Oradea (8)
Raspunsuri - Pagina 15
adi2003 spune:
Stie cineva cum e drumul spre Timisoara? La dimineata devreme plec. Ma gandesc ca va fi polei. La ora 9 trebuie sa fiu acolo. Am ceva emotii pentru drum.
Florile mele
marius spune:
DARIA:
1. Nu exista asa ceva. Daca are probleme medicale primeste concediu medical si asta ar fi. E generic ce spui tu, gravida si se simte rau. pana la luna 8-a mai este.
2. Trebuie sa depui o adresa de revenire la serviciu. Doar atat dar sa mentionezi data de la care revii. Cele 3 milioane in plus fata de salariu le vei primi doar pana gazuta ta va implini 2 ani. Dupa aceea doar salariul.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
gabibarta spune:
Simina, iti doresc drum bun!!! Sper sa fie curat drumul!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
szivarvany spune:
Simi - drum bun !
Marius, io intrebam in ideea ca daca ea primeste concediul medical la indicatia medicului, deci nu alela, care sunt conditiile sa poata beneficia de indemnizatie, adica sa aiba lunile lucrate in regula.
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
adi2003 spune:
Va multumesc.
Am revenit la Oradea, pe o ceata densa, cu 40 km la ora si mari emotii.
Bucuria zilei a fost ca am luat parte pentru prima data la sustinerea unei teze de doctorat. Felicitari verisoarei mele pentru excelenta prezentare a lucrarii in fata comisiei si pentru munca depusa la realizarea acestui obiectiv.
Florile mele
gabibarta spune:
Azi am avut o surpriza placuta. Am mers pe 8 la pasapoarte, si nu a fost nimeni! In 10 minute am rezolvat totul, doar de aceea a durat asa mult, pt. ca lui Lili nu era chiar simplu sa-i faca poza
Simina, felicitari verisoarei tale! Ce fel de dr este??
adi2003 spune:
Doctorat in economie (marketing). Lucrarea ei s-a intitulat: Strategii competitive de marketing international pe piata produselor cosmetice.
Florile mele
adi2003 spune:
Uff..ce m-am enervat pe RDS!!!
E a treia luna cand imi factureaza un telefon rds inexistent.
Culmea e ca l-am si platit, crezand ca sunt depasiri la telefonul RDS legat de internet.Cand ma uit pe desfasurator, vad ca din nou imi apare linia a doua de telefon care am avut-o pana in 01.11.2005.
Adica sa platesc ceva de care nu m-am folosit, asta e revoltator!
Florile mele
szivarvany spune:
Oradeni, va rog sa ma ajutati, iarasi
Cunoasteti vreo persoana competenta si de incredere care ar putea veni la Giulia de dadaca ???
Sunt disperata, suparata si toate alea
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
gabibarta spune:
din pacate nu cunost... ce s-a intamplat cu vechea dadaca?