intalnire mirese 2006
Raspunsuri - Pagina 2
BraveGirl spune:
Ma inscriu si eu pt intalnire...daca nu intervine nimic. Numai ca eu nu stiu unde este barul Traffic.Asa ca va rog sa ma luminati si pe mine ca eu sunt un mic dezastru la volan..asa ca trebuie sa stiu exact unde sa ajung...Presupun ca pot lasa titi-ul in parcarea de la rond,nu? Si apoi sa caut banca Transilvania...Fetelor, daca vedeti vreuna care se invarte in cerc cu masina...eu sunt...asa ca opriti-ma...
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Si eu. Ma prezint frumushel cu camera in mana, la ora 14 in fatza bancii! Deci puteti sa ma treceti pe listutza!
Cat despre banca Transilvania..o sa o vezi Corina..e in rond si are ditemai firma!
Hai pupici
niccostea spune:
Treceti-ma si pe mine pe listuta ca de mult tot astept sa vad cum vi se potrivesc nick-urile... Am inteles bine, Banca Transilvania, duminica, ora 14?
Pupici si pe curand!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
Rallu spune:
Pai mai miresici as venii si eu.
Din pacate nu pot sa zic sigur pt. ca eu sunt inca cu examenul lu' peste pe cap si...cum ii sade bine romanasului...nici acum nu stiu cand e termenul limita.
Cred ca o sa-mi creasca barba pana il dau.
Daca aflu ceva sigur si ma pot desprinde vreo cateva ore din cartile mele, apar cu siguranta.
Dya...da-mi si mie numarul tau de tel. ca sa pot tine legatura cu cineva.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
elara spune:
Sper sa ajung si eu.
La 17.00 trebuie sa mergem in vizita la nasi.
Deci: Piata Alba Iulia, Banca Transilvania, ora 14.00, Duminica, 15 ian.
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
andreea_trend spune:
Fetelor cui ii dau si eu nr meu de tel....
Sau da-ti simie un PM cu un nr al vostru....
In caz ca nu va gasesc.
Nunta noastra
Poze
niccostea spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Fetelor cui ii dau si eu nr meu de tel....
Sau da-ti simie un PM cu un nr al vostru....
In caz ca nu va gasesc.
Nunta noastra
Poze
Subscriu! Si eu as fi vrut sa am un nr de telefon de-al vostru pe pm, de siguranta, daca se poa'...
Multam fain si pana duminica
Optimistul e mai aproape de Adevar.
andreea_trend spune:
Readuc pe prima pagina subiectul....
In sperantza ca o punem iar de un cico ...... .. invitam toate miresicile la intalnirea viitoare...
Aaaaa... si e gresit formulat subiectul... acceptam si miresici de 2005 si 2007...
Nunta noastra
Poze