Oradea (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, vecinii tai asa obisnuiesc sa faca sau ieri a fost o exceptie? Imi inchipui cat te-au enervat, iar daca mai ai si un copil care nu poate dormi de galagia lor, e revoltator.
Sper ca azi s-au potolit.

Gabi, te-a lasat Lili sa dormi azi noapte?
Mercedes, ce mai faceti?
IoanaM, mai zii ceva.

Sa aveti o duminica placuta!

Florile mele

Mergi la inceput

Tot eu. Ati folosit vreodata crema neagra cu ihtiol? Poate fac o pozna. Am citit undeva pe net ca e buna pentru punctele de grasime din jurul ochilor. Mi-am pus acum prima data, dar are un miros....Hai ca indur si asta, numai sa aibe efect. Cine stie cum arat maine cand ma duc la servici. Fac experiente.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina - io imi mai puneam cand imi dadea sa iasa cate un corn , de punctele alea nu stiu nimic.
Zi-ne cum esti

O saptamana faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Referitor la crema ma speriam sa nu ramana azi urme pe fata de la ea, dar a fost OK. Oricum, pentru a se vedea efectul trebuie sa o aplic de mai multe ori.

Azi am primit invitatie la nunta, pentru inceput de martie. Se casatoreste baiatul unchiului bolnav.
Asa e viata, cu bune si cu rele. Cand ma gandesc ca parintii mei, au mers in 1986 de la inmormantarea bunicii mele la casatoria unei verisoare primare. Doua evenimente opuse in aceeasi zi.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ufff am vorbit cu Roxana (am sunat-o) si am inteles eu gresit. A fost sambata in Oradea si eu intelesesem ca va fi azi adica luni... ce aiurea. Daria trebuia sa te iau cu masina sa mergem la Lotus. Bleah! Aiurea. Next time.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Era sa nu mai pot scrie...Am dat logout si bineinteles ca mi-am uitat parola. Dupa 10 min de incercari am recuperat-o.
Am apelat si la varianta "ai pierdut parola?", dar email inca n-am primit.
Asta e. La cat imi vajaie capul acum, nu ma mir ca mai fac si greseli din astea.

Marius, ma tot gandeam in weekend de ce Daria vorbeste de intalnirea la Lotus pt. sambata trecuta si tu zici de azi. Mi s-a parut ciudat.

Florile mele

Mergi la inceput

Ziceti-mi cum sa scap de somnolenta asta continua. Ce ciuda imi e. Am dormit 9 ore azi-noapte si tot obosita am fost azi la servici. Si starea continua. N-am chef sa ma culc si azi la ora 21.Simt ca mi se duce viata dormind.
Asa patesc de vreo 10 zile, cu mici exceptii. Inainte, 6 ore de somn imi ajungeau si eram fresh toata ziua.
Sa nu-mi spuneti de cafea, ca nu consum defel, din cauza gustului.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina, nu zi de somn, io sufar cumpliiit, vreau sa dorm non-stop Nu prea beau cafea ca oricum nu ma ajuta, singurul remediu este ciocolata, yamiii

Oradeni, ce faceti ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Ce mai faceti oradeni?

Noi foarte bine acum, am trecut sapataman trecuta de vaccinul rujeolic acum ar trebui sa i apara reactiile dar pana acum nimic sper sa scapam...Gabi ai fost azi pe la 16.45 aprox in fata liceului Lucian Blaga? nu sunt sigura daca ai fost tu... am trecut cu masina pe acolo si ma grabeam spre casa
Simina acum am vazut ca m ai intrebat de actul aditional... eu nu am asa ceva ca la mine la servici nu se depune asa ceva dar il voi intreba pe sotul maine e in delegatie acum
Gabi - eu o dau cu elocom cum am mai si scris dar in decembrie mi
s-a recomandat de un dermatolog si elidel.... noroc ca n am luat... am ramas masca la stirea la care am dat link

Daria ce mai faceti? ce face giulia?? ce ti fac vecinii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Fetele si baietii din Oradea,am o rugaminte/ intrebare:
Ati cumparat si mancat pana acum biscuiti spritati Dex(unguresti) ?
Biscuitii sunt in pungi de 500 g ,sunt de vanilie si cacao, iar pretul unei pungi este cam 44.000 lei vechi, importatorul direct este oradean si am inteles ca pe piata de acolo se gasesc.
As dori sa iau distributia la acesti biscuiti ,pentru judetul unde locuiesc eu, dar nu am cum sa cer importatorului doar o punga pentru degustare si oricum trebuie sa ma misc repede.
De aceea apelez la voi ,iar in cazul in care deja ati mancat din biscuitii respectivi sa-mi spuneti ce parerea aveti, cat sunt de buni, daca-si merita pretul si daca veti mai cumpara.
Ma mai gandesc sa va rog ,in cazul in care aveti prietene gestionare pe la magazinele alimentare unde exista produsul ,sa le intrebati daca produsul este unul bine vandut.

M-ati ajuta foarte mult in cazul in care mi-ati raspunde !!

Multumesc anticipat

cici

Mergi la inceput