mie personal nu mi se pare corect! (nu dati cu rosii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

eu pot sa inteleg chestia cu personal space.
adica uneori pur si simplu ti se apleaca sa fii tot timpul impreuna. si simti nevoia de o pauzica, mica-mica, sa nu iti pierzi mintile. poate ca nu vrea neaparat sa doarma la parinti (cu mama), doar vrea sa stea deoparte...
dar fiindca au 2 camere, ar putea sa doarma in camera a doua, sa stabileasca un set de limite de interactionare pentru o zi pe saptamana. eu nu l-as parasi pt atata lucru

Mergi la inceput