Oradea (8)
Raspunsuri - Pagina 3
adi2003 spune:
In casa e placut daca e sa ne luam dupa temperatura. Dar afara ies cand e nevoie. Astept primavara sa incep plimbarile, gradinaritul si fotografiatul. Numai timp sa am!
Daria, am vazut in albumul tau pozele recente cu Giulia, ce-a crescut! M-am uitat de doua ori: oare e ea sau nu?
Daca se mai incalzeste un pic mai punem de-o intalnire?
Duminica placuta in continuare!
Florile mele
szivarvany spune:
Chiar vroiam sa pomenesc de oradenii puturosi, se pare ca io`s aia
Gabi - ati inceput gradinita si scoala ? Ce face Lili ?
Simina - daaa, mergem, noi mergem oricum afara, dar ar fi fain macar de ar ninge.
Apropo de Giulia, sar`na, chiar a crescut.
http://community.webshots.com/photo/439300887/543870173rdAexm asta e o poza draga mie, nu e ea cea mai cea, dar pentru mine este cel mai frumos copil din lume (deh, ce sa fac daca urechile sunt singurul lucru mostenit de la mine)
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
wow Daria ce domnisoara mare ai!!!!
Da, am inceput activitatile "stiintifice", lumea e in forma... Ieri am fost in vizita, astia s-au comportat ca doi dracusori, parca erau Maugli mic si Maugli mai mare, am spus ca data viitoare cand mai venim acolo (daca ne mai cheama vreodata) imi duc catuse si banda adeziva pt. gura lor sa nu urle
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
szivarvany spune:
Oradeni,
dat iun semn ca suntti bine si nu ati inghetat de frig !
tuturor !
gabibarta spune:
n-am inghetat de tot...
Ieri la serv. am avut pana de curent, era nasol de tot ca vreo 2 ore n-am avut nici incalzire... Iar seara n-a mers netul acasa, doar cu intreruperi, in sfarsit aveam si eu vreo 5 minute libere sa navighez putin, ma lasau si omu, si copiii, insa rds-ul si-a bagat nasul in planurile mele
Fiul meu a primit 3 invitatii de la colegii de clasa, la zilele lor de nastere, aa ca va chefui in urmatoarele trei sambete, si eu profit din plin, il stresez un pic: daca nu ma asculta, adio chefuri... De atunci parca e mai liniste in casa, sa vedem pana cand, ca pe Lili nu afecteaza toata treaba
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
adi2003 spune:
Am primit o veste proasta. Fratele mamei din Beius e internat de urgenta la Oradea cu diagnosticul de cancer. La sfarsitul saptamanii va fi operat, dar medicii ii dau maxim o luna de trait. Acu o luna n-avea nimic. Cat de relativa e viata asta!
Si cand ma gandesc ca eu trebuie sa ii dau aceasta veste mamei...
Florile mele
szivarvany spune:
Simina
marius spune:
Asa e Simina e .... relativa rau de tot. Un sfat? Traieste-ti viata din plin, invata sa spui cat mai rar cuvinte care incep cu "NU".
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
Traieste-ti viata din plin, invata sa spui cat mai rar cuvinte care incep cu "NU".
Ce bine ar fi sa fim in stare sa-l luam pe "Da" in brate, mereu.
Florile mele