Voi ce parere aveti?

Voi ce parere aveti? | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

Am o prietena in bucuresti, casatorita de 2 ani si un pic...
Primii 2 ani ea si sotul au locuit in afara romaniei (el a avut un contract); acum s-au intors, au inchiriat un ap cu 2 camere; vor sa isi deschida o afacere mica;
Zilele trecute cand am vb cu ea imi spunea ca e tare suparata pt ca sotul ei i-a spus ca el odata pe saptamana (sau macar odata la 2 saptamani, vrea sa doarma la parintii lui), in cdt in care locuiesc cu totii in acelasi oras si se vad de cateva ori pe saptamana (sau sotul cel putin se vede cu ei), in wk se iau mese impreuna etc...
Voua vi se pare normal? ca mie nu prea...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Sa doarma impreuna la parintii lui sau sa plece el de acasa si sa doarma acolo, pe ea lasand-o singura in apartamentul inchiriat?

Ma rog, oricum ar fi, nu as accepta dar a doua varianta e chiar mai rea decat prima.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ea sa faca cum vrea: ori sa vina cu el, ori sa ramana in ap inchiriat, ori sa se duca la parintii ei (care tot in Buc. sunt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

, de asta chiar nu am mai auzit!
daca sotului meu i s-ar nazari asa ceva, l-as lasa sa-si faca damblaua, dar m-as duce intotdeauna cu el.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Poate mama lui gateste mai bine :))). Nu stiu,mi se pare aiurea dar nu cred ca are legatura cu ea neaparat ci e mai mult dorul lui de casa parinteasca,poate in ap. inchiriat nu se simte "acasa". Poate e mai mamos.Eu m-as duce cu el,nu l-as cicali

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Eu l-as lasa sa faca ce vrea pentru ca si eu vreau sa fac ce vreau. E chestiune de spatiu personal. Daca ne casatorim nu inseamna ca trebuie sa stam nas in nas pentru totdeauna. Probabil acesta este felul lui de a spune "vreau sa fiu un pic singur..".
Insa nu spun ca as sta chiar cu miinile incrucisate, daca m-ar deranja...Dimpotriva, i-as spune " du-te draga linistit, eu o sa incerc sa fac altceva in timpul acesta...hm, poate chiar o sa organizez o petrecere in pijamale cu fetele...".
Cu timpul, s-ar putea ca el sa fie "gelos" pe distractia mea cu prietenele si s-ar putea sa nu mai doarma in alta parte.
Dar, trebuie sa precizez, ca pe mine nu m-ar deranja nici daca s-ar duce sa doarma la vreo iubita, consider ca fiecare face cu viata lui ce stie el mai bine si as cauta in mine raspunsul la intrebarea: de ce simte el nevoia sa plece?
Eu nu spun ca femeile sint vinovate ca sotii lor vor sa stea fara ele, chiar si pentru o noapte...
Dar daca se intimpla si asa, atunci problema trebuie tratata cu delicatete si rezolvata "cu cap".
Ce ati face daca sotul ar sta tot timpul pe capul vostru? Eu cunosc un astfel de caz in care el, sub pretextul ca o iubeste, o tine de mina si cind merge la baie, n-o scapa din ochi si nu-i pasa decit de ea, sa-i fie ei bine, sa aiba de toate, etc.
Mie mi se pare o agresiune asupra spatiului ei personal iar eu, in locul ei m-as umple de nervi!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si eu as merge cu el, daca asta-i dorinta lui. Doar nu e capat de lume daca vrea sa se intoarca in timp si sa simta iar cum e sa fii baiatul mamii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

EL sa doarma la parintii lui sau EI DOI sa doarma acolo?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ce aiurea.... inca nu a iesit de sub fusta muma-sii, e klar.

http://www.pulafashion.com/index2.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mie nu mi se pare un comportament normal.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mie nu mi se pare normal.Cred cum au zis si fetele ca tipul e cam mamos.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput