Voi ce parere aveti?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
petaluda spune:
eu am ras cand am citit mesajul. si eu cred ca tipul e foarte mamos dar asta pentru mine este un defect, insa doar prietena ta stie ce e dispusa sa accepte. in nici un caz nu m-as duce cu el pentru-ca avem casa noastra si nu vad de ce sa dorm la altii.iar daca el pleaca pentru ca nu se simte acasa in apartamentul inchiriat am incerca impreuna sa il transformam in cuibusorul nostru. cand o sa aiba copii tot asa o sa plece?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinaxeni spune:
Maaaare e gradina lu' Dumnezeu.
Pai de ce s-a mai insurat?......ca sa mearga o data pe saptamana la mama sa-l scarpine-n cap pana adoarme.
alina
Porumbita spune:
daniela_b asta invoca si el , cu spatiul personal..
mie nu mi se pare in regula daca asta s-ar repta prea des...
o sa ii dau linkul si amicei mele sa vada!
![](images/user_man.png)
yank spune:
Probabil numai maica-sa il leagana cum trebuie.Apropo,e intzarcat baiatu?
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
Teodora D. spune:
dar de ce sa-l credem pe cuvant ca intr-adevar se duce la mama?
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
mi se pare tare comic:)) chiar ca de asta nu am mai auzit:))Poate ca nu se simte acasa in locuinta inchiriata, poate a stat prea mult timp afara din tara si simte nevoia de alintat ca la mama. Poate e doar un moft de moment, dar daca dintr-o zi pe sapt se fac doua trei..patru pe sapt?! Macar a invitat-o si pe ea?SARBATORI FERICITE!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
mariamunteanu spune:
Nu e in regula. Cum de a stat 2 ani fara mama si acum se schimba lucrurile ? Se mai naste intrebarea - mama lui cum de accepta asa ceva ?
Maria
cristiama spune:
Mai, nu radeti ca e trist!
Daca nu ti se intampla tie, nici nu pare credibil. Sotul meu, pe atuci era doar preiten, vroia ca intr-una din zile pe saptamana sa nu-l intreb ce face si inainte de vre-o plecare mai lunga in strainatate dormea o noapte la masa.
Am citit raspunsul Danielei D, intelept, da eu atunci eram tanara, geloasa si cam prostuta!
Geloasa pe masa, ingrozitor!
Si zicea mama mea: lasa-l sa se duca, ca porma o sa-l trimiti tu si n-o sa vrea sa mearga!
Se ducea in FIECARE zi, macar trecea cateva minute.
Daca s-a schimbat?
Acum avem casuta noastra frumoasa, isi propune sa se duca 1 data pe saptamana, da daca ma intrebati cred ca a inceput sa sara unele saptamani, si sta cred ce vre-o juma de ora maximum.
Si stiti ce mi-a spus sotul meu: cu cat simt ca ma lasi sa ma duc, cu atat imi vine sa merg mai rar!
Nu poti eticheta oamenii, ceea ce pt unii e perfect normal, unora li se pare ciudat.
Daca prietena ta reuseste sa face ceva pt ea in seara libera, eu zic sa se bucure de asta.
Cred ca daca "nu-l lasa" el isi va dori asta mai tare, desi sigur e o copilarie sa vrei la mamica!
Pe de alta parte nu stiu cat de tare tine la ea sotul daca simte nevoia de spatiu.
petaluda spune:
si mama lui ce parere are? ei i-se pare normal ca baitul ei sa se intoarca sa doarma la ea in loc sa stea cu nevasta la casa lui?