szeged - 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

SilvanaPpovici eu primul FIV l-am facut la Cluj (nereusit), nu mi-au pus sonda, nici la punctie nici la ET. Desi la ET ar fi fost bine, pentru ca trebuia sa fiu cu vezica urinara mai plina si nu a fost prea placut, mai ales dupa. Si eu ma pregatesc moral pentru urmatorul FIV la Szeged. Chiar fetelor, la Szeged, la ET se pune sonda urinara sau cum se face (ca trebuie sa fii cu vezica urinara plina, nu)?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
pentru cele interesate de punctie, la Szeged procedura nu prevede sonda vezicala, se goleste vezica inainte de a intra in sala de anestezie.Anestezia este intravenoasa, dormi cam 30 minute cat dureaza procedura, nu prezinta nici un risc.Punctia se face prin interiorul peretelui vaginal(cineva spunea pe forum ca se face prin pliu cutanat, la mine a fost altfel, cel putin dr. la care am fost eu a preferat acesta procedura), fara singerare si fara nici o durere, nici macar dupa ce te trezesti.Nu ai voie sa maninci cu o seara inainte de ora 18, iar lichide doar pana la ora 22.30.

Succes celor care incep procedura sau sunt pe "ultima suta de metri"

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mirabela e de bine, draguto. Romaniaau a transferat un singur embrion, in Suedia, in decembrie si mai e cu el la purtator. Bravo!. Ai grija de voi.

Mai fetelor de Szeged, voi toate reusiti acolo? In cazul acesta ne mutam si noi la Szeged!

Monica

Mergi la inceput

Fetele care ati facut FIV la Szeged, dar la embriotransfer cum este, trebuie sa mergi cu vezica plina? Si ti se pune sonda? Ca e neplacut sa ai vezica plina si sa mai stai vreo doua ore apoi in pat pana poti merge la baie, in caz ca nu se pune sonda (la mine asa a fost).
Moniland unele ne-am mutat deja, cel putin cu scrisul.
Mirabela multumim de lamuriri. Succes!

poze

Mergi la inceput

Mi-Ka cum stai cu injectiile?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!

crinuta71sa nu-ti faci probleme, ET-ul se face fara anestezie, sonda,este o procedura ce dureaza cam 15 minute si nu prezinta chiar nici un risc, intelegi tot ce se intampla , comunici cu medicul, eu zic ca este cea mai simpla faza a FIV-ului.

Multumesc pentru incurajari.
[
green]Leliutza[/green] iti tin pumnii azi, sa fie totul bine.
Va pup.

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna dimineata fete curajoase!

Inteleg ca la punctie nu iti pun sonda urinara dar la embriotransfer ai parte de asa ceva. Inteleg bine??
Eu am facut laparo si sonda urinara a fost singurul lucru pe care nu l-am suportat (nu am prea fost cuminte la reanimare pana mi-au scos-o ca nu se intelegeau cu mine altfel ).
Nu inteleg motivul pt care iti pun sonda la embriotransfer, ca doar esti treaza si chiar daca ai vezica mai plina (cum ziceti voi ca trebuie) doar nu te scapi pe tine...
Tin pumnii la fetele cu sarcini mici si la cele care incep procedura! Bafta multa!

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

crinuta71, ieri am facut a doua tura de gonal f si prima de merional; urmatoarele le fac maine la szeged.

mirabela11, multa bafta si sa vii cu bebic la purtator.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mika bafta multa

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

asi, multumesc si asa sa fie! Sa stii ca pe rachel tot de pe DC am cunoscut-o, chiar daca suntem vecinute.
Te pup !

Mi-ka

Mergi la inceput