Constanta te saluta!(62)
Raspunsuri - Pagina 10
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by Fiquelle
Fetelor, eu am mers pe Ecaterina Varga la ora 16.15, cand am iesit de la serviciu, si in 15 minute am terminat, nu erau decat 5 persoane in fata mea. Deci se pare ca aglomeratia este de dimineata.
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Dimineata a fost sotul meu, dar a plecat fiindca mergea la munca. Dupa amiaza, pe la 16, am termint ff repede,fiindca nu aveam declaratia de la angajator. Asa ca maine trebuie sa o iau si sa o duc pe Ec Varga. Mi-au spus sa nu mai stau la coada, sa intru in fata si sa duc dosarul.
O seara buna!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
sinzi_ana spune:
Nu vrea nimeni un carutz sport???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
happymumy spune:
Buna seara tuturor!Vad ca toata lumea alearga si sta pe la cozi!
Cornelia, nu te supara ca re intreb, dar unde stai de trebuie sa duci dosarul la Agigea?
Sinzi , esti tare simpatica, vad ca ai inceput sa faci ordine prin casa!Sotul tau stie ca ai inceput sa vinzi tot din casa?Uite maine am sa-mi intreb si eu prietenele insarcinate daca ar vrea sa-l cumpere. Ca sigur vor avea NEVOIE! Scaunul de masa l-ai vindut deja?
Eu mi-am culcat bebica si nu stiu ce are de vreo 2 saptamini ca nu mai vrea sa doarma, imi plinge dupa ce o las in patut.Pina acum nu facea asa.Eram chiar foarte mindra de ea ca o puneam in patut, ii citeam o poveste, o pupam si pe urma gata o lasam in patut si ieseam. Dar acum...plinge de mi se rupe inima.Nu stiu ce sa-i mai fac!
Ma bucur ca bebicii bolnavi se simt mai bine!
Pupici tuturor, si mai ales bebicilor!
Ghiulten+ Ayla(15.01.2004)
Ege, sarbatori fericite!Cum s-a comportat bebica cu toata vinzoleala asta de Bayram?
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Eu sunt cam suparata ca Stefan e bolnav. Face febra de noaptea trecuta. Fraiera de mine ii luam temp. cu termometrul de ureche si arata valori intre 36,4 si 37,2, iar el ardea tot. Cand i-am luat in fundulet avea 39,9 si abia a coborat de vreo doua ori sub 39 cu toate nurofenele si paracetamoalele. Am fost la dr. si mi-a zis sa o tin tot cu astea, ca nu ii da antibiotic, dar sa il urmaresc si ne mai vedem vineri. I-am pus si sotele cu otet si vad ca in sfarsit, nu mai arde. Mi-a zis ca e o viroza agravata de eruptia dentara.
happymumy, stau in Agigea . Eu am patit la fel cu Maria. Dormea f. bine pana la 1 an jumate, dupa care a inceput cosmarul. Bine, din pacate, ea e un caz mai special. Sper ca pt. Ayla e doar o etapa trecatoare. Avand in vedere prin ce am trecut noi, te sfatuiesc sa dormi cu ea sau sa stai cu ea pana adoarme. Cand am primit sfatul asta, acum un an, nu mi s-a parut cea mai buna solutie, dar tot aici am ajuns, in final, inrautatind lucrurile.
Sarbatori fericite tuturor celor care sarbatoresc Bayramul!
Sanzi, eu nu zic nimic de carucior ca Doru mi-a interzis categoric sa mai achizitionez orice seamana cu carucior, tarc, patut, mergator, masinuta, tricicleta, bicicleta, scaun de masa . Da' sa pun totusi o intrebare .
A, si eu stiu ca termenul pt. depunerea cererii e de 90 de zile lucratoare si din cauza asta nu ma grabesc. Sper sa nu fi modificat normele ceva, ca nu le-am citit.
Acum vad eu ce club select de mirciste v-ati facut . Acum sunt invidioasa si ingrijorata daca plecati toate acolo?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
sinzi_ana spune:
Cornelia sanatate multa!!!!
E stiu ca trebuie sa scazi 1C cand ii iei din funduletz...Eu ii iau numai din ureche si asa ma ghidez...iar daca cand a facut rubeola in ureche a facut 40.2 cred ca in funduletz deja avea 42!!!
Da-i ff multe lichide...il ajuta sa ii scada febra...si faimoasele sosete cu otet!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Cornelia spune:
Sanzi!
Si pe instructiunile termometrului de ureche scria ca arata cu un grad mai mult. Cred totusi ca are o problema sau mai repede ca nu stiu eu sa il folosesc la copii, pt. ca aceeasi problem am avut-o cu Maria in noaptea cu convulsiile: arata 36! Totusi la mine pare ca functioneaza .
Am fost la Stefan si e bine. Sper s afi trecut partea cea mai rea.
Va pup,
poze
xandra28 spune:
buna seara fetele si la multi ani!
sper ca nu m-ati uitat... n-am mai intrat de-un secol... n-am avut net, deh, in fine.
plus ca stau cu bb atarnat de mine permanent... s-a-nvatat la tata si nu mi-ar mai da drumul.
in rest, e-un scump, gangureste, rade zgomotos, striga dupa noi prin casa (ceva care seamana cu hei sau bai), ce mai, suntem topiti dupa el.
am pus poze noi cu noi, daca va era dor.
fetelor, fug ca sunt topita de somn.
pupici
anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut , bb vladut de craciun , bb vladut la baita
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
crig72 spune:
Cornelia eu sigur nu plecca nu sunt de pe aici.Uf ce rau imi pare ca n-am stiut ca mergeti in italia.Abia astept sa-mi spui cum a fost.
Sanatate lui Stefan si iti spun si eu ceva dar tu faci cum vrei.Nu-i mai lua temperatura din fundulet.Incearca sub brat.Asa o chinuiam si eu pe mariuca si acum imi pare rau.
Anda abia de acum incep gangurelile.Cred si eu ca sunteti topiti dupa el.
Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Cornelia spune:
Crig, nu cred ca reusesc s aii iau la sub brat. Mariuca a avut probleme din cauza asta?
Tatiana, nu stiu ce varsta are copilasul si cat de urgent are nevoie de patut. Noi avem unul mic-mic (45/95 parca) in care nu prea mai incape de mult Stefan. Am tot amanat cumpararea altui pat pt. Maria. Nu o sa mai dureze oricum mai mult de o luna. Daca mai poate astepta, i-l daruim cu placere.
Va pup,
poze