Constanta te saluta!(62)
Raspunsuri - Pagina 11
crig72 spune:
quote:
Originally posted by Cornelia
Crig, nu cred ca reusesc s aii iau la sub brat. Mariuca a avut probleme din cauza asta?
nu n-a avut probleme din cauza asta dar cand am vazut in italia ca pana si la bebelusi se ia temperatura ca si la adulti am zis gata.Oricum cred ca tu si fara termometru iti dai seama cand are temperatura ca ai deja experienta.pup si sa stii ca Mariuca o asteapta pe Maria
Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
nastasie spune:
buna dimineata.doar stiti ca eu sunt cea mai matinala.razvan la 5.50 a dat desteptarea.plus ca peste noapte parca a avut ceva mucisori si de pe la 1 pana la 3 s-a tot zvarcolit ca nu prea putea sa respire.deloc nu mai doarme bine.nici el nu mai vrea la el in patut si doarme cu noi.fetelor, cand copiii vostri au inceput sa se ridice in patut cum ii adormeati.ca mie cred ca imi ia 2 ore pana adoarme:se ridica, cade, iar se ridica.pana oboseste.alta metoda cunoasteti ca deja imi apar fire albe in cap.
ce ma bucur ca ati reusit fara probleme dupa masa sa depuneti dosarele.asa am vrut si eu sa fac dar nu stiam programul.atunci daca 90 de zile e termenul de ce spun astia ca pana pe 20 se depun dosarele?au innebunit de tot.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
neatza neatza
hahahahah Sanzi chiar, vinzi tot din casa? eu vreau castelul si garajul
Xandra, bine ai revenit. ce vesti mai ai despre voi? ce mancati, cum dormiti?
mada, wow, ce veste bunam mi-ai dat! maine dupa-amiaza ma duc si eu, sper sa am bafta. e vreun ghiseu anume sau nimeresc eu si sigurica?
Vic, Sebi e ok?
Cornelia sanatate multa lui Stefan! sa nu mai faca febra deloc! nu te speria, nu plecam noi de aiiiici!!!! cel putin eu nu!
o zi frumoasa tuturor!
Ontica Camelia spune:
Buna!
Am reusit sa depun faimosul dosar pt Stimulent. Si azi era nelipsita coada, dar eu am fost la gardian si i-am spus ca mai trebuia sa duc doar o adeverinta si nu am mai stat la coada.
Roxana, cel mai bine mergi dupa-amiaza, sa fi acolo la ora 16, dupa aceea nu-ti mai da drumul inauntru, dar rezolvi pana la 16,30 cand au ei program.
Cornelia, multa sanatate la flacau .
Ozi buna si multa sanatate!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
xandra28 spune:
roxana, eu alaptez, slava domnului, sper sa ma tina macar 4 luni, daca nu 6 cat mi-am propus, caprin vara ar trebui sa ma-ntorc la servici. ziua papam la 3 ore daca suntem cuminti, 2 ore, 2 juma daca ne puturosim si dupa aia ni se face foame repede, iar noaptea stam si noi mai mult, dar nu mai mult de 4 ore, 5 maxim. iesim si afara... fetelor care mergeti in parculet, poate ne intalnim!
fug ca gangureste si nu mai rezist sa stau departe de el.
pupici
anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut , bb vladut de craciun , bb vladut la baita
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
roxanaz spune:
Camelia, mersi mult de tot. am sa incerc sa ajung maine pe la 3.30.
Xandra felicitari ca mancati bine si dormiti la fel.
Constanta_2004 spune:
Dragele mele Camelia si Roxana,
Si eu sunt in situatia de a cere stimulent (m-am intors din CIC la 05 ian 2006).
Am depus la primaria Cta dosarul si au fost satisfacute de continut.
In afara de dosarul depus la primarie ati mai depus ceva (sau angajatorul) la directia de munca?
Am citit pe forum, ca au fost fete care au depus anexa 1 la angajator, si acestia l-au dus la directia de munca, au luat nr de inregistrare si apoi au depus anexa1 la primariile de care apartin.
Georgeta
sinzi_ana spune:
Neata...
Am aparut si io de la gradi...sunt cam obosita...deabia azi am strans si noi bradul...arata mai spatioasa casa fara el...hihi...ca nu era de-ajuns!!!
Maine ma duc si cu DAvid la gradi la mine ca avem teatru de papusi...de abia astept!!!
Anda, bine ca aveti net....ma oftic, ca la mine nu merge yahoo si tare as fi vrut sa vad pozele!!!!! Poate merge mai incolo!!!
In we daca iesiti pe afara, da-mi si mie un beep sa va vad si eu!!!
Roxa, da...dam tot!!! hihi...iti pastrez castelu (gomflabil da?) si parcarea!!!! ok??? Mai incolo iti mai arat...sa alegi Acum sa ne vedem cu biletele in mana...hihi...
Tatiana sa ii fie de bine!!!! Ma bucur ca i-a placut...Ne vedem in we la Tomis la locul de joaca??? Sau o lasam pe luni ca e mai liber????
Cornelia, eu nu i-am luat niciodata din funduletz...hihi...principii...sotzu meu e cel mai inversunat...cica "tie ti=ar place sa iti bage cineva termometru un fund???" hihi...
Cat despre cel de ureche, de care ai??? Eu am thermoscan plus (braun) si cand s-au consumat bateriile imi arata aiurea temperatura...
Dar ca sa iei temperatura corect, trebuie sa tragi de lobul urechii in spate un pic si sa intre in ureche cam cat o unghie...
Eu ii mai pun termomentru si pe obrajor sau in palme...si acolo imi arata corect...Si pot sa ii iau temp si in somn, nu trebuie sa il deranjez sa il trezesc....
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Fiquelle spune:
Buna! Acum am revenit si eu pe-acasa, ca am fost la dr gineco, m-am trezit marti dimineata cu o durere urata in partea stanga jos. Cica am avut un chist care s-a spart, cica nu e nici o problema. Voi ati mai auzit de cineva sa aiba asa ceva?
Roxa , biroul la care se primesc dosarele este in dreapta, in capatul holului sunt mai multe masute/birouri, gardianul te intreba pt ce pb ai venit si iti arata unde sa te asezi. Ce mai face Patrick? Sofi a mea e cam racita, tuseste urat, dar deja e pe antibiotic (din nou), caci dupa 3-4 zile cu Ketof si carbocisteina nu se vedea nici o ameliorare, asa ca a bagat-o dr pe antibiotic.
Tatiana, imi pare rau ca sunteti tristute ca pleaca tati...drum bun!
Cornelia, sanatate lui Stefan.
Plec sa incep sa ma pregatesc, sa ma imbrac , de la 3 sunt la scoala...pana diseara la 8!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
roxanaz spune:
Sanzi, pe bune, gata????? ai ma.....ati stabilit si data???? da, pastreaza-mi-le si ma mai gandesc....trimite-mi o lista de inventar pe mail. faci reduceri la cumparaturi en-gros?
Mada saru mana de lamuriri si intrebare. Pat e bine, mai nou vorbeste cu multe silabe airuea legate una de alta....nu stiu daca vrea sa zica ceva dar el oricum e foarte hotarat. sanatate Sofiei!
Georgeta nu stiu nimic de anexa aia....sincer.