Oradea (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daria, pentru reteta si imagini!!!
In viata mea n-am mancat tort diplomat dar acuma cu pozele astea, ma faci sa-l incerc!
Rasuflu usurata ca am scapat de una din cele mai grele zile din an la servici, sunt epuizata dar tot fac un efort sa dau un telefon la Brasov sa transmit reteta.
Marius, ce-i in Lotus?
Sanatate si drum bun la Timisoara! Eu as alege trenul, adica sageata albastra pe vremea asta. Dar cred ca esti constrans de masina. Ai grija la drum.

Florile mele

Mergi la inceput

Bineinteles ca aseara am adormit foarte devreme (a se intelege inainte de ora 21.),rezultat al supra-efortului de ieri de la servici, am dormit bustean pana la ora 6 si m-am trezit razand. Visasem ceva distractiv (gen filmarilor cu camera ascunsa,dar la care luam si eu parte "live") ma distram copios si m-a trezit un bec aprins in hol.
Acum sunt odihnita si bine-dispusa. Am realizat ce bine e sa te trezesti cu zambetul pe buze. E prima oara cand patesc asa ceva.

Sa aveti o zi excelenta!

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Nu stiu ce e in atmosfera, dar si Lili s-a trezit azi razand
Insa noaptea ne-a fost foarte agitata, Lili a facut febra, e si racita, dar dimineata cum s-a trezit, si-a intrat in ritmul obisnuit, off, saraca de mama, ca ea va sta acasa cu Lili....

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Multa sanatate celor ce au nevoie!
Maine il opereaza pe unchiul meu. Ii inlocuieste o bucata din esofag cu o bucata din intestin. Practic sunt doua operatii care pot dura intre 8-10 ore.
Doamne ajuta-i!

Florile mele

Mergi la inceput

Simina, multa sanatate (si mult noroc) unchiului tau!!!! Va tinem pumnii sa nu fie cancer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina - multa sanatate unchiului si fie ca operatia sa fie o reusita

Sanatate tuturor oradenilor si mici si mari !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Vesti proaste. Medicul l-a deschis si din pacate a vazut ca boala se raspandise si spre stomac. La inchis la loc. Interventia pe esofag nu isi mai avea rostul.

Florile mele

Mergi la inceput

Simina, imi pare foarte rau Ii doresc multa putere unchiului tau!

Mergi la inceput

Si totusi mai avem parte si de vesti bune? Ca m-am saturat sa tot aud de necazuri, tragedii, boli etc. Aseara am deschis TV-ul la ora 19 pentru o jumatate de ora. Dar numai de rau am auzit. Asta e lumea in care traim? Nimic bun?
Scuzati mesajul...dar m-am saturat de atatea aspecte negative.

Hai sa vad care da prima veste buna! Eu am sa ma abtin la vestile rele ca prea am innegrit subiectul cu ele.

Sa aveti o zi reusita!

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina ... fiti tari !
Cand la fel am patit cu Mama, doctorii au spus ca va mai trai maxim 2 luni si m-au trimis acasa cu ea. A trait mai bine de 2 ani si a umblat pana in ultima zi. Mergeti pe tratamente naturiste.

Marius, hai sa ne vedem la Lotus toti oradenii, ce zici ???
Ca acolo macar nu e frig

O zi faina si un we minunat tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput