Poti iubii doi barbati in acelasi timp?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

E mai greu cind te iubesc 2 sau mai multe femei deodata.Atunci e bataie de cap

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

dar prietenul lor ce simte pt ea? stie de existenta sentimentelor ei?

yank...fericita femeia de langa tine

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Olim draga, nu stiu daca poate fi vorba de iubire adevarata atunci cand cineva are inima impartita. Pentru ca atunci cand iubesti pe cineva, ii esti dedicat total si il iubesti cu bune si cu rele. Atunci cand iubesti si daruiesti, nu cauti doar implinirea ta (aici vb in general nu de tine:)
Probabil prietena ta cauta sa isi satisfaca neajunsurile oferite de relatia cu sotul in persoana prietenului. Ar trebui sa fie constienta ca atat sotul cat si prietenul respectiv au calitati si defecte. Poate daca ar ramane cu prietenul, i-ar lipsi sotul si tot s-ar simti neimplinita.
Parerea mea este ca ar trebui sa incerce sa isi salveze casnicia si sa incerce sa cultive in sotul ei calitatile pe care si le-ar dori. Iar acesta daca o iubeste, ar binevoi sa se schimbe

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by marius

De ce nu face un exercitiu "simplu":

Merge la barbatul 1 si ii spune verde in fata:
"Il iubesc pe barbatul 2"

Dupa care:
Merge la barbatul 2 si ii spune verde in fata:
"Il iubesc pe barbatul 1"

Si apoi sta si vede ce se intampla. In acest caz cred ca are puterea de a face ceva in acest sens. Nu garantez ce vor spune ei doi.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu l-as alege pe cel cu care mi-ar placea sa raman singura, pe o insula parasita vreo 5 ani. asta asa ca sa nu mai intervina factorul " il iubesc ca e gospodar, are casa lui de la 23 de ani" ( care intre noi fie vorba nu se contorizeaza la iubire) sau factorul '" il iubesc pe prietenul sotului care e ataaaaaaaaaat de romantic " ( adica il iubesc prin prisma actiunilor lui, iar daca in final se transforma in sotul meu lipsit de romantism o sa recunosc ca am facut o greseala).
Eu zic ca cine iubeste 2 barbati nu-l iubeste pe niciunul ( desi psihologii spun altceva) . pe primul crede ca-l iubeste ( dar de fapt e obisnuinta combinata cu satisfactia financiara) iar pe al doilea crede ca-l iubeste doar pt ca-l gaseste atractiv dpdv sexual . Cel putin in situatia asta cred ca as fi eu , daca m-as regasi in scenariu

"The harder you work, the luckier you get"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ando spune:

Se poate! Eu sunt in acea situatie!! E greu, foarte greu, ne-am intalnit prea tarziu in vietile noastre, dar ne iubim.Amandoi casatoriti de ani de zile. Traiesc pentru minutele petrecute cu El, abia astept sa il vad si sa ma atinga si in acelasi timp imi iubesc si sotul. Cat va dura? Nu stiu. Dar e ca o vraja!

Ando

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

raspunsul meu la intrebarea de mai sus e da. eu cred ca se poate.
la cazul concret mentionat mai sus, nu e usor de dat un raspuns, poate ca ea e doar plictisita/obosita/neimplinita dpdv afectiv. si iarba e mai verde intotdeauna in curtea vecinului. dar bineinteles, exista si posibilitatea ca prietenul acela sa fie cu adevarat perechea ei.
si vreau sa contrazic pe cine spunea ca "gospodar" si "la casa lui" nu sunt argumente valabile in alegerea unui partener, pentru ca, chiar si pe o insula parasita, 5 ani de zile, unul gospodar vaneaza, iti face casuta din frunze si ce-o fi, adica se gospodareste, iar altul poa sa fie un pierdevara sa stea pe plaja cat e ziua de lunga si sa te trimita pe tine sa ii culegi bananele din copaci exagerez si eu, dar vreau sa subliniez totusi ideea ca sunt niste criterii importante.
off-topic
conchita, "notebook" mi-a placut si mie f tare, pana la lacrimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Da, se poate. Va zic eu, din experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chirsta spune:

Se poate insa cat timp poate dura treaba asta ? Totusi e lipsa de sinceritate de a nu spune unuia dintre tipi care e situatia (caci amantul e la curent ca ea e maritata). Asta de frica ca va pleca...Mai este si nesiguranta de a sti daca intr-adevar il iubesti pe celalalt sau e un foc de paie pentru care risti sa-ti pierzi sotul. Dar sa presupunem ca nu e foc de paie si ca amantul are intentii serioase cu fata respectiva in caz ca se decide. Cum poate sti ca in citiva ani nu va deveni un om plicticos cu care nu va mai avea nimic de discutat ? Asta e ceva care tare bine ar fi sa poti vedea inainte de a lua o decizie...
p.s. Sunt intr-o situatie similara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Olim, am fost cumva prietene??
parca scrii despre mine, cea de acum 3 ani !
se poate, sigur ca se poate, dar cand sotul ei va intelege asta, daca o iubeste intradevar va face totul sa nu o piarda!
Mie mi-a facut un copil si asta mi-a schimbat radical viata, iar "dragostea" pentru celalat am uitat-o
normal, n-am mai avut atata timp liber, a trebuit sa

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput