Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, va multumesc pentru sfaturi si incurajari. Cand am ajuns acasa avea febra dar nu mare, iar acum seara iarasi are peste 38...eu sunt stressata caci e prima lui boala...i-am dat doar antitermice si acum sunt trista ca la cina a baut laptic si pe cand sa-i dau cateva lingurite de cereale a varsat tot, in jet...el saracu nu respinge mancarea, e vesel, dar ca o carpa...si a si vomat...oare sa-l las sa doarma fara sa manance?

Nenea doctorul nu i-a dat nimic, a zis ca nu e grav si sa-i dau doar pt febra...ce ati spus si voi...asta i-am dat...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Parisu fu si se duse.Ne-am intors in aceeasi zi desi ne propusesem sa stam 3 zile.In curind ne ducem iar,asa ca fa-ti iar lista cu suveniruri.cu pupatul,sa mor daca am vreo parere de rau ca-s exagerata.Si chiar e buna terapia,mai ales ca sufar dupa celalalt pui,chiar si asa,copilul crescut cu multa dragoste si alintaturi e foarte stabil emotional mai tirziu.La mine e probat.Si apoi daca-mi vine sa-l pup,ce sa fac?Il pup.Si cei mai frumos e ca si el ma pupa de ma topeste.C-o avut profesoara buna,doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia nu ma uit da` trag cu urechea, am de-a treaba cu inchiderea asta de an plus un control de la fisc anuntat si nu-mi arde de nica, ma mai alint si eu pe aici un pic in rest, bag ca berila ... prind stirile acu` la 11, poate dau iar...
ioana, spor si bafta!

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen ..spor la treaba atunci..sa treaca cu bine controlul!
Roxana ...lasa-l sa doarma ...are nevoie e odihna si de papa usoara..plus multe , multe lichide...Dar revin...de crezi ca are puroi?

Mergi la inceput

Aaa Olivia, nu am vazut ca m-ai intrebat de gatul lui...pai am fost la doctor azi la amiaza si s-a uitat pediatra cu o lanterna in gatul lui...

Si cum sa-i dau papa ca el s-a culcat ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

mai verifica peste noapte sa nu-i creasca febra tare si da-i sa bea lichide,eventual inca un antitermic daca creste febra.Si multi pupici sa treaca repede buba lui Serban(drag mi-e numele asta !!!Of)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Deci dr ti-a spus? Nu i-a facut si un exudat faringian?
Lasa-l sa doarma...este naucit de febra...

Mergi la inceput

multam, adevaru-i ca ma stringe-n spate...
roxana, nu-ti face probleme, trece, uf, ca tare le-am mai tras si io da` si cupiii, cel putin ionut detine recordu`... lasa-l ca pe el, daca nu vrea papa da-i pace, recupereaza cind s-o inzdraveni. n-ai luat legatura cu homeopatu`?
duamna speel, o zi numa`? buna si aia, decit deloc ca mine. ce face serban? cum ii e? ca pe tine te vaz ca te usuci ca lamiita...

Mergi la inceput

olivia, de cite ori am avut probleme cu ionut cu gitu` niciodata nu ne-a trimis sa facem exudatul, i l-am facut numai cind mi-a cerut la gradinita...

Mergi la inceput

Gagici sunt prastie cu nervii, Serban a facut 40...a facut si frisoane sau puii mei ca tremura si plangea si spunea "au, au, mami mami" imi venea sa mor...i-am dat repede supozitor, maicamea zbiera sa chemam salvarea, dar eu m-am tinut un pic tare ca ma gandeam ce puii mei ii fac aia acum noaptea...of..oricum acum i-a mai scazut, are 38 cu 9 deci oricum sub 39, va rog sa-mi spuneti, credeti ca sunt sanse sa creasca iar, sau pana dimineata mai scade? Sunt prastie de spaima, e prima data...Doamne Fereste...

Mergi la inceput